Παρασκευή, Νοεμβρίου 29

Πληθαίνουν τα ασυνόδευτα μέρα με τη μέρα... Γαμιούνται οι Μουσουλμάνες γεννοβολάνε και τα στέλνουν στον Κούλη να τα αναλάβει !

Το Λιμενικό Σώμα έχει αναλάβει να μας ισλαμοποιήσει με εντολή του Μητσοτάκη!--Διάσωση 43  λαθρομεταναστών περιοχή της Σαμοθράκης, και 85 από Λέσβος και Χίος μόνο το τελευταίο 24ωρο από το λιμενικό
Διάσωση 43 μεταναστών και προσφύγων μόνο το τελευταίο 24ωρο από το λιμενικό

Σπατάλη χρόνου και πόρων από το λιμενικό για την διάσωση των λαθροεισβολέων

Την αλλοίωση του ελληνισμού την ονομάζουν ΔΙΑΣΩΣΗ  λαθροεισβολέων
Μέχρι αυτή την ώρα περισυνέλλεξαν μόνο 43 λαθρομετανάστες στην έρευνα που σημειώθηκε τις πρωινές ώρες στη θαλάσσια περιοχή της Σαμοθράκης από το Λιμενικό Σώμα,στεναχώρια ο Κούλης ...κι όλο ρωτούσε μόνο αυτοί μας ήρθαν σήμερα;;-Αλλά σε λίγα λεπτά του έφεραν τα ευχάριστα νέα και αναθάρρησε, άλλους 85 
λαθρομετανάστες περισυλλέξαμε  από λέμβους στα νησιά Λέσβος και Χίος. Έτσι πήρε τα πάνω του ο Κούλης και είπε φέρτε μου τα ασυνόδευτα τα αναλαμβάνω εγώ προσωπικά με λεφτά βέβαια του ελληνικού λαού. 
Εν τω μεταξύ, στο λιμάνι του Πειραιά συνεχίζουν να μεταφέρουν ισλαμιστές. Σήμερα κατέπλευσε το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό «Νήσος Σάμος» μεταφέροντας 79 εισβολείς από τη Μυτιλήνη και 11 από τη Χίο. Στις 08:05 στο λιμάνι του Πειραιά με το οχηματαγωγό πλοίο blue star 1 φθάνουν άλλοι 16 μετανάστες από την Κω και 19 από τη Λέρο για να τους φυτέψει στη ενδοχώρα ο Μητσοτάκης. Κάνει καλή δουλειά ο Κούλης το ισλάμ κυρίευσε την Ελλάδα !