Παρασκευή, Νοεμβρίου 22

Αρλεκίνος των ΗΠΑ/ΕΕ ο Μητσοτάκης και μαριονέτες του οι Θεόδωρος και Ιερώνυμος σε αφίσες διαδηλωτών στην Ελληνική Πρεσβεία στη Μόσχα.

Ο Μητσοτάκης ως θλιβερός αρλεκίνος της πολιτικής με ημίψηλο καπέλο με αστέρια της ΕΕ να στέφεται από τ΄αρχικά Ε.U και οι μαριονέτες της μυστικής ελληνικής διπλωματίας Θεόδωρος και Ιερώνυμος τον περιστοιχίζουν σε αφίσα Ρώσων διαδηλωτών έξω από την Ελληνική Πρεσβεία Μόσχας….
Πολλά ρωσικά μέσα μεταξύ αυτών και το interfax αναφέρουν: μια σειρά από πικετοφορίες
διαμαρτυρίας κατά των ενεργειών των Ελλήνων ιεραρχών που αναγνώρισαν την μη κανονική Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας (OCU) και «της ελληνικής κυβέρνησης που τους χειραγωγεί», πραγματοποιήθηκαν μπροστά από την Ελληνική Πρεσβεία στη Μόσχα τη Δευτέρα.

Αυτές οι διαμαρτυρίες σχετίζονται με την de facto της OCU από τον Έλληνα Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρος Β ‘ που μνημόνευσε τ’ όνομα τον επικεφαλή του συνολιθεύματος σχισματικών μονάδων που την είπαν Εκκλησία του Επιφανίου Α. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Β ‘ Αθηνών και πάσης Ελλάδας αναγνώρισε την OCU στα τέλη Οκτωβρίου….
Οι συμμετέχοντες στη σημερινή κινητοποίηση στο Leontiyevsky Lane στη Μόσχα είχαν κάνει αφίσα όπου αναγράφεται « Έτσι πωλείται η πίστη » στα ελληνικά και στα ρωσικά. Μία από τις αφίσες απεικόνιζε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να στέκεται σε ένα σκαμνί με την επιγραφή «Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ» και οι αρχηγοί της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλεξάνδρειας ν’ απεικονίζονται ως μαριονέτες του……
« Πολλές αποδείξεις δείχνουν ότι οι μη κανονικές και ανήθικες αποφάσεις του Πατριάρχη Θεόδωρου Αλεξανδρείας και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου Αθηνών δεν έγιναν άνευ της επιρροής των ελληνικών αρχών που προς το παρόν στρέφονται προς τον Ατλαντικό. Είναι γνωστό ότι η Αθήνα βρίσκεται υπό τον «αυστηρό οικονομικό έλεγχο των Βρυξελλών και στηρίζεται στους Αμερικάνους Δημοκρατικούς», δήλωσε στο Interfax ένας από τους συμμετέχοντες ο πρωθιερέας Vsevolod Chaplin, κύριος εφημέριος του ναού Αγ. Θεοδώρου Στουδίτη που γειτνιάζει με την ελληνική πρεσβεία.
Σύμφωνα με τον ιερέα, ο οποίος εργάστηκε εδώ και πολύ καιρό στο χώρο της διπλωματίας των εκκλησιών, η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία πρέπει να «περάσει από συμβιβασμούς σε μια άμεση συζήτηση, ειδικά επειδή [έχει] επιδιώξει συμβιβασμό για πολλά χρόνια και αντιμετώπισε την απόλυτη ατιμία ορισμένων εκκλησιαστικών και πολιτικών αξιωματούχων του ελληνικού κόσμου ».
« Μπορoύμε να μιλήσουμε με τον ελληνικό λαό υπερβαίνοντας τις ελίτ του, να μιλήσουμε με τη συντηρητική πλειοψηφία του λαού, εκείνους που δεν επιτρέπουν στους Ουκρανούς σχισματικούς να εισέλθουν στις ελληνικές εκκλησίες , παρά τη στάση του συστήματος της ιεραρχίας με εκείνους τους ιερείς, τους μοναχούς και τους επισκόπους, που δεν ακολουθούν τον δρόμο του νεωτερισμού για να ευχαριστήσουν τις μαχητικά αθεϊκές ελίτ των Βρυξελλών και της Ουάσινγκτον.Οι ελληνικοί θεσμοί, τόσο ο κοσμικός όσο και ο θρησκευτικός, εξαπάτησε πολλές φορές εμάς και το λαό τους.Πρέπει να δημιουργήσουμε σχέσεις όχι με όσους μας εξαπατούν, αλλά με εκείνους που θέτουν τις ελπίδες τους στη Ρωσία και στην αληθινή Ορθοδοξία « , δήλωσε ο πατέρας Vsevolod.
Το κλίμα είναι φορτισμένο γιατί η αναγνώριση του ουκρανικού πολυσχισματικού μορφώματος από το Φανάρι είναι μια καθαρόαιμη πολιτική απόφαση που ελήφθη σε ξένα αλλόδοξα και μισαλλόδοξα κέντρα λήψης αποφάσεων πέραν του Ατλαντικού. Η υπαγορευμένη κίνηση αναγνώρισης κι από τον Αλεξανδρείας δημιούργησε μεγαλύτερη δυσαρέσκεια αφού ο τελευταίος δεν παρέλειψε να πάει στην Κύπρο και να προκαλέσει και στη συνέχεια να έρθει στο Μαξίμου για γύρο θριάμβου όπου δέχθηκε τα συγχαρητήρια του εντολέα του Έλληνα Πρωθυπουργού για την εξόχως αντι-εκκλησιαστική διχαστική φιλο-αμερικάνικη ενέργεια του……
dimpenews.com
triklopodia.gr/