Κυριακή, Νοεμβρίου 24

Ξυπνά και πάλι ο εφιάλτης για την Πέμη Ζούνη! Νέα αγωγή-μαμούθ στέλνει και πάλι στα δικαστήρια την πρωταγωνίστρια!

PemiZouni
Επί δυο χρόνια, το ενδιαφέρον των media και πιο συγκεκριμένα των life style εκπομπών, περιοδικών και ιστοσελίδων είχε μονοπωλήσει μια ιστορία πραγματική βόμβα, με πρωταγωνίστριες την ηθοποιό Πέμη Ζούνη και τη θεατρική παραγωγό Μπέσσυ Γιαννοπούλου.

Μια ιστορία που τα είχε όλα: «Ροζ» αφηγήσεις, κινηματογραφικές ίντριγκες, αλήθειες και ψέμματα. Οι δυο γυναίκες είδαν τη ζωή τους να ανατρέπεται με έναν τρόπο δραματικό. Οδηγήθηκαν στις δικαστικές αίθουσες με την Πέμη Ζούνη να κατηγορεί την Γιαννοπούλου ακόμη και για… αρπαγή, ενώ στη δικαστική τους διαμάχη δεσπόζουν κι άλλα πολύ σοβαρά θέματα οικονομικής φύσεως, εξαπάτησης, ακόμη και σκηνής με προσημειωμένα χρήματα με τα οποία η θεατρική παραγωγός κατηγορεί την ηθοποιό ότι επιχείρησε να την παγιδεύσει.
Σε ότι αφορά το σκέλος της αρπαγής, η Μπέσσυ Γιαννοπούλου δικαιώθηκε με βούλευμα το οποίο λέει πως η κ. Ζούνη δεν έπεσε θύμα αρπαγής, αλλά ότι με τη θέλησή της ζούσε με την παραγωγό. Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PatKiout.gr, η διάσημη πρωταγωνίστρια των «8 λέξεων», αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση από τον περασμένο Μάιο και θα πρέπει να δώσει απαντήσεις για την ιστορία των προσημειωμένων και των λοιπών θεμάτων.
Και σαν να μην έφτανε αυτό. Σύμφωνα με τις ίδιες, εγκυρότατες πληροφορίες, η Μπέσσυ Γιαννοπούλου ήδη ετοιμάζει και θα υποβάλλει τις επόμενες μέρες αγωγή-μαμούθ εναντίον της της τάξεως των 500.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδορκία και ψυχική οδύνη σχετικά με την υπόθεση της αρπαγής για την οποία, όπως προαναφέραμε, η κ. Γιαννοπούλου δικαιώθηκε.
https://patkiout.gr/showbiz/nea-apokleistikotita-patkiout-ΕΔΩ!