Κυριακή, Νοεμβρίου 24

Το νέο παιχνιδάκι της Γιάννας! Ανακάλυψε τον κόσμο του twitter η «σιδηρά κυρία» του 1821. Πόσους ακόλουθους έχει;

Στον κόσμο του twitter μπήκε πρόσφατα, την πρώτη Νοέμβρη για την ακρίβεια, η Γιάννα Αγγελοπούλου. Έχει 3,5 χιλιάδες ακολούθους, ακολουθεί περίπου 470 ανάμεσα στους οποίους και κάποιους λογαριασμούς που είναι troll και έχει κάνει μόλις 20 tweets.

Το πρώτο της tweet το έκανε στις αρχές Νοέμβρη. Ξεκίνησε το μήνα της κάνοντας ένα νέο βήμα σε έναν ολοκαίνουργιο κόσμο που αποδείχθηκε στη συνέχεια ότι της αρέσει πολύ. Άλλωστε και η ίδια είχε τονίσει πως μέσα από αυτό το μέσο “έχουμε πολλά να μοιραστούμε”. Φυσικά, το ίδιο έγραψε και στα αγγλικά για τους διεθνείς followers της.
Η υποδοχή του διαδικτυακού κόσμου φαίνεται να την ενθουσίασε αφού 4 μέρες μετά την άφιξή της σχολίασε πως οι πρώτες μέρες στο twitter είναι εμπειρία.
Ακολούθησαν πολλές ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητές της, τις συντεντεύξεις που έδωσε και τις πρωτοβουλίες που κάνει η Επιτροπή “Ελλάδα 2021” στην οποία είναι Πρόεδρος. Λίγες μέρες νωρίτερα την είδαμε να δίνει έναν εμπνεσυμένο λόγο στη Βουλή στο πλαίσιο της έναρξης των εργασιών της Επιτροπής. Δες ΕΔΩ όσα είπε.
Στα μέσα του μήνα έκανε κι ένα προσωπικό tweet. Αφορούσε τον γιο της Δημήτρη Αγγελόπουλο που ξεκίνησε τη στρατιωτική του θητεία. Η Γιάννα Αγγελοπούλου έχει δείξει πολλές φορές την αγάπη που τρέφει και στα τρία παιδιά της, Καρολίνα, Δημήτρη και Παναγιώτη.
Σε ένα από τα επόμενα tweets της ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί τον εαυτό της αλλά και τις απόψεις της ή μαλλον αυτές που της αποδίδουν ως δικές της.
Δεν παρέλειψε βέβαια να συγχαρεί και τον Στέφανο Τσιτσιπά , τον οποίο και ακολουθεί, για την επιτυχία του στο τένις.
Το τελευταίο tweet, όσο γράφονται αυτές οι γραμμές, αφορά το σπουδαίο έργο που έχει αναλάβει και στέλνει ένα μήνυμα ενότητας.
https://patkiout.gr/showbiz/to-neo-paichnidaki