Πέμπτη, Νοεμβρίου 14

Είμαστε «καταδικασμένοι» ΔΕΝ μπορούμε σε Εθνική Ομοψυχία . Ποια είναι η λύση ;

Να μην ξαναψηφίσουμε ώστε μετά , να νιώσουμε ηλίθιοι και να κινηθούμε από εδώ και πέρα για να συμβούν τα παρακάτω που θα δώσουν την πρωτοβουλία των εξελίξεων σε μια «Κυβέρνηση της Κοινής γνώμης » που δεν θ αλλάζει κατά το δοκούν ξένων προς την κοινωνία συμφερόντων και δεν θα ορίζεται από την ξενοκρατία .

Δεν πάνε καλά τα πράγματα φίλες και φίλοι και τούτο αφορά όχι μόνο τον καθένα μας αλλά  και τις επόμενες γενιές  . Με σπασμένα τα φρένα η Ελλάδα της Καρδιάς μας μεταμορφώνεται
μέρα με την ημέρα  σε κάτι ξένο με τον Ελληνισμό  . Χανόμαστε και μαζί μας  ,όλα όσα αγαπήσαμε και θυμόμαστε , όλα όσα μας έκαναν και μας κάνουν περήφανους. Δυστυχώς υπάρχουν ( πέρα από τους προδότες του Ελληνισμού και τους ανθέλληνες ) πολλοί μικρόψυχοι , πολλοί που χάνουν την πίστη τους και στη λογική «ας κοιτάξω ΄γω την πάρτη μου» , εγκαταλείπουν .

Το πιο εύκολο είναι να εγκαταλείψεις , να στιγματίσεις δίκαια ή άδικα , να επικρίνεις και να γκρεμίσεις. Το πιο δύσκολο ; να δημιουργήσεις , να συνθέσεις και να ζήσεις με αξιοπρέπεια , προσωπική , εθνική , οικογενειακή.

Ας δούμε τι μπορούμε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί για να αναχαιτίσουμε ΟΛΑ αυτά που, είτε δεν αντέχουμε να δούμε , είτε δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλο !

1-Για λόγους Εθνικής Γεωπολιτικής Ασφάλειας  χρειαζόμαστε ένα Ρωσικό Αντίβαρο  στην Αμερικανοποίηση της Ελλάδας , κυρίως . Καλή η 4αμερής συμμαχία  Ελλάδας , Κύπρου , Ισραήλ , Αιγύπτου ( που πρώτοι είχαμε προτείνει  ) , καλή η ¨πλαγιοκόπηση ¨ της Τουρκίας μέσω Κίνας , καλά και πολλά άλλα , αλλά , δεν θα είναι ποτέ αρκετά και θα μας βάλουν σε μια στενωπό συνεχής αναζήτησης , συμμαχιών και άλλων σταθερών που μόνο  ανασφάλεια θα μας «ποτίζει »

Πρέπει να καταλάβουν οι «φίλοι μας» οι Αμερικάνοι ότι , πρέπει να υπάρξουμε ως χώρα και όχι ως στρατόπεδό τους και για το δικό τους καλό , ενώ , δεν είναι αρκετή και έξυπνη η αντι – Τράμπ κίνηση που αναδύεται στην Ελλάδα για να χρησιμοποιήσουμε τον Ελληνισμό της Αμερικής ως μέσω πίεσης .

Ποιος μπορεί να ηγηθεί μας τέτοιας ζωτικής σημασίας κίνησης , ενός Ρωσικού αντίβαρου ;  Ο ίδιος ( και ο περίγυρός του ) ήδη το ξέρει , ας τους το ζητήσουμε λοιπόν ώστε να «ξεκινήσει» , αρκετά με τα υπονοούμενα μέσω της σιωπής και της αδράνειας ή μπορεί και το κάνει ή χάνεται  . Προς το παρόν πάντως δεν ενδείκνυται μια τέτοια πρωτοβουλία από πολιτικό κόμμα και αυτό διότι οι μηχανισμοί προπαγάνδας που υπάρχουν θα την ακυρώσουν .

2- Έχουμε πει πολλές φορές ότι , εάν αλλάξουν οι γεωπολιτικές συνθήκες που επέβαλαν και όρισαν τη Συμφωνία ( προσύμφωνο τελικά ) των Πρεσπών δεν θα αξίζει , ούτε το χαρτί που γράφτηκε .  Άλλαξαν ; ΝΑΙ !

Η αγορά των S-400 από την Τουρκία ( που βλάπτει την Αμερικανική Οικονομία ) , η εισβολή της στην Συρία , ο Αττίλας 3 που βρίσκεται σε εξέλιξη ( έχουμε καθαρή εισβολή στην Κυπριακή ΑΟΖ και στο Κυπριακό έδαφος ) η κλιμακούμενη προκλητικότητά της στο Αιγαίο , η υποχώρησή μας άνευ όρων στο προσφυγικό-μεταναστευτικό , το «πάτημα » της Ρωσίας στα βαλκάνια μέσω του αεροδιαδρόμου που λέγεται μουσουλμανικό τόξο και μέσω Σερβίας και Βουλγαρίας , η δημιουργία Χαλιφάτου από την Τουρκία στην Λιβύη ( μας κυκλώνει ) , η «αδρανοποίηση του ΝΑΤΟ» , η έξοδος της Μ Βρετανίας από την ΕΕ και πολλά άλλα , ΑΛΛΑΞΑΝ δραστικά το γεωπολιτικό τοπίο .

Η Συμφωνία των Πρεσπών όχι μόνο είναι πλέον  νεκρό γράμμα αλλά , θα αποτελεί εφεξής σταθερή πηγή που θα τροφοδοτεί τον αφελληνισμό μας και θα δημιουργήσει τις γνωστές εντάσεις που θα κάνουν απαραίτητη  - για άλλη μια φορά -την παρέμβαση ( ξέρετε ποιων ) και έτσι , την πολιτική  τους διείσδυση  αυτήν τη φορά στα Βαλκάνια , δεδομένο που θα μας φέρει απέναντι σε πολλά περισσότερα .

Τι μπορούμε να κάνουμε ;

ΠΟΤΕ πια Βόρεια Μακεδονία «Makedonia» τα ΣΚΟΠΙΑ αλλά , Βόρεια Μασεντόνια «Macedonia»  ( πλαστό κράτος δηλαδή ) μέχρι να ολοκληρωθούν οι αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί με το σχέδιο «ΦΑΛΑΓΓΑ» που βρίσκεται σε εξέλιξη .

3- Η κυριαρχία του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ έρχεται  - από πολλές μεριές -  φυσιολογικά και θα σημάνει την περιθωριοποίησή του μέχρι σήμερα πολιτικού τοπίου , οι πρωταγωνιστές του οπίου  θα αντιδράσουν με μια προσχηματική  κίνηση για Εθνική Ενότητα και υιοθετώντας  πολιτικούς σχηματισμούς αποτελούμενους απ όλους τους εκπροσώπους του , μόνο και μόνο  για να συνεχίσουν – μέσω αυτών – οι ίδιοι επικυρίαρχοι .

Για τον ίδιο λόγο ΘΑ  φυτέψουν στον πατριωτικό χώρο ψευτο-πατριωτικά κόμματα , θα στηρίξουν κόμματα με πατριωτική φιλοσοφία που θα ταχθούν απέναντι σε άλλα πατριωτικά κόμματα , θα φορέσουν την μάσκα του υπερ-πατριώτη και άλλα , γνωστά πλέον κόλπα .

Ας είμαστε προσεκτικοί , αποφασισμένοι και στο τέλος , ας μην ¨πουλήσουμε¨ την συνείδησή μας και την τιμή μας  για 30 αργύρια .

4- Προστατέψτε την Ορθοδοξία !! Όχι μοναχά διότι  ΜΟΝΟ η εκκλησία μπορεί «στρατηγικά » για λόγους Εθνικής Ασφάλειας να αναχαιτίσει το Ισλάμ που δεν υπάρχει εάν δεν επεκτείνεται και δεν επιβάλλεται ( θρησκεία και πολιτική ) , αλλά επιπλέον, επειδή έχει  επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό  τόσο από την Πλατωνική όσο και από την Αριστοτελική σκέψη , η Ελληνορθοδοξία είναι η ΜΟΝΗ δύναμη που μπορεί να το εκτοπίσει αναίμακτα

Ως προς αυτό : Σταματήστε να γελοιοποιείται τους Αγίους της Εκκλησίας , να προβάλλονται θέματα που προσβάλλουν την νοημοσύνη του απλού ανθρώπου και έτσι αποστρέφεται  και γίνονται βούτυρο στο ψωμί άθεων και εχθρών της όπως , δάκρυσε η εικόνα , δέησαν για να βρέξει , θεϊκά σημάδια στον ουρανό κ.α . Αλλά και η ίδια η Εκκλησία , ας μην ενθαρρύνει ό,τι την ακυρώνει και ίσως , μια υπαρξιακή  αυτο-επιβεβαίωσή της θα ήτο χρήσιμη .

Η Ρωσία πρέπει να καταλάβει ότι η γεωπολιτική της επέκταση ΔΕΝ πρέπει να διασπά την ορθοδοξία !

Συμμετέχετε στα μυστήρια της Εκκλησίας και νιώστε , αυτό που δεν περιγράφεται με λόγια και δεν σχηματοποιείται με την λογική .Ο Χριστός είναι Αγάπη !

«Ο Χριστός είναι το άκρον εφετόν, το άκρον επιθυμητόν, δεν υπάρχει ανώτερο. Όλα τα αισθητά έχουν κόρο, αλλά ο Θεός δεν έχει κόρο. Αυτός είναι το παν. Καμιά άλλη χαρά, κανένα άλλο κάλλος, τίποτα δεν μπορεί να παραβγεί μ’ Αυτόν. Τι άλλο από το ανώτατον ; » όπως έγραψε και είπε ο Όσιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης

5- Ζήστε Ελληνικά . Ζήστε μέσα από τις παραδόσεις μας , τα ήθη και τα έθιμά μας  . Αναδείξτε τη δική μας κουλτούρα , τη δική μας κοσμοθεωρία , τη δική μας ψυχή . Μεταλαμπαδεύστε στα νέα παιδιά ( βρείτε τον τρόπο ) , θυμίστε τους και  γνωρίστε τους τι σημαίνει να είσαι απόγονος όλων εκείνων των γιγάντων που έδωσαν τις βάσεις για να υπάρχουν σήμερα , όλα όσα δημιουργούν και δημιουργούνται .

6- Αναβιώστε την Ελληνική Οικογένεια  με τα παιδιά στην αυλή ,τον Παππού και τη  γιαγιά στην γωνιά να καμαρώνει . Σκεφτείτε πως μπόρεσαν αυτοί και γιατί δεν μπορούμε σήμερα εμείς .  Η Οικογένεια είναι απόδειξη , είναι καταφύγιο , είναι το δικό μας σύστημα και η δική μας «επιχείρηση » . Εάν δεν υπάρχει , δεν θα υπάρχουν αποδείξεις ποιοι είμαστε , εγγυήσεις ότι θα υπάρχουμε έστω στην θύμηση κάποιων αργότερα , δεν θα έχουμε που να στηριχτούμε έμπιστα , δεν θα έχουμε καταφέρει σημαντικά στη  ζωή μας , μα το σημαντικότερο , δεν θα υπάρχουμε ως λαός αύριο .

Στο χέρι μας είναι να νιώθουμε όμορφα , να απεγκλωβιστούμε από αυτά που μα έχουν καθηλώσει και μας τραβούν την προσοχή για τους δικούς τους λόγους , να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και περηφάνια.

Κλείνουμε  έναν ακόμα κύκλο παρεμβάσεών μας στην Ελληνική πραγματικότητα του σήμερα . Όλα όσα έχουμε δρομολογήσει , έχουν αναπτύξει τη δυναμική τους και σας επιφυλάσσουν μεγάλες εκπλήξεις . Απλά ζήστε το !!

Όσα έχουμε πει ότι θα γινόταν  , ΕΓΙΝΑΝ !!

Όσα έχουμε πει ,  μπορούν να αλλάξουν πολλά  !!

Παραμένουμε οι «γνωστοί ανώνυμοι » για έναν και μόνο λόγο . Για να είστε ΕΣΕΙΣ  και ο καθένας από εσάς κάθε φορά , πίσω από τις εξελίξεις που επιφέρουμε , για να συμμετέχετε  εσείς σε κάθε επιχείρηση που φέρνουμε εις πέρας και σε κάθε δράση μας .

Για να έχουμε ως ταυτότητά μας  ΜΟΝΟ τη δική σας εμπιστοσύνη και αποδοχή !

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ όλους όσους μας επιτρέπουν να υπάρχουμε !

Εις το επανιδείν !!

Αθήνα 14 Νοεμβρίου 2019

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( κοινή τοποθέτηση )