Κυριακή, Νοεμβρίου 17

Ντόρα: Θα μεταφέρουμε μετανάστες σε αγροτικές περιοχές


Σε πόλεις και σε χωριά, σε κάθε γωνιά της χώρας ετοιμάζεται να μεταφέρει λαθρομετανάστες η Ν.Δ. – Όπως φαίνεται ο εποικισμός όχι απλά δεν θα σταματήσει όπως μας έλεγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που μιλούσε για απελάσεις.. αντίθετα μάλιστα θα τους βάλουν και στα πιο μικρά χωριά!


Διαβάστε την είδηση που μεταδίδει μια συμμοριτών ....Μια από τις πολλές, αλλα τακτική ειναι να μην βάζουμε ούτε λινκ ούτε καν αναφορά σε σελίδες συμμοριτών και μαγαρίζουμε την σελιδα μας με "μαρξιστική πανούκλα", την ίδια "έγκυρη πηγή" διαβάζουν επι χρονιά χωρίς να ξέρουν ότι ανήκει σε συμμορίτες χιλιαδες(!) και έχουν "μολυνθεί" ήδη με "μαρξιστική πανούκλα", για να κάνουν αποτοξίνωση πρέπει να μείνουν στην απομόνωση τουλάχιστον 1 χρόνο! που σημαίνει να κόψουν τηλεόραση εξόδους ίντερνετ δουλειά, και να μην έχουν επαφές με την κοινωνία, τύπου μονάχοι του Θιβέτ, που δεν μπορούν να το κάνουν, άλλα τοτε θα αρχίσει να επουλώνεται ο εγκέφαλος και να αφυπνίζεται από το Matrix!
και αυτό ειναι κάτι που το ξέρουν οι μύστες ,έτσι μετά βλεπεις τα πράγματα όπως ειναι και οχι τις σκιές και τα είδωλα, με άμεσες συνέπειες στην προσωπική ζωή σας, όσοι δεν κατάλαβαν καλή συνεχεία στο Matrix σας.

Τι γράφουν λοιπόν:

Αναλυτική συζήτηση έγινε κατά τη διάρκεια της «άτυπης» κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ για το μεταναστευτικό ζήτημα που απασχολεί τις τοπικές κοινωνίες.

Ο αναπληρωτής υπουργός προστασιας του πολίτη Γιώργος Κουμουτσάκος παρουσίασε τα δεδομένα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Ντόρα Μπακογιάννη κατέθεσε πρόταση για μεταφορά ορισμένου αριθμού οικογενειών προσφύγων σε αγροτικές περιοχές ώστε να μπορούν να βρουν απασχόληση σε αγροτικές εργασίες.

Όπως επισημαίνουν αρμόδιες πηγές η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και ανθρώπινη συμπληρώνοντας ότι οι τοπικές κοινωνίες είναι έτοιμες να υποδεχθούν τους ανθρώπους που θα μετεγκατασταθούν.

Πήγαν και ρώτησαν τους αγρότες;


ΠΗΓΗ
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/11/blog-post_940.html

kyklwpas.blogspot.com/