Δευτέρα, Νοεμβρίου 18

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ΕΣΤΙ

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…
Κοινοποιεί ο Γεωκών

Σήμερα είχα ένα Μήνυμα από τον Γέροντα μου…
ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…
Φοβερές πολιτικές και θρησκευτικές εξελίξεις, θα υπάρχει αναβρασμός παγκοσμίως, και στην Ελλάδα
Η ανθρωπότητα θα περάσει μεγάλη αναταραχή πνευματική σε όλα τα επίπεδα…Θα έχουμε πνευματική αλλά και σωματική πτώση…
Η σημερινή κοινωνία σε όλο τον κόσμο είναι η ΝΕΑ ΒΑΒΥΛΩΝΑ η οποία θα καταστραφεί όπως την παλιά…. και η Ελλάδα Σήμερα με τις πράξεις των πολιτικών της και των αρχιερέων είναι ένα μικρό ΒΥΖΑΝΤΙΟ, το οποίο θυμίζει το παλιό Βυζάντιο που έπαθε την πτώση λογω της διαφθοράς,

 Ο Κύριος όμως δεν θα το αφήσει να πέσει.

 Οι Έλληνες θα τρέχουν σε όλον τον κόσμο για να διαδώσουν ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ 

Τους Έλληνες την εποχή του Χριστού τους αποκαλούσαν ΕΘΝΙΚΟΥΣ, όχι όμως με την έννοια που κάποιοι εσκεμμένα, και μετά από χρόνια εννοούσαν ειδωλολάτρες, οι εβραίοι τους Έλληνες τους αποκαλούσαν εθνικούς και κυνάρια (=σκυλάκια). η αλήθεια θα σας ξαφνιάσει…

ΕΘΝΙΚΟΥΣ, αποκαλούσαν τους ΕΛΛΗΝΕΣ διότι οι Έλληνες είχαν κατακτήσει τα ΕΘΝΗ με την ΓΝΩΣΗ και με την ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…

Σημείωση του  Γεωκών Η Βαβυλώνα ονομαζόταν ''πόλη εμπόρων'', Φημιζόταν για τη ναυτική και στρατιωτική της δύναμη τον πλούτο της το εμπόριό της, ήταν όμως αλαζονική, άπληστη, καταπιεστική , σκληρή και καταστρεπτική, ''μητέρα των πόρνων και των βδελυγμάτων της …

Η σημερινή Βαβυλωνιακή πολύ-πολιτισμική κοινωνία, μοιάζει με την κοινωνία, της παλιάς Βαβυλώνας…. 

Λένε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται, αλλά καλύτερα θα λέγαμε ότι επειδή οι πνευματικές αξίες δεν μεταβάλλονται, όσο κι αν ο άνθρωπος αλλάζει εξωτερικά, όταν έχομε τα ίδια πάθη, να περιμένουμε και ίδιες πτώσεις. 

Θα σας θυμίσω και κάποια άλλα που είπε ο Γέροντας μου…

Η Κρήτη θα πληρώσει πολλά (Κολυμπαρι) 

Σύντομα η Αμερική σβήνει, μεγάλες ζημιές 

. Η σύνοδος ( Κολυμπαρι ) έκανε μεγάλη ζημιά στην Ορθοδοξία, θα διασπασθεί η Ορθοδοξία…και ο Κόσμος θα γίνει άνω-κάτω 

Σημείωση: η χριστιανική θρησκεία είναι η πλέον διωκόμενη θρησκεία ανά τον κόσμο. Εκατομμύρια χριστιανοί υποφέρουν για την πίστη τους και διατελούν υπό διωγμό ή διακρίσεις, είτε σε ισλαμικές χώρες, είτε σε ολοκληρωτικά κράτη, είτε σε εμπόλεμες περιοχές. 

Β. Κορεα: υπάρχουν χιλιάδες χριστιανοί έγκλειστοι σε στρατόπεδα , για εγκλήματα όπως η κατοχή μιας Βίβλου , ή το ότι πηγαίνουν εκκλησία. 

ΚΙΝΑ : οι κομμουνιστικός αρχές, καταστρέφουν Σταυρούς, κλείνουν εκκλησίες, καίνε εκκλησιαστικά βιβλία, αναγκάζουν τους χριστιανούς πιστούς να υπογράφουν έγγραφα στα οποία αποκηρύσσουν την πίστη τους. 

Είναι χαρα­κτηριστικό αυτό που έγραψε ο Β.Ι. Λένιν προς τον συγγραφέας Μ. Γκόργκι ότι: «Κάθε ιδέα περί Θεού είναι μια ανείπωτη ατιμία και η πιο επικίνδυνη και απαίσια μόλυνση». 

Δημητρίου Π. Λυκούδη, θεολόγο : ‘’Διώκονται οι Χριστιανοί και δη οι Ορθόδοξοι σε Κίνα, Συρία, Λίβανο, Βιετνάμ, Νιγηρία και Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, όπου ανθεί η μαγεία. 

Διώκονται οι Ορθόδοξοι γενικότερα στη Μέση Ανατολή από τον παμμίαρο Διάβολο και τα πειθήνια όργανά του.

 Πλην όμως διώκονται οι Ορθόδοξοι και στην πάλαι ποτέ κοιτίδα του Ελληνισμού και της Χριστιανοσύνης, στην Ορθόδοξη και αγιασμένη Ελλάδα!’’ 

Διώκονται οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί εντός των πυλών, στα αγιασμένα από αίμα Ηρώων και Αγίων της Ελληνορθόδοξης Πίστης μας ελληνικά χώματα.

 Διώκονται οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί σήμερα, στο πρώτο τέταρτο του 21ου αιώνα, πολλές δε φορές ουχί μόνο από μερίδα της αθεΐζουσας και διαβολοκινούμενης πολιτειακής εξουσίας, αλλά ακόμη και από φορείς της εκκλησιαστικής εξουσίας και διοικήσεως. 

Ακόμη και από όσους ορκίστηκαν να διακονήσουν τον καταδιωκόμενο αδελφό γύρω τους. 

«Σιωπηλή γενοκτονία»

Από το orthodoxostypos: 

90.000 Χριστιανοί έχασαν την ζωή τους το περασμένο έτος στο βωμό της πίστης τους, και σχεδόν τα ένα τρίτο εκ αυτών ήταν στα χέρια Ισλαμιστών εξτρεμιστών όπως το ISIS. 

Άλλοι έπεσαν θύματα κρατικών διώξεων σε χώρες όπως η Βόρεια Κορέα. Επίσης, σύμφωνα με την έρευνα τα στοιχεία της cesnur.org «600 εκατομμύρια Χριστιανοί εμποδίστηκαν να ασκήσουν την πίστη τους». 

Σύμφωνα με άλλη έρευνα, της Open Doors USA, 215 εκατ. Χριστιανοί βίωσαν διώξεις το 2018. 

Και τα τελευταία 15 χρόνια 1,6 εκατ. δολοφονήθηκαν για τη πίστη τους στον Χριστό. 

Οι επίσημες αναφορές συγκλονίζουν: 

Μέσα σε ένα χρόνο 

1.252 Χριστιανοί απήχθησαν 

1.020 χριστιανοί βιάστηκαν ή παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά 

και 793 εκκλησίες καταστράφηκαν 

Κάθε μήνα: 

255 χριστιανοί σκοτώνονται. 

104 πέφτουν θύματα απαγωγής 

Κάθε πέντε λεπτά στον πλανήτη ένας Χριστιανός δολοφονείται…