Παρασκευή, Νοεμβρίου 15

Κάντε τα παχιά λόγια σας Π Ρ Α Ξ Η !!!

Πρόταση πρός τους βολευτές της Ελληνικής Βουλής…

Πρόταση πρός τους βολευτές της Ελληνικής Βουλής…
Κύριοι βολευτές, δείξτε κι ΕΣΕΙΣ το ανθρώπινο πρόσωπό σας στους λαθροεισβολείς, όοοοοχι με λόγια, αλλά με έργα !!!
Εφ’ όσον ο Ελληνικός λαός ΞΥΠΝΗΣΕ και αντιδρά στην μετακίνηση λαθροεισβολέων από τα νησιά στα χωριά της ηπειρωτικής Ελλάδας, κι εφ' όσον ΔΕΝ επιθυμείτε
με Δημοψήφισμα να μας ρωτήσετε την γνώμη μας, φερθείτε τους εσείς που έχετε και την ευθύνη έναντι των αφεντικών σας, με ευγένεια και όχι ρατσισμό όπως ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες….
Τα βόρεια Προάστια πόσους μετανάστες φιλοξενούν;;;
Κ Α Ν Ε Ν Α Ν ….
Είμαστε όλοι ίσιοι ή όχι;;;
Βάλτε τους λοιπόν σε πολυτελή ξενοδοχεία, κενά σπίτια, βίλες, διαμερίσματα του Κολωνακίου, της Κηφισιάς, της Εκάλης, της Φιλοθέης, της Γλυφάδας, της Βουλιαγμένης, της Βούλας ή της Βάρκιζας, ώστε οι νεοεισερχόμενοι να νοιώσουν σαν άνθρωποι της ελίτ αυτής της δυστυχισμένης χώρας!!!
Ας ανοίξετε και τα ιδιωτικά σχολεία των περιοχών που προαναφέραμε, ώστε να ενσωματωθούν, να μπολιαστούν και να νοιώσουν την ελίτικη ελληνική θαλπωρή, τα δυστυχισμένα παιδάκια των λαθροεισβολέων!!!
Γιατί τους στέλνετε στην …πλέμπα της επαρχίας, όπου τους προκαλούμε με τα χοιρινά και τις … «χοιροβομβίδες…» που δεν θέλουμε να σταματήσουμε να τρώμε;;;
Ξεκινήστε από τις πλούσιες γειτονιές σας και τα ιδιωτικά σχολεία των παιδιών σας κύριοι βολευτές κι αφήστε μας στην ησυχία μας εφ’ όσον αντιδρούμε….
Για μια και μοναδική φορά σε τούτη τη ζωή, σεβαστείτε μας και πράξτε το αυτονόητο!!!
Κάντε τα παχιά λόγια σας Π Ρ Α Ξ Η !!!
Κωνσταντίνος Μίχος
shmantikanea.blogspot.com