Πέμπτη, Νοεμβρίου 7

ΕΓΙΝΑΝ «ΣΥΡΙΖΑ»! ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΟΥΛΗ – ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ (ΦΩΤΟ)

ΦΙΛΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

5dc32884825e63759f21ec92
Άμεση, για ακόμη μια φορά ήταν η αντίδραση της ΝΔ σε στέλεχος της που προέβη σε «ρατσιστικά» σχόλια σύμφωνα με την εκτίμηση της…
Με απόφαση του Γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ κ. Γιώργου Στεργίου διαγράφεται ο κ. Ιωάννης Σαντετσίδης του Χαραλάμπους από μέλος του κόμματος και χάνει όλα τα δικαιώματα και τα αξιώματα που απορρέουν από την ιδιότητα αυτή.

H ανάρτησή του στο Facebook:
Σε ανάρτησή του στο Facebook Ιωάννης Σαντετσίδης αναφέρθηκε σε όσους υποστηρίζουν το δίκαιο των προσφύγων, κάνοντας αντιπαραβολή με τους Έλληνες μετανάστες των περασμένων δεκαετιών. «Όταν οι δικοί μας πήγαν Γερμανία, Ελβετία και Βέλγιο ήταν νόμιμοι ηθικοί και σεμνοί. Αυτοί οι μαύροι τι είναι;», κλείνοντας την ανάρτησή του με την προτροπή: «Στο Αιγαίο ρίξτε τους».
Στη συνέχεια «κατέβασε» τη χυδαία ανάρτηση και ανέφερε: «Εννοούμε τους τζιχαντιστές που έρχονται μέσα στις βάρκες και είναι άλλοι αρμόδιοι για να το διευκρινίσουν αυτό».
sa12