Δευτέρα, Νοεμβρίου 18

Έριξε «ΜΠΟΜΠΑ» ο «θείος» Τράγκας για τους ΛΑΘΡΟμετανάστες!

tragkas ok
Δείτε τι είπε στην εκπομπή του ο Γιώργος Τράγκας.
«Παγκόσμια αναταραχή. Η τυραννία, η διαφθορά και η ανέχεια δημιουργούν κοινωνικά ηφαίστεια σε όλες τις ηπείρους. Πρώτη αιτία των εξεγέρσεων η παρεμπόδιση της ελεύθερης κίνησης των ιδεών, η φίμωση. Ακόμη και στο θεοκρατικό Ιράν, εκεί που υπάρχει ο φόβος των μαρτυρίων, των βασανιστηρίων, από τους φρουρούς της Επανάστασης, ο κόσμος βγήκε στους δρόμους. Αφορμή οι μεγάλες αυξήσεις στην τιμή της βενζίνης. Αληθινή αιτία το καζάνι που βράζει από την καταπίεση της
δικτατορίας των Μουλάδων. Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι ανύπαρκτα στην Κίνα. Όπως και στο Χονγκ Κονγκ που παραδόθηκε στο Πεκίνο από τη Μεγάλη Βρετανία. Και εκεί οι κάτοικοι δεν αντέχουν την καταπίεση. Δεν υποφέρουν την αστυνομοκρατία. Το ίδιο και στη Νότια Αμερική. Στη Χιλή, στη Βολιβία, στη Βενεζουέλα. Δεν έχει σημασία αν η βιτρίνα του καθεστώτος λέει ότι είναι αριστερή ή δεξιά. Η καταπίεση, η διαφθορά, η πολιτική σαπίλα, η πείνα και η ανισότητα δεν έχουν πολιτική ετικέτα. Μπορεί η μαρκίζα να λέει ότι είναι αριστερός ο πρωθυπουργός ή αριστερή η κυβέρνηση αλλά ο κόσμος να ζει ακριβώς το ίδιο, όπως σε ένα αυταρχικό, δεξιό καθεστώς και το αντίστροφο.
Στη Γαλλία ξαναβγήκαν στους δρόμους τα κίτρινα γιλέκα. Και εκεί ταραχές.
Εδώ στην πατρίδα μας, οι πολιτικοί αρχηγοί μας επέστρεψαν στο παλιό Life style τους. Γύρισαν στην παλιά εικόνα τους. Ο Τσίπρας, αφού έφερε και υπέγραψε μνημόνια, αφού πήρε τα εύσημα όλων των δυνάμεων κατοχής θυμήθηκε τις καταλήψεις, την εξέγερση στο Πολυτεχνείο εναντίον των Απριλιανών και τις επαναστατικές ρίζες του. Ζώστηκε τα επαναστατικά άρματα και βγήκε στους δρόμους να διαδηλώσει κατά των Αμερικανών και να τραγουδήσει πότε θα κάνει ξαστεριά. Από ότι γράφουν οι εφημερίδες περπάτησε λίγα μέτρα με δερμάτινο μπουφάν, φρουρούμενος από πέντε αστυνομικούς και κάπου εκεί στη Μεγάλη Βρετάνια διέκοψε και πήγε στο εσωτερικό της για κάποιο αφέψημα. Δεν έχει σημασία αν ήταν αλκοολούχο ή όχι. Δίπλα του ήταν η Δούρου, ο Βούτσης και σε άλλα σημεία της πορείας ο Σκουρλέτης, ο Μπαλάφας και ο Φίλης. Επιστροφή στο αριστερό λουκ, στο επαναστατικό life style. Απύθμενη υποκρισία. Μετά από τεσσερισήμισι χρόνια δεξιάς εξουσίας, δεξιάς συμπεριφοράς πλήρους υποτέλειας στις δυνάμεις κατοχής και ατέλειωτων ΝΑΙ σε όλες τις επιταγές και τα κελεύσματα των ξένων. Όπως σημειώνουν σήμερα οι εφημερίδες, ο κος Τσίπρας έβγαλε τη στολή του μνημονίου και έβαλε τη στολή του επαναστάτη. Η πορεία κατά τα άλλα ήταν ήρεμη και χωρίς επεισόδια. Η πορεία ήταν μαζική και ο προσκείμενος στην αντιπολίτευση Τύπος γράφει ότι ήταν μαζική και ο προσκείμενος στην αντιπολίτευση Τύπος γράφει ότι ήταν μαζική απάντηση στην αστυνόμευση και στον αυταρχισμό της κυβέρνησης, στον εκφοβισμό και την καταστολή. Ίδια γεύση, ίδιοι τίτλοι, τι είχε Γιάννη, τι είχα πάντα!
Επιστροφή στο Life Style και για το ζεύγος Μητσοτάκη. Για τον Κυριάκο μας και τη Μαρέβα μας που βρέθηκαν στο Λονδίνο και στήριξαν από κοντά τον θριαμβευτή Έλληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά στη νίκη του επί του παλαίμαχου Ελβετού Φέντερερ. Ο Κυριάκος τον συνεχάρη, τον επισκέφτηκε στα αποδυτήρια και η κα Μαρέβα που φαίνεται ότι ξέρει καλά από τέννις, του φώναξε: Είσαι παικταράς..οι θέσεις σου ήταν φανταστικές, καταπληκτικές, του είπε η κα Μαρέβα, άκουγες που φωνάζαμε και ουρλιάζαμε; Life style επαναστατικό ή κοσμοπολίτικο, ενώ ο πολιτικός κόσμος της χώρας αδυνατεί πλέον να παρακολουθήσει το μεταναστευτικό και τις κινήσεις των Τούρκων.
Είχαμε πάλι εκατοντάδες αφίξεις σε Σάμο, Κω, Μεγίστη, Χίο, Λέσβο και Αλεξανδρούπολη και από τις καταγραφές που γίνονται διαφαίνεται μια αυξητική τάση των μεταναστευτικών ροών και μία ανέλεγκτη δράση, ένα ξεσάλωμα των διακινητών. Η επιχείρηση ρευστοποίησης του ελληνικού πληθυσμού συνεχίζεται. Δηλαδή να πάψει να είναι συμπαγής σε όλη την Επικράτεια και να υπάρχουν μικρές, μεγάλες φυτεμένες μουσουλμανικές ομάδες δίπλα σε όλες τις πόλεις, στα χωριά, στα νησιά, παντού. Κανένας ουσιαστικά μετανάστης δεν ταυτοποιείται πλήρως. Δεν εξετάζεται από πλευράς υγείας, δεν λαμβάνονται τα δακτυλικά αποτυπώματά του. Δεν γνωρίζει η Ελλάδα από πού κρατάει η σκούφια του. Είναι θέμα χρόνου να χάσουμε το μισό Αιγαίο ή κάποια νησιά. Είναι θέμα χρόνου να πάψουμε να μιλάμε για την ελληνικότητα των νησιών μας, γιατί οι ξένοι θα είναι περισσότεροι από τους κατοίκους. Ήδη ορισμένα κυβερνητικά στελέχη, καθηγητές και αναλυτές αναφέρουν ότι άλλο πράγμα θα είναι η εθνική συνέχεια και άλλο η δημογραφική. Οι κυβερνητικοί αυτοί προσπαθούν να περάσουν την άποψη ότι αν εξετάσει κανείς την ανθρώπινη ιστορία, θα διαπιστώσει ότι η πληθυσμιακή καθαρότητα είναι μύθος. Οι άνθρωποι μετακινούνται συνεχώς είτε ειρηνικά, είτε βίαια. Μάλιστα εκφράζουν την άποψη, κολλητοί της ΝΔ ότι είναι εντελώς απίθανο η Ελλάδα να αδειάσει από ανθρώπους και φυσικά είναι πολύ πιθανό ότι θα τραβήξει πολλούς ανθρώπους εδώ από πλούσιες χώρες, όσο και από φτωχές. Έχουμε λοιπόν υποχρέωση να μεταδώσουμε κάποιες σημαντικές αξίες στους ανθρώπους που θα μας διαδεχτούν είτε συνδεόμαστε γονιδιακά μαζί τους, είτε όχι. Φυσικά όλοι αυτοί δεν έχουν διαβάσει ούτε Αχμέτ Νταβούντογλου, ούτε άλλους Τούρκους που αναφέρονται στην επιστροφή των μουσουλμανικών πληθυσμών σε όλη τη Βαλκανική. Είμαστε λοιπόν σε ένα καινούργιο Life style. Τα έχει όλα. Σουβλάκι, τζατζίκι, μουζάκα, παστίτσιο, μπακλαβά, σούσι, τάπας, σπρινγκ ρολς, μοχίτο, τσε, δερμάτινα μπουφάν, μαλλί Τζέιμς Ντιν, τέννις, Τσιτσιπά, μαύρη καπαρντίνα και είσαι μεγάλος παικταράς, τα έδωσες όλα στα Brake point.»
makeleio.gr