Τρίτη, Δεκεμβρίου 17

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ! Μουσουλμάνοι εξανάγκασαν 16χρονη να συνουσιαστεί 200 φορές σε 5 μέρες

Κρατούσε την κόρη του σκλάβα του σεξ: Τη βίαζε επί 20 χρόνια και έκανε μαζί της οκτώ παιδιά Πέντε άνδρες συνελήφθησαν για την απαγωγή δεκαεξάχρονης, την οποία εξανάγκασαν να κάνει σεξ διακόσιες φορές μέσα σε μόλις πέντε ημέρες. Οι ύποπτοι, ηλικίας από 17 έως 22 ετών, συνελήφθησαν στο προάστιο των Παρισίων Σαπερόν-Βερτ Ζεντιγί το Σάββατο, αφού η αστυνομία εισέβαλε στο διαμέρισμά τους, το οποίο είχαν μετατρέψει σε πορνείο, αναφέρει η LE PARISIEN.

Μετά τη διάσωσή της από την αστυνομία, η έφηβη εξήγησε ότι είχε εγκαταλείψει το σπίτι της στο Λουαρέ και εκδιδόταν με τη θέλησή της, στο Σεν-Σέντ-Ντενίς – ένα από τα πιο διαβόητα και επικίνδυνα προάστια της γαλλικής πρωτεύουσας.
Το κορίτσι ανέφερε ότι μετακόμισε σε ένα διαμέρισμα στο Σαπερόν-Βερτ, όπου οι πελάτες την έβρισκαν μέσω μίας ιστοσελίδας γνωριμιών και μπορούσαν να την επισκεφθούν για να προβούν σε συνουσία μαζί της. Από ένα σημείο και μετά όμως, κάποιοι από τους εμπλεκομένους δεν της επέτρεπαν να εγκαταλείψει το διαμέρισμα και την άφηναν μόνο να κοιμάται δυο-τρεις ώρες κάθε βράδυ.
Τελικά, η έφηβη κατάφερε να βρει τη διεύθυνση του διαμερίσματος από κάποιον πελάτη και επικοινώνησε με τη μητέρα της, η οποία εν συνεχεία κάλεσε την αστυνομία.
Εισβάλοντας στο διαμέρισμα που βρισκόταν στο δέκατο όροφο ενός κτιρίου, η αστυνομία φέρεται να βρήκε μία σακούλα σκουπιδιών γεμάτη προφυλακτικά, ένα σχεδόν σαπισμένο στρώμα, ένα βιβλίο λογαριασμών και ένα χρηματικό ποσό.
Το φαινόμενο της εκπόρνευσης γυναικών από εγκληματικές συμμορίες δεν είναι φαινόμενο που συναντάται μόνο στη Γαλλία. Τον περασμένο Οκτώβριο, το VOICE OF EUROPE είχε αναφερθεί στο Νιγηριανό εγκληματικό συνδικάτο BLACK AX, το οποίο εξωθεί γυναίκες στην πορνεία με σκοπό τη χρηματοδότηση των εγκληματικών του δραστηριοτήτων. Η συμμορία έχει την έδρα της σε μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Σουηδίας και είναι γνωστό ότι δραστηριοποιείται και σε ολόκληρη την Ιταλία.
 makeleio.gr