Σάββατο, Δεκεμβρίου 14

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ 73ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ.

ΕΚΤΑΚΤΟ
Στα χέρια της αστυνομίας οι δυο δράστες της δολοφονίας στους Αγίους Θεοδώρους. Παραδόθηκαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο Α.Τ. Μεγάρων.
Και οι δύο είχαν προηγουμένως ταυτοποιηθεί από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής παραδόθηκαν και κρατούνται, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο Ρομά που εμπλέκονται στη δολοφονία της 73χρονης στους Αγίου Θεοδώρους.

Ο λόγος για τον 30χρονο οδηγό του ασημί Hyundai Accent και τον 35χρονο συνοδηγό του, οι οποίοι πάτησαν με το αυτοκίνητο την άτυχη ηλικιωμένη επειδή αντιστάθηκε κατά την προσπάθεια τους να της αρπάξουν μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι αργά το βράδυ της Παρασκευής οι δύο άνδρες εμφανίστηκαν με δικηγόρο στη ΓΑΔΑ και παραδόθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ.
Αξίζει να σημειώσουμε, ότι και οι δύο είχαν ταυτοποιηθεί από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, ενώ θεωρούνταν ούτως ή άλλως ζήτημα χρόνου η σύλληψη τους. Και οι δύο ζούσαν στον καταυλισμό Ρομά στον Βλυχό Μεγάρων, κοντά στον οποίον είχε βρεθεί και το όχημα που χρησιμοποίησαν την ημέρα που σκότωσαν την 73χρονη γυναίκα.makeleio.gr