Σάββατο, Δεκεμβρίου 14

ΆΓΡΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΧΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΌΧΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.

oxia simitis
Επι πρωθυπουργίας του όλο το Αιγαίο έγινε μια γκρίζα ζώνη!
Έσκυψε το κεφάλι σε Τούρκους Γερμανούς και Αμερικάνους και δεν υπήρχε ουτε μια μέρα στα 7 περίπου χρόνια που κυβέρνησε που να νιώθαμε περήφανο για αυτόν.
Ο Κώστας Σημίτης ίσως υπήρξε ο πιο μισητός πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης.

Τωρα που ακομα και ο Αλέξης Τσιπρας κατεβάζει του τόνους της κριτικής μετά τις καθημερινές τουρκικές προκλήσεις, ο Κώστας Σημίτης βγαίνει μπροστά και ξύνει παλιές πληγές.
Ο πρωθυπουργός της προδοσίας των Ιμίων, του Οτσαλάν, της εθνικής μας κυριαρχίας, του Δουβλίνο 2, ο πρωθυπουργός που αναγνώρισε ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο θυμήθηκε να το παίζει κάμποσος.
Νέες πολιτικές φωτιές αναμένεται να ανάψει άρθρο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη σε Σαββατιάτικη πολιτική εφημερίδα. Με αυτό εξαπολύει επίθεση στον Κώστα Καραμανλή υποστηρίζοντας ότι αυτός «φταίει για όλα» όσον αφορά τα ελληνοτουρκικά μιλώντας για ευκαιρία που χάθηκε το 2004 από την κυβέρνηση της ΝΔ. Η επίθεση συμπίπτει με μια συγκυρία όχι μόνο κρίσιμη για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις αλλά και κατά την οποία το όνομα του Κ. Καραμανλή «συζητείται» για την Προεδρία της Δημοκρατίας…
Το σχόλιο μας
Βγάλε τον σκασμό σου πονηρή Οχιά της Ελληνικής πολιτικής ζωής.
Θα έπρεπε να εισαι μαζι με τον Άκη και του κάνεις παρέα.makeleio.gr