Παρασκευή, Δεκεμβρίου 6

Παύλος Χαϊκάλης: Χωρίσαμε και το φταίξιμο είναι δικό μου--«Η Μαρία έδινε φως κι εγώ σκοτάδια, είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της»

Παύλος Χαϊκάλης: Χωρίσαμε και το φταίξιμο είναι δικό μου
newsbeast.gr
Την ψυχή του στην Ελεωνόρα Μελέτη άνοιξε ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης για την πρώην σύζυγό του και το διαζύγιό τους. Ο ηθοποιός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Μαρία (που ήταν η τρίτη σύζυγός του) ρίχνοντας το φταίξιμο στον ίδιο για τον χωρισμό και τόνισε πόσο τον άλλαξε ως άνθρωπο.

«Μετά το διαζύγιο είπα ότι πρέπει να αλλάξω και στο θέμα των κιλών. Η πρώην σύζυγός μου δεν είναι άνθρωπος, είναι αστέρι. Χωρίσαμε και το φταίξιμο ήταν δικό μου. Η Μαρία έδινε φως κι εγώ σκοτάδια. Η Μαρία έχει σηκώσει τόσο ψηλά τον πήχη, που μόνο αυτή θα ξαναπαντρευόμουν. Αν η Μαρία θα είναι ευτυχισμένη σε μια σχέση, θα είμαι κι εγώ χαρούμενος. Η αλλαγή μου ως άνθρωπος είναι νίκη της Μαρίας» είπε.
«Έπρεπε να το κάνω, είχα σιχαθεί τον εαυτό μου, το πάχος ήταν καταλύτης, είπα "πρέπει να αλλάξω". Δεν πρόσεχα πολύ τον εαυτό μου» είπε ο Παύλος Χαϊκάλης για την απώλεια κιλών.
«Είμαι ακόμα ερωτευμένος με την πρώην σύζυγό μου. Δεν θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο τον άνθρωπό μας. Όταν φεύγει μια γυναίκα από μια σχέση φταίει πάντα ο άντρας», είπε μεταξύ άλλων ο 


Ο Παύλος Χαϊκάλης μιλάει για τον χωρισμό του (Μέρος Α)




Ο Παύλος Χαϊκάλης μιλάει για τον χωρισμό του (Μέρος Β)