Λάκης Λαζόπουλος: Η μάχη της γυναίκας του με τον καρκίνο

«Ήξερε την αλήθεια για την υγεία της από την πρώτη στιγμή»
Λάκης Λαζόπουλος: Η μάχη της γυναίκας του με τον καρκίνο

Για την αγαπημένη του σύζυγο Τασούλα, που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο, νικημένη από τον καρκίνο, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Λάκης Λαζόπουλος, που γράφει ένα βιβλίο για τη μάχη που έδωσε.
«Γράφω ένα βιβλίο…
Είναι αυτά που έζησα αυτή την περίοδο και που θεωρώ ότι ίσως θα είναι χρήσιμα για κάποιον άνθρωπο που ζει δίπλα σε έναν άνθρωπο ή που περνάει αυτό… Νιώθω ότι έτσι κάπως θα μάθουν αυτά που έμαθα κι εγώ. Όταν βρεθείς τρία χρόνια να ακούς τόσες πληροφορίες, να είσαι όλη μέρα στα τηλέφωνα με γιατρούς, όλη αυτή την ένταση σε ένα καινούργιο και δύσκολο αγώνισμα, μαθαίνεις πράγματα που καλό είναι να μην μείνουνε έτσι όπως υπάρχουν μέσα μου. Πρώτη φορά ένιωσα την ανάγκη ότι θέλω να το κάνω. Ο τίτλος θα είναι "Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου"» είπε.
Μέσα στο βιβλίο ο Λάκης Λαζόπουλος νιώθει ότι θα βρεθεί μόνος με μόνος με όποιον το διαβάσει, όπως λέει χαρακτηριστικά.
«Θα είναι γύρω στις 200 σελίδες, θα έχει και εικόνες μέσα όλα αυτά που βλέπεις κανείς… Όταν παίρνεις μια εικόνα ενός κακού πράγματος και προσπαθείς να την αποτυπώσεις μέσα στο μυαλό σου, τι είναι αυτό που σου δείχνουν; Και αυτή η ένταση που μεταφέρεται την ώρα που βλέπεις μια εξέταση και παρακολουθείς τους γιατρούς να παγώνουν… Αυτό το αίσθημα μπορείς να το δεις και σε μια εικόνα που αποτυπώνεται μετά κι όμως μια τόσο μικρή εικόνα ξαφνικά σου αλλάζει όλη τη ζωή. Έρχεται κάτι από μέσα να σου δείξει ότι μπορεί να σου διαλύσει το έξω σε ένα δευτερόλεπτο [...]  Νιώθω ότι θα βρεθώ μόνος με μόνο με κάποιον που το διαβάζει και αυτή η συγκίνηση είναι μια ωραία μάχη για έναν καλλιτέχνη», πρόσθεσε ο Λάκης Λαζόπουλος.
«Η Τασούλα ήξερε την αλήθεια για την υγεία της από την πρώτη στιγμή. Με την αλήθεια θα παλέψεις, με το ψέμα χάνεις» είπε μεταξύ άλλων.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε παράπονα στον Λάκη Λαζόπουλο γιατί περίμενε πολλά χρόνια για μία συνέντευξή του.
«Εσείς ήσασταν της κουλτουριάρικης σχολής εμείς ήμασταν λίγο της εμπορικής, δε μας δίνατε και πολλή σημασία», είπε ο παρουσιαστής.
«Δεν είναι αλήθεια αυτό. Είχα μια αδυναμία στον Χατζηνικολάου γιατί είχαμε μια κοινή πορεία και αισθανόμουν ήρεμα» του απάντησε ο Λάκης Λαζόπουλος.
O Γρηγόρης του είπε ότι υπήρξε θυμωμένος μαζί του για τη σάτιρά του. «Αυτό σημαίνει ότι δεν τα είχες καλά με τον εαυτό σου» του απάντησε ο Λάκης Λαζόπουλος τονίζοντας ότι όποιος κάνει σάτιρα δεν ξεκινάει με πρόθεση να πει κάτι άσχημο για κάποιον.https://www.newsbeast.gr/