Δευτέρα, Δεκεμβρίου 9

ΣΚΑΣΜΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ! ΚΟΥΛΗΔΕΣ: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ («ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ») ΣΕ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΝΗΣΙ»

Ως γνωστόν, προ ημερών διάφορα ξεφωνημένα διαδικτυακά παπαγαλάκια της Νουδούλας που εμφανίζονται ως… «ακροδεξιά», για να εναμφανίσουν την κυβέρνηση των εργοδοτών τους εναρμονισμένη με το λαϊκό αίσθημα, κυκλοφόρησαν τη βρώμα ότι η κυβέρνηση Κούλη είχε σκοπό να εγκαταστήσει τα «προσφυγάκια» σε ερημονήσια του Αιγαίου, αλλά το’ μαθαν οι…
μελλοντικοί επενδυτές από το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία και χάλασε η δουλειά. Από κοντά και ο καταγέλαστος Μπογδάνος, που ενίσχυσε με δηλώσεις του τη βρώμα.
Απάντηση στην «ακροδεξιά» βρώμα, διαψεύδοντάς την μετά βδελυγμίας, έδωσε κάποιο κατώτερο κυβερνητικό στέλεχος – σκοπίμως, για να συνεχίσει να κυκλοφορεί η βρώμα.
Ωστόσο, η κυβέρνηση αναγκάστηκε να τοποθετηθεί ακόμα πιο επίσημα, δια στόματος του αρμόδιου υπουργού της Κουμουτσάκου, σε σχετική ερώτηση που κατέθεσε ο προκάτοχός του, Μουζάλας. Ιδού, «ακροδεξιά» κοπρόσκυλα:
«Δεν υπάρχει καμία συζήτηση -όπως ξέρετε- για θέμα εγκατάστασης σε ακατοίκητο νησί. Ο Πρωθυπουργός από τη Βουλή στις 22 Νοεμβρίου απαντώντας σε προφορική ερώτηση της κας Γεννηματά για τα θέματα αυτά, αναφέρθηκε ακριβώς στο ποια είναι εκείνα τα κέντρα τα οποία πρόκειται να γίνουν και πού. Επομένως, δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέραν αυτού».
Αυτά και ΣΚΑΣΜΟΣ, μπογδανάκια!
 https://ethnikismos.net