Τετάρτη, Δεκεμβρίου 25

ΗΠΑ: Λήστεψε τράπεζα και μοίρασε τα λεφτά στους περαστικούς

ΗΠΑ: Λήστεψε τράπεζα και μοίρασε τα λεφτά στους περαστικούς
Ένας 65χρονος, λήστεψε τράπεζα στην Πολιτεία Κολοράντο των ΗΠΑ και στη συνέχεια πέταξε στον αέρα ένα μέρος των μετρητών που είχε αποσπάσει, φωνάζοντας «Καλά Χριστούγεννα».

Ο Ντέιβιντ Γουέιν Όλιβερ, όπως είναι το όνομά του, συνελήφθη σε κοντινό καφέ της αλυσίδας Starbucks και για την πράξη του θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 10.000 δολαρίων για να αποφυλακιστεί υπό όρους, δήλωσε η αστυνομία.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ύποπτος «απείλησε ότι θα χρησιμοποιήσει όπλο» και λίγο αργότερα βγήκε από το υποκατάστημα της τράπεζας έχοντας αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό.
«Άρχισε να βγάζει χρήματα από μια σακούλα και να τα πετάει στον αέρα» πριν φωνάξει «Καλά Χριστούγεννα», είπε αυτόπτης μάρτυρας.
Ο ίδιος αυτόπτης μάρτυρας είπε πως διερχόμενοι μάζεψαν κάποια από τα μετρητά, μπήκαν στο υποκατάστημα και τα παρέδωσαν στον ταμία, ενώ ο Όλιβερ ταυτόχρονα πήγε ως τα Στάρμπακς και  κάθισε εκεί μέχρι τη σύλληψή του.
Σύμφωνα με την εφημερίδα The Denver Post, συνεχίζουν να μην έχουν βρεθεί «χιλιάδες δολάρια» ενώ, κατά την ίδια πηγή, δεν υπάρχει απόδειξη ότι ο Όλιβερ πράγματι οπλοφορούσε όταν έκανε τη ληστεία.zougla.gr