Κυριακή, Δεκεμβρίου 29

Φως στο τούνελ …

Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος, όμως τα πράγματα μιλούν από μόνα τους. Είναι δρόμος χωρίς επιστροφή το θερμό επεισόδιο και όχι μόνο… Έγινε πρόσφατα δημοσκόπηση στην Ελλάδα κατά πόσον περιμένουν θερμό επεισόδιο μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας. Περισσότερο από το 53% απάντησε ότι το περιμένει πολύ σύντομα. Όμως τι να κάνει ο απλός έλληνας και ελληνίδα, έχοντας υπόψη ότι αρκετοί Πολιτικοί είναι έτοιμοι για συμβιβάσιμο για νέες υποχωρήσεις.
Όταν βλέπουν μια Τουρκία που προς το παρόν το παίζει σε δυο ταμπλό μεταξύ των Η.Π.Α. και της Ρωσίας. Ζουν σε μια Ελλάδα προδομένη, φτωχή. Μια Ελλάδα που έχει αρκετούς Πολιτικούς που ενώ έδωσαν ΙΕΡΟ ΟΡΚΟ για την υπεράσπισης της Πατρίδας, έχουν άλλες προτεραιότητες: όπως την αγάπη για την Εξουσία/κατάχρηση της εξουσίας, το Ρουσφέτι, το Χρήμα. Ζουν εδώ και καιρό δύσκολες εποχές και έρχονται πιο δύσκολοι καιροί να αντιμετωπίζουν …
Η πολιτική της Τουρκίας εδώ και καιρό είναι ξεκάθαρη, χωρίς περιστροφές θέτει διλήμματα στον Ελληνικό λαό. Ζητά και απαιτεί σχεδόν τα μισά ελληνικά νησιά στο Αιγαίο και όχι μόνο… ή θα τα πάρει δια πυρός και σιδήρου…
Ο Πορθητής μαζί με τον Εφιάλτη, ξεκίνησαν ξανά εδώ και αρκετό καιρό για το νέο τους ταξίδι. Για την ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ όπως την αποκαλεί ο Ερντογάν … Για μια ακόμα Ειρηνευτική Αποστολή. Για δυο βασικές επιδιώξεις να πολεμήσει την Ορθοδοξία και τους Έλληνες… Ξέρει ότι στην πορεία του θα τον βοηθήσουν και αρκετοί» Έλληνες Πολιτικοί «που πολεμούν την Θρησκεία. Που πολεμούν τον ίδιο το Σταυρό πάνω στην Ιερή Σημαία του Έθνους.
Η Ιστορία επαναλαμβάνεται. Και σε αυτό τον πόλεμο η Ελλάδα θα είναι μόνη. Απλά και ξεκάθαρα. Είναι πολλά τα παραδείγματα στην πορεία της Ελληνικής Ιστορίας που οι Έλληνες αντιμετώπισαν τους εχθρούς μόνοι. Από τον καιρό του Λεωνίδα στη μάχη στις Θερμοπύλες. Στην Άλωση της Κωνσταντινούπολης , στην Ελληνική Επανάσταση … Μεταξύ άλλων ο Όρκος των Αθηναίων είναι διαχρονικός « θα υπερασπίζω τα ιερά και τα όσια και μόνος και με πολλούς και την Πατρίδα δε θα παραδώσω μικρότερη»!
Υπάρχει φως στο τούνελ;
Ναι, υπάρχει και πρέπει να υπάρχει… δεν υπάρχει άλλη επιλογή . Οι Έλληνες πάντα και πάντα αγαπούν την Ειρήνη! Όμως γνωρίζουν πολύ καλά από την Ιστορία, ότι οι Τούρκοι όταν πάρουν ελληνική γη μόνο με πόλεμο θα φεύγουν…
Όταν οι Έλληνες έχουν Πίστη προς την θρησκεία προς την ΠΑΝΑΓΙΑ και Πίστη προς την Πατρίδα ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ… θέλει Αρετήν και Τόλμην η Ελευθερία και σίγουρα Αγάπη προς την Πατρίδα. Όταν θα έρθει η ώρα οι Έλληνες ξέρουν να πολεμούν και φυσικά να νικούν τον εχθρό… Ένα μήνυμα που έδωσε ο Επισμηναγός στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 2019 «Ετούτος δω ο λαός δεν γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του !»
Υπάρχει φως στο τούνελ, όταν υπάρχουν Ηγέτες όπως τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο. Τα λόγια του πάντα διαχρονικά. Είπε στον εχθρό παρόλο που είχε άλλη επιλογή ː «Το να σου παραδώσω την Πόλη ούτε το δικό μου δικαίωμα είναι ούτε κανενός άλλου από τους κατοίκους της. Γιατί όλοι με μια ψυχή προτιμούμε να πεθάνουμε με τη θέλησή μας και δε λυπόμαστε για τη ζωή μας».
Να γνωρίζουν εχθροί και φίλοι ότι η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει…
——————————–
Κύπρος Ασπρής
Λευκωσία / Κύπρος

 triklopodia.gr