Πέμπτη, Δεκεμβρίου 12

Η Γκουίνεθ Πάλτροου κάνει δώρο στον εαυτό της έναν... δονητή


Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε χριστουγεννιάτικη διαφήμιση και επιλέγει να κρατήσει το ερωτικό παιχνίδι για τον εαυτό της
Πρωταγωνίστρια σε μία καινούργια χριστουγεννιάτικη διαφήμιση είναι η Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία φαίνεται να κάνει δώρο στον εαυτό της έναν...
δονητή!

Η 47χρονη ηθοποιός είναι εντυπωσιακή στη διαφήμιση που μεταξύ άλλων δίνει συμβουλές για το πώς να είσαι καλή οικοδέσποινα λόγω γιορτών.


«Οι γιορτές έφτασαν και επειδή ποτέ τα πράγματα δεν καταλήγουν όπως τα έχετε φανταστεί πρέπει να απολαύσετε τη χαρά της ετοιμασίας», λέει ένας αφηγητής καθώς η Γκουίνεθ Πάλτροου εμφανίζεται στο πλάνο χαμογελαστή.

Έκανε μια βόλτα στον χώρο, τυλίγοντας δώρα και πίνοντας μερικά χριστουγεννιάτικα κόκτειλ, ενώ ο αφηγητής συνεχίζει λέγοντας: «Κάντε τα πάντα σε αργή κίνηση».


Κι ενώ τα πράγματα φαίνονταν αρκετά αθώα, η ηθοποιός πάει να βάλει σε χριστουγεννιάτικη κάλτσα έναν... δονητή, τον οποίο όμως επιλέγει να κρατήσει τελικά για τον εαυτό της.




«Κάντε κάτι για τους άλλους, αλλά μην ξεχάσετε το νούμερο 1», λέει ο αφηγητής και συμπληρώνει: «Ναι, αυτός είναι ένας δονητής».

«Κοιτάξτε μέσα στην ψυχή ασς, αλλά κοιτάξτε λίγο καλύτερα μέσα στην άβυσσο... έχει και αυτό πλάκα», καταλήγει η διαφήμιση.
ksipnistere.com