Τρίτη, Δεκεμβρίου 31

ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ! Και ξαφνικά… η γιαγιά Μαριέττα Γιαννάκου για πρόεδρος της Δημοκρατίας!

ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΥΛΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;
giannakou_
Το… βουνό στο Μέτσοβο, μπορεί να μην μίλησε, όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως έχει κατασταλάξει σε συγκεκριμένα πρόσωπα για την προεδρία της Δημοκρατίας.
Σαφώς και υπάρχει Παυλόπουλος, Δήμας και Παπαδήμος, ωστόσο το νέο όνομα που άρχισε να κυκλοφορεί είναι η Μαριέττα Γιαννάκου!

Σύμφωνα με όσα διέρευσαν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με την συγκερκιμένη επιλογή, όπως γράφουν και τα piperata, θα στοχεύει στο να πετύχει με ένα σμπάρο πολλά παραπάνω από δύο τρυγόνια… μαζί! Ειδικά σε επίπεδο κοινωνίας, καθώς δεν θα απευθύνεται μόνο στο γυναικείο πληθυσμό, αλλά και στους ανθρώπους του μέτρου.
Θα φέρει δε προ τετελεσμένων τα κόμματα, καθώς δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα ενώ κατά καιρούς έχει μιλήσει με συμπάθεια για τα έργα και τις ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.
Η Γιαννάκου είναι νευρολόγος-ψυχίατρος, πρώην υπουργός Παιδείας, πρώην υπουργός Υγείας και πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ. Γνωρίζει δύο ξένες γλώσσες, αγγλικά και γαλλικά, ενώ έχει τεράστια πολιτική εμπειρία επί των ζητημάτων εξωτερικής πολιτικής και εξαιρετικές σχέσεις με παράγοντες της παγκόσμιας κοινότητας.makeleio.gr/