Κυριακή, Δεκεμβρίου 15

ΤΗΝ Κ. ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΣΤΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΑ. ΟΙ …. «ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΕΣ» ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΜΝΕΣ ΣΤΑ Κ@Λ@ΜΠΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ;

dddsd-3
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Ελληνίδες και Έλληνες Ορδόδοξοι πατριώτες.
Τον ρόλο που επιτελούν τα Ελληνικά σχολεία σήμερα και το πως διαλύουν την Ορθόδοξη Χριστιανική συνείδηση και τον πατριωτισμό στα σημερινά Ελληνόπουλα, το έχω καταγγείλει πολλές φορές, όπως και την συμμετοχή σε αυτό των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, που δεν αντιδρούν σε τίποτα απέναντι σε αυτήν την διάλυση.

Σε αυτό όμως συνεργούν (για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους) και οι σημερινοί νεοέλληνες γονείς, που από την μία ζουν σαν χαμένοι, αγωνιζόμενοι να κρατήσουν δουλειά, σπίτι και να πληρώνουν υποχρεώσεις και από την άλλη έχουν εμπιστευθεί τους καθηγητές και το σύστημα παιδείας, έχοντας εγκαταλείψει ουσιαστικά τα παιδιά τους, στις ορέξεις των ανθελλήνων.
Και αυτό το βλέπουμε και σε αυτό που λέγεται «σχολικές χοροεσπερίδες»…
Τα τελευταία χρόνια έχουν καθιερωθεί αυτές οι «χοροεσπερίδες» στα Γυμνάσια και τα Λύκεια, με σκοπό να μαζεύουν χρήματα για την ετήσια εκδρομή των Τάξεων. Άλλα σχολεία κάνουν και διάφορα «παζάρια» με σκοπό την αύξηση του ταμείου της εκδρομής.
Όπως καταλαβαίνετε, αφού γίνεται αυτοσκοπός η αύξηση του ταμείου, όλο και κάποιοι πιο «προχωρημένοι» θα σκέφτονται διάφορα για να το αυξήσουν περισσότερο. Έτσι τώρα λοιπόν έχουμε κάποια …. (πιο προχωρημένα) … παιδιά, να διοργανώνουν την «σχολική χοροεσπερίδα» του 2ου ΓΕΛ ΚΟΡΩΠΙΟΥ, σε ένα πολυτελείας «κ@λ@μπαρο», με “Special Guest Star” την «καταξιωμένη του χώρου»… χορεύτρια
Χωρίς τίτλο
Χωρίς τίτλο
Τώρα όμως πρέπει να είναι …. «ήσυχοι» ….. οι νεοέλληνες γονείς, διότι η διοργάνωση είναι υπό την «εποπτεία» της Διεύθυνσης του Σχολείου και υπό την «έγκριση» της Υπουργού κ. Κεραμέως. Άλλωστε οι διαφημιστικές αφίσες το λένε καθαρά: Οργάνωση….. 2ο ΓΕΛ ΚΟΡΩΠΙΟΥ…..!!
Όσο για τον Διευθυντή που κάνει πως δεν καταλαβαίνει και με υποχρεώνει να το δημοσιοποιήσω, να του επισημάνω πως …… το 2ο ΓΕΛ ΚΟΡΩΠΙΟΥ δεν είναι το παραμάγαζο του κάθε … «επιχειρηματικά προχωρημένου» παιδιού, αλλά είναι ένα ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ , που ότι διοργανώνεται μέσα σε αυτό, υπόκειται ΑΥΣΤΗΡΑ στην Ελληνική ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ και δεν μπορεί να είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για τα παιδιά. Δεν μπορεί δηλαδή και δεν νοείται να οργανώνονται εντός του ΣΧΟΛΕΙΟΥ, τέτοιου είδους ΑΝΗΘΙΚΕΣ «διασκεδάσεις» και αυτές να γίνονται υπό την κάλυψη της «σχολικής εκδήλωσης» με την «σφραγίδα» του 2ου ΓΕΛ ΚΟΡΩΠΙΟΥ.
Διότι για ότι οργανώνεται μέσα στο 2ο ΓΕΛ ΚΟΡΩΠΙΟΥ, είναι υπεύθυνος είτε το καταλαβαίνει είτε όχι, πρώτα ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ του Σχολείου και ύστερα ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ παιδείας.
Αν δεν το καταλαβαίνουν έχουν μειωμένη αντίληψη και είναι επικίνδυνοι για τα παιδιά. Διότι εξαπατούν με αυτόν τον τρόπο και τους γονείς, που δεν γνωρίζουν περι τίνος πρόκειται και όταν ακούν «σχολική χοροεσπερίδα» δεν πάει το μυαλό τους σε «κ@λ@δικα».
Αν δεν μπεί ένα ΦΡΕΝΟ σ’ αυτόν τον κατήφορο , κάποια στιγμή θα θρηνήσουμε κάποιο παιδί, που οι ανυποψίαστοι γονείς του θα νομίζουν ότι πηγαίνει σε «σχολική εκδήλωση» και θα τους το φέρουν νεκρό από χρήση αλκοόλ με ενεργειακά αναψυκτικά, ή με κάποια άλλη ουσία που διακινείται μέσα σε αυτούς τους χώρους. Και οι ηθικοί αυτουργοί θα είναι η Υπουργός Παιδείας και ο Διευθυντής του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ που χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ, επιτρέπουν στα ΑΝΗΛΙΚΑ παιδιά, να οργανώνουν ΑΚΡΑΙΕΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ «σχολικές χοροεσπερίδες», γιατί έτσι θα μαζέψουν στο «σχολικό ταμείο» ακόμα περισσότερα, για …… την «εκδρομή»….!!!
Τι θα πουν στους γονείς αν συμβεί κάτι τραγικό στο παιδί τους;
Ο Διευθυντής του 2ου ΓΕΛ ΚΟΡΩΠΙΟΥ , είναι υποχρεωμένος να ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, πως αυτή η «σχολική χοροεσπερίδα» δεν είναι «ΣΧΟΛΙΚΉ», αλλά γίνεται σε ένα πολυτελείας κ@λ@μπαρο με διάφορες χορεύτριες του κ@λ@υ… Ας ενημερωθούν οι γονείς και ας αναλάβει ο καθένας την ευθύνη του απέναντι στο παιδί του. Όχι όμως άλλού να νομίζουν οι γονείς ότι πηγαίνει το παιδί τους και αλλού να πηγαίνει.
Χωρίς τίτλο1
Η Υπουργός Παιδείας κ. Κεραμέως, με την απόφαση της να μην αναγράφεται το Θρήσκευμα στα Απολυτήρια και με το να μην αποσύρει από τα σχολεία, τα ΑΚΥΡΩΜΕΝΑ από το ΣτΕ βιβλία Θρησκευτικών του άθεου Γαβρόγλου, μας έδειξε και καταλάβαμε, ότι ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ κι αυτή ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
Ο Διευθυντής τώρα του 2ου ΓΕΛ ΚΟΡΩΠΙΟΥ, μαθητές του οποίου διοργανώνουν αυτήν την «σχολική χοροεσπερίδα» με την γνωστή χορεύτρια του «κ@λ@υ», μεταξύ άλλων είναι …… και Θεολόγος….!!!
Το ερώτημα που προκύπτει και για τους δύο είναι το εξής:
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ;
makeleio.gr