ΑΓΑΠΟΥΛΑ, ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ! ΚΑΤΑΔΙΔΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ!

Η Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού διαρρέει ότι συλλέγονται στοιχεία κυρίως από το Διαδίκτυο για να ταυτοποιηθούν όσοι πρωταγωνίστησαν και συμμετείχαν στα επεισόδια εναντίον των προσφύγων και της αστυνομίας.

Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλες δυνάμεις επιμένουν ότι όλοι αυτοί οι τραμπούκοι είναι γνωστοί.

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
Θα έρθει η ώρα της τιμωρίας τους... όπως σε όλους τους κουκουλοφόρους...

Καλλιόπη Σουφλή
Ένα περίεργο κύριο άρθρο υπάρχει στην σημερινή «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ, με τον τίτλο «Σταθερό μέτωπο».Στο άρθρο αναφέρεται κατ’ αρχάς ότι «το ελάχιστο που πρέπει να γίνει είναι να απομονωθούν τα ακροδεξιά – φασιστικά στοιχεία από τις δημοκρατικές δυνάμεις και την τοπική κοινωνία» και μετά οι συριζαίοι διαμαρτύρονται γιατί δεν έχουν συλληφθεί ακόμα οι αγανακτισμένοι Έλληνες που ξεσηκώθηκαν, αφήνοντας –εμμέσως πλην σαφώς- να εννοηθεί πως δεν χρειάζεται να ψάξει η Αστυνομία ποιοι ήταν, καθώς τους έχουν ήδη καταδώσει οι ίδιοι και οι λοιποί «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι»:


«Η Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού διαρρέει ότι συλλέγονται στοιχεία κυρίως από το Διαδίκτυο για να ταυτοποιηθούν όσοι πρωταγωνίστησαν και συμμετείχαν στα επεισόδια εναντίον των προσφύγων και της αστυνομίας.


Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλες δυνάμεις επιμένουν ότι όλοι αυτοί οι τραμπούκοι είναι γνωστοί.


Τι έγινε όμως μέχρι τώρα για τα όσα έκαναν;
Και τι έγινε μετά την επίθεση, που ήταν προσχεδιασμένη;


Όμως οι τραμπούκοι προχώρησαν και σε πράξεις για τις οποίες δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητοι. Θα μείνει μόνο στην «έρευνα στο Διαδίκτυο» η αστυνομία;».


Η κόκκινη τρομοκρατία δε θα περάσει!


Ο λαός της Λέσβου ξύπνησε και απαιτεί την πατρίδα του πίσω!


Πηγή
 http://www.ksipnistere.com