Σάββατο, Δεκεμβρίου 14

Συνέντευξη Ηλία Κασιδιάρη για ΑΟΖ, ελληνοτουρκικό πόλεμο, λαθροεισβολή και Χρυσή Αυγή

Βόμβες από τον Ηλία Κασιδιάρη στην εκπομπή Ανεξάρτητος Παρατηρητής και τον Μάκη Βραχιολίδη:
• Οι τούρκοι θα στείλουν ωκεανογραφικό νότια της Κρήτης, αυτό θα είναι το επόμενο βήμα του Ερντογάν. Εκεί αν δεν στείλουμε υποβρύχια και φρεγάτες, πολεμικά σκάφη να στοχεύουν τα τουρκικά ωκεανογραφικά για να τα απομακρύνουν άμεσα, τότε έχει τελειώσει το παιχνίδι για την Ελλάδα.

• Έπρεπε εδώ και χρόνια να έχουμε οριοθετήσει ΑΟΖ με την Κύπρο, θα είχαμε κλείσει τον δρόμο της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, αλλά αρνούνται να το πράξουν οι εγχώριοι προδότες. Ο Μητσοτάκης δεν τόλμησε να πει λέξη στον Ερντογάν για τις παρανομίες του. Δεν είπε στον τούρκο τι προβλέπει το Διεθνές Δίκαιο, η Συνθήκη του Μοντέγκο Μπέϊ του 1982: όλες οι κατοικημένες νήσοι έχουν δικαίωμα σε ΑΟΖ. Η Ρόδος, το Καστελόριζο, η Κρήτη και φυσικά η Κύπρος. Επομένως ο Ερντογάν διαπράττει πειρατεία σε βάρος της Ελλάδος, αλλά δεν τόλμησε να το του πει αυτό ο Μητσοτάκης και αυτό συνιστά εθνική προδοσία.  Ομοίως και ο Δένδιας. Ο άνθρωπος είναι για τα πανηγύρια, ένας απλός καρπαζοεισπράκτορας.

 • Ο Δήμος Αθηναίων έχει υπογράψει μνημόνιο με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης για τη δημιουργία δομής με 3 πισίνες, 5 γεύματα την ημέρα, διατροφολόγο να επιβλέπει και 24ωρη φύλαξη. Δεν είναι τυχαίο ότι η Αντιγόνη Λυμπεράκη που είναι θεία του Μπακογιάννη μετέχει ως γενική διευθύντρια στη ΜΚΟ Solidarity Now που χρηματοδοτείται απευθείας από το Open Society Foundation του Τζορτζ Σορος.

• Καταθέσαμε νόμο για την πάταξη του λαθραίου εποικισμού της χώρας, ο οποίος αν εφαρμοστεί, αύριο κιόλας λύνει το πρόβλημα. Προβλέπουμε: 1. Αυτό που έκανε η Ουγγαρία, όλες οι ΜΚΟ να τεθούν εκτός νόμου-στην παρανομία και να συλλαμβάνονται τα μέλη τους αν συνεχίζουν αυτή τη δολιοφθορά σε βάρος της Πατρίδας μας. 2. Ισόβια στους διακινητές –δουλεμπόρους και 3. Ιδιώνυμο αδίκημα το να εισβάλλεις παράνομα στην Ελλάδα. Την πρώτη μέρα που θα εφαρμοστεί αυτός ο νόμος θα κοπούν-μαχαίρι όλες οι παράνομες ροές.

• Η ΧΑ δέχθηκε έναν πόλεμο που αντίστοιχο δεν δέχτηκε κανένα κόμμα στην Ευρώπη. Εγώ προσωπικά έμεινα ένα χρόνο φυλακισμένος και μετά από τον ένα χρόνο μου ήρθε ένα χαρτί από το Συμβούλιο Εφετών που έλεγε ότι τα στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία δεν δικαιολογούν την προφυλάκισή σας. Το ΕΣΡ σε απόλυτη σύμπνοια με όλα τα κανάλια της διαπλοκής δεν μας έδινε πουθενά βήμα.

• Θεωρώ δεδομένη την αθώωση της ΧΑ από την ελληνική Δικαιοσύνη. Το βίντεο Μπαλτάκου προβλήθηκε κανονικά και θεωρήθηκε νόμιμο αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας. Το τι άρθρα έγραφες ή τι τατουάζ έκανες στην ηλικία των 16 χρονών , δεν αποτελούν κατηγορητήριο. Περιμένετε σύντομα την εισαγγελική πρόταση και σε μερικούς μήνες την απόφαση του δικαστηρίου και θα δείτε ποιος έχει δίκιο.

• Η ΧΑ έχει νεκρούς, έχει γράψει ιστορία στην Ελλάδα. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η δίκη, και μετά θα προχωρήσουμε σε συνέδριο και εκεί θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε το κόμμα να πάει μπροστά. Ο ιδρυτής είναι ο κ. Μιχαλολιάκος και αυτός θα αναλάβει τις πρωτοβουλίες. Όλα αυτά που λέγονται να φύγω ή να διασπάσω το κόμμα με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Ό,τι χρειάζεται για να ανέλθει στην κεντρική πολιτική σκηνή η ΧΑ και για να διορθώσει τα λάθη της –γιατί λάθη γίνανε-θα το κάνει και δεσμεύομαι ότι θα γίνει ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό, εθνικό κόμμα.

• Η ΧΑ δεν είναι συγκεντρωτικό κόμμα, όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται κατόπιν συζητήσεως και από κοινού. Σε αντίθεση με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το Σύριζα ή τους σταλινικούς του KKE. Σε καιρούς δύσκολους για την Πατρίδα θα είμαστε και πάλι στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής.
http://www.ksipnistere.com