Δευτέρα, Δεκεμβρίου 9

Ο Mητσοτάκης δεν θέλει και δεν μπορεί να φυλάει τα σύνορα. Κοινός Παραμυθάκιας.

ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ Ή ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΙ ΑΠ' ΕΞΩ;;;


“ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ”
ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΧΤΕΣ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΦΥΛΛΟ
Είναι γλυκειά η εξουσία και πολλά τα λεφτά απο τη διακίνηση λαθρομεταναστών και οι Μαφίες κρατούν και οικονομάνε.

  • Οι 400 συνοριοφύλακες που θέλει να διορίσει ο Μητσοτάκης στον Έβρο (για να μπουκώσει τους ντόπιους που ξύνονται να μη φωνάζουν ), δεν είναι για να φυλάνε τα σύνορα αλλά για να συνοδεύουν τα “απροστάτευτα” μέσα στη χώρα, να κτίζουν παράνομα κοκ
  • Θα τους κρατάει στα νησιά λέει τώρα τους λαθρο o Μητσοτάκης και δεν θα τους ξαναστείλει στην ενδοχώρα! Απατεώνας σε κατάσταση κρίσης είναι. Τίποτα λιγότερο. Η καρέκλα του μέσα στη ΝΔ άρχισε να τρίζει. Δεν αποτελεί πλέον φιγούρα εμπιστοσύνης αλλά ασυναρτησίας.
  • Για να φυλάξει κανείς τα σύνορα πρέπει να ξέρει ποιά είναι και η Ελλάδα είναι κράτος μειωμένης κυριαρχίας. Δεν ξέρει τα σύνορά της. Είναι κράτος της παρλα πίπας.
  • Ο ρόλος της ΕΕ στο μεταναστευτικό δρά σαν αντίβαρο για να συγκαλύπτει αυτό που δεν κάνουν στην Ελλάδα αυτοί που ψηφίζετε ενώ πρέπει. Μπορούν να ζητάνε απο την ΕΕ να φυλάξει τα Ελληνικά σύνορα, όταν δεν ξέρουν ποιά είναι;  Στείλετε τους άσχετους στα σπίτια τους. Ή τους τελειώνετε ή θα σας τελειώσουν και ήδη το καταφέρνουν.
  • Η ισότητα κατέστρεψε την αξιοκρατία. Ετσι κανείς δεν ενδιαφέρεται για τίποτα, αφού η διαφθορά και η διαπλοκή είναι κυρίαρχο στοιχείο κάθε μορφής συναλλαγής και διεκδίκησης θέσης ευθύνης στο κράτος.
  • Η τεχνολογία έχει προχωρήσει. Σοβαρές τεχνολογικές λύσεις για τη φύλαξη των συνόρων υπάρχουν. Κανένας δεν τις έχει αναφέρει ποτέ επι χρόνια στα ΜΜΕ. Είναι και αμόρφωτοι. Ούτε και εγώ θα το κάνω. Για να το κάνουν σημαία την άλλη μέρα οι απατεώνες που ψηφίζετε και τα ΜΜΕ να σβύνουν το όνομα μου απο χάρτες μου για να μη φαίνεται ποιός τους έκανε; Οχι. Δεν θα το κάνω. Φάτε τις επιστολές τους θεού μας! Οι Τούρκοι αυτή τη στιγμή ξέρουν την λύση πάντως. Εσείς με το Μητσοτάκη και το Τσίπρα θα κυνηγάτε τις μύγες και οι άλλοι θα κτίζουν. Αυτό γινόταν τόσα χρόνια με τη πλάτη αυτών που ψηφίζατε.
  • Κοιμάσθε όρθιοι. Απερίγραπρατα ηλίθιοι.
ΓΙΑ ΡΟΧΑΛΕΣ Η ΝΔ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΣ!
Ο Μητσοτάκης δεν θέλει να εφαρμόσει την υπάρχουσα τεχνολογία για τη προστασία των συνόρων ούτε στη στεριά ούτε στη θάλασσα και δεν εννοώ τις λύσεις που έχουν προταθεί. Είναι όλες μάπα. Για άλλο πράγμα μιλάω και δεν είμαι simpe για να τη βρείτε και να τη καταλάβετε (ένα λεπτό δικό μου είναι δέκα χρόνια για σάς), που ελπίζω να το αποκαλύψω σε τηλεοπτική εκπομπή (παραμένω ρομαντικός γιατί εγώ κρατάω της Θερμοπύλες όχι ο κάθε Μητσοτάκης και τα σέα του). Σε ποιά δεν ξέρω, αφού όλα τα ΜΜΕ ελέγχονται. Απο το ιστολόγιο αυτό δεν έχει νόημα.
Οταν δώ τη χώρα με μισό εκατομμύριο μουσουλμάνους (10,000 το μήνα x 12 μήνες x 4 χρόνια= 480,000 νέοι πολίτες απο το πουθενά) τότε θα σας πω πόσο “απλό” ήταν αυτό που ούτε ο Μητσοτάκης ούτε ο Τσίπρας δεν έκαναν. ΑΠΛΟ για μένα… Θα είναι πολύ αργά όμως. Πιστεύετε τα νούμερα που σας δίνουν οι ψεύτες και τα ΜΜΕ που ταίζουν για τον αριθμό των λάθρο; Είστε παρανοϊκοί! XA.
Ανάπτυξη με δάνεια, ρευστότητα, βελτιστοποιήσεις στη φορολόγηση, διατήρηση προνομίων, χωρίς παραγωγή και με ξεπούλημα σε τιμές εγγυήσεων για δάνεια και “αναπτυξιακά” ομόλογα δεν γίνεται. Δεν είμαι αυτός που “καλά τα λέει”. Είμαι αυτός που μπορεί να τα κάνει και κυρίως να τα περάσει… κάτω απο το χαλί. Ο Μητσοτάκης ότι κάνει φαίνεται όπως και ο παχύς απο τις ΗΠΑ που με διαβάζει (και εγώ τον “διαβάζω”, να είναι σίγουρος).
Ο Μητστοτάκης είναι ήδη καμμένος για την Ελληνική πολιτική. Να σας βρούν άλλο ή να κάνουν στην άκρη για να το κάνω εγώ. Αφού δεν βγαίνει σε κανένα αυτό που ποθεί… Σε κανένα.
Ο Μητσοτάκης είναι επικίνδυνος. Βρίσκει εσάς και τα κάνει. Είναι η τελική μου άποψη σε αυτό το πρόβλημα και απο τη πρώτη μέρα που τον ψηφίσατε. Είναι χειρότερος και απο τον Τσίπρα!
Ο Μητσοτάκης ξεγέλασε τον Ελληνικό λαό για να γίνει Πρωθυπουργός. Οσο μένει στην εξουσία κάνει κακό στη χώρα. Δεν κάνει αυτά που πρέπει. Αφήνει το χρόνο και περνάει. Να του δίνει τρέχοντας στα τέσσερα, όπως ήλθε και να πάρει και τον ανηψιό του μαζί, τον νέο Παπασταύρου…
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΠΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΙΣΩ.
  1. Χρεοκοπία. Ξεκίνησε επι ΠΑΣΟΚ και ολοκληρώθηκε επι Καραμανλή (συσώρρευση κόκκινων δανείων και μη εξυπηρέτηση του χρέους)
  2. Μνημόνια (με σημαία τον Πάκη του Καραμανλή και το περίφημο “ευχαριστούμε που μας προτιμήσατε”), τα οποία βάπτισε συνταγματικά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Πικραμένος.
  3. Σκάνδαλα (Καλτεστρούτσι, Siemens, Novartis, offshore. λίστες, δισπάθηση του ΕΣΠΑ, υπερταμείο, Ταμείο των Γενεών, ΕΛΠΕ κλπ) και συγκάλυψη με νόμους (π.χ. τραπεζίτες επι Σαμαρά και Μητσοτάκη)
  4. Συμφωνία των Πρεσπών (έδωσαν τη Μακεδονία, όνομα, γλώσσα και ιστορία). Τώρα η σειρά της θρησκείας, των ιερών και των οσίων. Πράξεις αφελληνισμού, δηλαδή προς διάλυση όλα.
  5. Μεταναστευτικό (εποικισμός, ανεξιθρησκεία, αποπροσανατολισμός μέσω των ΜΜΕ και των “τρομοκρατικών” ομάδων)
  6. Μη φορολόγηση των εφοπλιστών και παράδοση της ενεργειακής και εξωτερικής πολιτικής στα χέρια τους (50 δις ευρώ οι εφοπλιστές εξήγαγαν στην Κίνα)
  7. Παράδοση πηγών πλούτου (εξαγωγή χρυσού, αλάτι, σε λίγο το νερό, τραίνα, τουρισμός, λιγνίτης, λιμάνια, ξενοδοχεία, ΟΠΑΠ, σε λίγο ΔΕΗ και ΕΑΣ κοκ)
  8. συνεχείς παραβιάσεις του συντάγματος
  9. ασυδοσία στα ΜΜΕ, τα οποία ελέγχονται απο καρτέλ και είναι μέλος της διαπλοκής
  10. προστασία της διαφθοράς και κάθοδος του πήχυ της νομιμότητας
  11. άγνωστα μνημόνια και ΜΟΕ με τη Τουρκία
  12. μη οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας (για ποιά όρια μιλάνε οι ΗΠΑ; xaxa)
  13. έλεγχος των Θερμοπυλών σε ότι μπορεί να κινηθεί στην οικονομία, στα ΑΕΙ, στα ερευνητικά κέντρα, στη δικαιοσύνη, στις πατέντες (παντού) με ανθρώπους και ανθρωπάκια. Μεγάλη κλίκα και είναι παντού.
  14. κακή εκπροσώπηση στη Βουλή απο ανίδεους και ρεμπεσκέδες ή φλώρους
  15. παράδοση των επιλογών της άμυνας σε ηλίθιους. Η Ελλάδα είναι άοπλη πλέον (δεν συμφωνώ με τις επιλογές Μητσοτάκη, αυτός ψάχνεται για μίζα και θέλει μεγάλα projects, που να φαίνονται ακριβά ενώ είναι αρχαία) και τεχνολογικά μια δεκαπενταετία πίσω απο τη Τουρκία. Τα λεφτά που έδινε η ΕΕ γινόντουσαν κόκκινα και μετά καπνός. Οι επιδοτήσεις κατέστρεψαν την παραγωγή κοκ.
  16. κακή έρευνα και ανάπτυξη.
  17. πίσω σε όλα η χώρα, με το κάθε μακάκα να έχει άποψη ή να παριστάνει τον ηγέτη. Η αλήθεια θέλει χορηγό. Το ότι δεν έχω τόσα χρόνια χορηγό θα πρέπει να σας λέει κάτι. Πρώτα είναι οι ΑΡΧΕΣ.
Εγραψα ότι θυμάμαι. Θα μου πάρει νύχτες να τα γράψω όλα. Ασε που ξεχνάτε εύκολα τι σας κάνουν τη προηγούμενη ημέρα…
Ο ΚΑΠΝΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ OΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΙΟΔΟΤΗΣ. ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΑΖΟΥΝ KAI TA ΔΥΟ.
Οι βόμβες και οι φασαρίες στην Αθήνα είναι τα γνωστά φαινόμενα του παρακράτους που στοχεύουν στον εκφοβισμό του κόσμου και στην απορρόφηση της προσοχής του, απο αυτά που κάνει αυτός που επέλεξαν. Η χώρα τελείωσε με αυτόν τον ποντικόν.
Εκανα  πολύ καλά που κατονόμασα τον Μητσοτάκην απο την πρώτην ημέραν σαν Πρωθυπουργόν της Εθνικής Ηττας. Και πάλιν δεν έπεσα έξω.

Πιθανό η Χρυσή Αυγή να δημιουργήθηκε εκ των έσω (τί να εννοώ άραγε;) για να προκύψει ο αντιρατσιστικός νόμος. Πάντα χρειάζεται ένα ΑΙΤΙΟ στην Ελλάδα για να μπεί ένας νόμος που δεν χρειάζεται τη συγκεκριμένη στιγμή αλλά που θα χρειαστεί στο μέλλον. Εννοώ το μεταναστευτικό.

Ο Μητσοτάκης θα δανείσει τους εφοπλιστάς να κτίζουν πλοία στη Κίνα (άλλα 50 δις ευρώ;) για να κρατήσουν το πρωτάθλημα της ξεφτύλας (να είναι πρώτος σε αριθμό πλοίων ο Ελληνικός στόλος στον κόσμον και χέστηκε ο Πολύδωρας) ενώ οι Κινέζοι θα έχουν κάνει τη Ψωροκωστούλα Kινεζικό Hong Kong (με κανένα φόρο στα εισαγόμενα στην ΕΕ προϊόντα, νόμος Σαμαρά της Novartis).
Ο Ποντικάκης θα πουλάει καθρεφτάκια (ούτε αυτά μπορούν να κατασκευαστούν στην Ελλάδα, θα είναι απο τη Βουλγαρία… εισαγόμενα… τα αγριογούρουνα πουλιούνται για γουρούνια στην Ελλάδα…) και ασανσέρ στη Κίνα και οι Κινέζοι θα αγοράζουν μισοτιμής της πρωτογενείς πηγές της χώρας μας και τα αργυρά του υπερΤαμείου.  Και αυτόν εσείς τον ψηφίσατε. Σας θαυμάζω.
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ AΠΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
ΛΕΕΙ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΣΑΤΕ!
Κάθε μέρα δημιουργεί παρανοήσεις. Μιλάει τώρα για κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα των λαθρο! Δεν κοιτάει ότι δεν μπορεί να κλείσει τα σύνορα, ότι δεν ξέρει ποιά είναι, ότι βομβαρδίζει ευρισκόμενος σε αδυναμία με ότι παραμύθι έχει τα πρόβατα που κοιμούνται (επανήλθε η τρομοκρατία, ο EAST MED, η τριπλή συμμαχία Ελλάδας Κύπρου Αιγύπτου, όνειρα αβάσιμα και ελπίδες, φαγητά για χαζούς και παρανοϊκούς). Τίποτα δεν θα αλλάξει σε ότι γίνεται με τους λάθρο. Δεν θέλει, δεν μπορεί, δεν ξέρει, έχει συμφωνήσει με τη Τουρκία για να προβοκάρει την ΕΕ. Μια ταμπέλα θα βάλει έξω απο τις δομές που θα γράφει “προαναχωρησιακό κέντρο”. Μήπως στον Εβρο κρατάνε ονόματα;
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ
Αν ένας ευφυής κάνει τον έξυπνο σε ένα ηλίθιο, αυτό τον εξομοιώνει σιγά - σιγά με τον δεύτερο. Δεν θέλω να χάνω το χρόνο μου άλλο με αυτούς που ψηφίζετε αλλά ούτε και με εσάς. Χάνω τον χρόνο μου άδικα. Τα τούβλα πάντα μένουν τούβλα. Οταν τους δείτε πάνω απο το κεφάλι σας θα είναι αργά. Που να σηκώνεστε…
O DONALD EN TΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ “ΞΑΦΝΙΑΣΕΙ”

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΠΑΛΙ…
EΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟΣ KAI EXEI ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!
Δεν πάω καλά. Εϊναι σίγουρο. Το βλέπω και εγώ!

 https://zcode-gr.blogspot.com/2019/11/blog-post_36.html