Παρασκευή, Δεκεμβρίου 6

Melania Trump: Το σχόλιο για τον γιο της που την έκανε έξαλλη!

Melania Trump: Το σχόλιο για τον γιο της που την έκανε έξαλλη!
Έξαλλη έγινε η Melania Trumpόταν μια συνταγματολόγος αποφάσισε να κάνει ένα αστείο εις βάρος του 13χρονου γιου της Barron, κατά την διάρκεια κατάθεσής της στο Κογκρέσο στο πλαίσιο της έρευνας για την παραπομπή του Donald Trump.

Συγκεκριμένα η καθηγήτρια της νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Stanford δήλωσε: «Οι βασιλιάδες δεν θα μπορούσαν να κάνουν λάθος επειδή ο λόγος τους ήταν νόμος. Σε αντίθεση όμως με αυτά που λέει ο πρόεδρος Trump, όπως όμως προβλέπεται στο άρθρο 2, δεν του δίνεται η δυνατότητα να κάνει ότι θέλει» είπε η Karlan προσθέτοντας: «Το σύνταγμα λέει πως δεν μπορούν να υπάρξουν αριστοκρατικοί τίτλοι. Όποτε ακόμα κι αν ο πρόεδρος έχει ονομάσει τον γιο του Barron, δεν μπορεί να το κάνει Βαρόνο».

Η Melania ακούγοντας τα όσα είπε η Karlan έδωσε την δική της απάντηση μέσα από το Twitter λέγοντας στη Karlan πως είναι ντροπιαστικό εκ μέρους της να εκμεταλλεύεται ένα ανήλικο παιδί για να υποστηρίξει τα όσα είπε στη διαμαρτυρία κατά του Trump.
«Ένα μικρό παιδί πρέπει να προστατεύεται και να μένει εκτός των πολιτικών δρώμενων. Pamela Karlan θα έπρεπε να ντρέπεσαι που εκμεταλλεύτηκες ένα παιδί για την θυμωμένη και προκατειλημμένη διαμαρτυρία σου».

govastileto.gr