Πέμπτη, Δεκεμβρίου 5

ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΚ! ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ «ΚΙΜΑ» ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΙΜΑΤΑ – NA ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ –ΞΕΣΠΑΣΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ… (BINTEO & ΦΩΤΟ)

aimata pak exo
Aλήθεια δεν μας είπε ο πρόεδρος των Πακιστανών γιατί τελικά συνελήφθη  και Πακιστανός μαζί με τον άντρα που έβριζε τον Αλλάχ; Ισχύει ότι εκτός ότι τον ξυλοφόρτωσαν και τον έκαναν μέσα στα αίματα οι Μουσουλμάνοι, του έβγαλαν και μαχαίρι;
Δείτε καταρχήν τι δήλωσε εκείνη την ημέρα ο πρόεδρος των Πακιστανών:

Το πραγματικό ιστορικό του περιστατικού σύμφωνα με δημοσιεύματα και αναφορές:
«Συγκέντρωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ -ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ στο ΑΤ Ομονοίας την Τρίτη (3-11-19) επειδή ένας έλληνας πολίτης «εβρισε το Ισλαμ, τον Μωάμεθ και το κορανι» όπως δλδ έκανε και ο Καραϊσκακης. Είκοσι φιλοτουρκοι Πακιστανοί τον χτυπούσαν μανιασμένα στη Σοφοκλέους στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτό έγινε επειδή ένας μουσουλμάνος έκλεψε πρώτα το πορτοφόλι του Έλληνα και όταν τον πήρε χαμπάρι προσπάθησε να πάρει πίσω το πορτοφόλι του μάταια.
Έτσι άρχισε να βρίζει τον Αλλάχ και τους μουσουλμάνους, όχι χωρίς λόγο…και αφού συνέβη αυτό του την έπεσαν τα πακιστάνια σιγά σιγά όλα που άκουγαν να βρίζει και στην ουσία τον γλίτωσε η αστυνομία τον Έλληνα που έφτασε στο σημείο.»
Δείτε επίσης: ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ ΤΟ Α.Τ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ. ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ. ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΜΑΤ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ. ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στην φωτογραφία βλέπουμε τον συγκεκριμένο άντρα γεμάτο αίματα από το ντού που του είχαν κάνει οι Μουσουλμάνοι:
78283717_430375531200258_1460910779019558912_n
makeleio.gr