ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΟΥΣΤΙ@ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΙΣ, OYTE O ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΣΑΝ «ΧΑΝΟΣ» ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ!!! KAI META ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ… (ΒΙΝΤΕΟ)

mak 1 OK
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Σάμο από τους λαθρομετανάστες εν μέσω Χριστουγεννιάτικης περιόδου.
Οι λαθρομετανάστες βγαίνουν καθημερινά στους δρόμους του νησιού διαταράσσοντας την ηρεμία και το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα διαμαρτυρόμενοι για να τους μεταφέρουν με το έτσι θέλω σε πεντάστερα ξενοδοχεία και δωμάτια.

Δείτε στο βίντεο ένα στιγμιότυπο που μας κίνησε υποψίες, την ώρα της διαμαρτυρίας και μπροστά στο περιπολικό της Αστυνομίας, ορισμένοι λ@θρομετανάστες ξαπλώνουν κάτω στον δρόμο και παριστάνουν τους χτυπημένους… ή τους νεκρούς!
Μάλιστα ένας εξ αυτών τραβάει και selfie για να αποθανατίσει το καραγκιοζιλίκι!
Δείτε το βίντεο:http://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%91%ce%a0%ce%99%ce%a3%ce%a4%ce%95%ce%a5%ce%a4%ce%97-%ce%a0%ce%9f%ce%a5%ce%a3%ce%a4%ce%99-%ce%95%ce%9a%ce%91%ce%9d%ce%91%ce%9d-%ce%9f%ce%99-%ce%9b%ce%98%ce%a1%ce%9f%ce%9c%ce%95%ce%a4%ce%91%ce%9d/
Όχι τίποτα άλλο αλλά μετά βγαίνουν κάτι «πληρωμένοι» λ@θρομετανάστες σε τουρκικά μέσα ενημέρωσης και ισχυρίζονται ότι οι Ελληνικές αρχές τους χτυπούν και τους κακομεταχειρίζονται..!
makeleio.gr