Τετάρτη, Ιανουαρίου 22

Στην Κρακοβία το καλό παιδί των εβραίων ο Άδωνις Γεωργιάδης - Παραβρέθηκε στο δείπνο της Ευρωπαϊκής Ιουδαϊκής Ομοσπονδίας

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, βρέθηκε στην Κρακοβία συνοδευόμενος από τον Ιταλό τέως πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι.

Ο υπουργός ήταν παρών στο επίσημο Δείπνο της Ευρωπαϊκής Ιουδαϊκής Ομοσπονδίας εν όψει της αυριανής τους επίσκεψης στο Άουσβιτς, όπου στη διάρκεια του Β' Παγκόσμιου Πολέμου εξοντώθηκαν εκατομμύρια εβραίοι.


Όπως και να το κάνουμε πρόκειται για μια κανονική είδηση, από αυτές που προκαλούν έκπληξη.  Άσε που σε λίγο δεν θα έχει αφήγημα ο Τσίπρας και η παρέα του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί επίσης στο Άουσβιτς στον εορτασμό της 75ης επετείου από την απελευθέρωση του στρατοπέδου.

Στις 27 Ιανουαρίου, επιζώντες του στρατοπέδου της ναζιστικής φρίκης, καθώς και άλλων στρατόπεδων συγκέντρωσης, θα συγκεντρωθούν από όλο τον κόσμο στην Πολωνία για να δώσουν το «παρών» στις επετειακές εκδηλώσεις.

Εκεί θα είναι πολλοί πρωθυπουργοί και αρχηγοί κρατών, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της Γερμανίας, Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ, ο πρόεδρος του Ισραήλ Ρεουβέν Ριβλίν, ο βασιλιάς της Ισπανίας Φίλιππος Στ', ο πρόεδρος της Αυστρίας Αλεξάντερ φαν ντερ Μπέλεν, ο πρωθυπουργός της Τσεχίας Αντρέι Μπάμπιτς, η πρωθυπουργός της Νορβηγίας Ερνα Σόλμπεργκ, ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας, Μαρκ Ρούτε και ο Ελληνας πρωθυπουργός.http://www.ksipnistere.com/2020/01/blog-post_