Τετάρτη, Ιανουαρίου 8

Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ «ΕΙΠΕ» ΟΛΑ: ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΗΚΑΝ, ΑΛΛΙΩΣ ΒΓΗΚΑΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΕΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ, ΜΟΝΟ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Η ΜΕΛΑΝΙΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΙΔΙΟΙ..! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

allios exo 1
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, έφθασε λίγα λεπτά μετά τις 9 το βράδυ (ώρα Ελλάδος) της Τρίτης, στον Λευκό Οίκο, όπου τους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια.

Λίγο αργότερα, ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο Αμερικανός Πρόεδρος είχαν διμερή συνάντηση
και στη συνέχεια ακολούθησε διευρυμένη συνάντηση μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών.
Σημειώνεται πως στη συνάντηση από αμερικανικής πλευράς ήταν παρών, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς και οι υπουργοί Εξωτερικών Μάικ Πομπέο και Εμπορίου Γουίλμπουρ Ρος.
Ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε τον Λευκό Οίκο σε μια συγκυρία που, όπως έχει τονίσει, οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις βρίσκονται στο καλύτερο επίπεδο που ήταν ποτέ.
Εμείς όπως πάντα, επειδή μας αρέσει να «ψειρίζουμε» τα μεγάλα και κρίσιμα γεγονότα σταθήκαμε σε μια σημαντική λεπτομέρεια που θα μπορούσε να λέει πολλά, αυτό θα το κρίνει ο καθένας από μόνος του.
Ξεκινάμε λοιπόν, δείτε πως είναι ντυμένοι οι πρωταγωνιστές στην εικόνα που ακολουθεί, Μητσοτάκης και Μαρέβα φοράνε παλτό κατά την είσοδο τους στον Λευκό Οίκο όπου και χαιρετούν τους οικοδεσπότες τους.
Δείτε επίσης: EIKONA ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ. ΟΥΤΕ Ο ΤΑΜΤΑΚΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΡΑΜΠ. ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Παλτό-κουστούμι φοράει ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλτ Τράμπ ενώ η Μελάνια ένα χειμερινό συνολάκι.
Δείτε τις εικόνες:
allios exo 1
4999901

Λίγο αργότερα οι δύο ηγέτες, μαζί με τις συζύγους τους, κάνουν μια ολιγόλεπτη και μάλλον απρόσμενη έξοδο περιμετρικά  όπου τα τηλεοπτικά συνεργεία τους αποθανατίζουν ξανά με τις κάμερες, δευτερόλεπτα πριν ακούγεται από το βάθος μια φωνή στα ελληνικά να λέει, «βγαίνει ο πρόεδρος Τράμπ» και τα συνεργεία αρχίζουν να τρέχουν πανικόβλητα!
Ο Αμερικανός πρόεδρος όμως δεν βγήκε μόνος του αλλά με την Μελάνια, τον Έλληνα πρωθυπουργό και την σύζυγο του.
Μητσοτάκης και Μαρέβα δεν φοράνε πλέον παλτό αλλά έχουν μείνει με τα ρούχα που φόραγαν κάτω από αυτό, ήταν δηλαδή ντυμένοι για το εσωτερικό του Οίκου και όχι, για κάποιο λόγο, προετοιμασμένοι για να ξαναβγούν έξω!
Ο Μητσοτάκης έμεινε με το κουστούμι του και η Μαρέβα με το καφέ συνολάκι της. Εντύπωση μας έκανε ότι ο Ντόναλντ Τράμπ με την σύζυγό του, την πρώτη κυρία Μελάνια Τράμπ είναι ντυμένοι όπως ακριβώς ήταν στις αρχικές χειραψίες. Σαν να γνώριζαν ότι θα βγουν και πάλι έξω κάτι που όμως που δεν φαίνεται να γνώριζε ούτε ο Έλληνας πρωθυπουργός ούτε η σύζυγος του Μαρέβα η οποία μοιάζει να έχει ξεπαγιάσει!

Δείτε την εικόνα:
allios2 mesa
Και να σκεφτεί κανείς ότι όταν το πρωθυπουργικό μας ζεύγος έφτασε στον Λευκό Οίκο τους κρατούσαν ομπρέλες για να μην βραχούν…
ompreles
Δείτε τις εικόνες από το εσωτερικό του χώρου όπου έγιναν και οι συζητήσεις:
mesa
esoteriko kouventa


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα επίμαχα σημεία στα οποία αναφερθήκαμε, στο 1:51 και στο 6:45:
Aναλυτικό ρεπορτάζ για την επίσκεψη Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τετάρτης που κυκλοφορεί στα περίπτερα:
1.indd
http://www.makeleio.gr/