Κυριακή, Ιανουαρίου 5

Μετά την κατάργηση του Διεθνούς Δικαίου στη Μεσόγειο απο τις ΗΠΑ, ΝΑ και ο ΦΟΝΟΣ



ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΙΣΜΟΥ

Σε αυτή τη χώρα δεν είναι ορατές οι αλήθειες και έτσι λύσεις δεν μπορεί να υπάρξουν. Μόνο θα μιλάτε, θα πληρώνετε και θα τρώνε αυτοί που ψηφίζετε.
Το να αξιολογείς θέλει πολλές γνώσεις και στο Διεθνές Δικαστήριο δεν υπάρχουν στην ουσία. Διορισμένοι είναι όλοι. Τον ΟΗΕ ποιοί τον πληρώνουν; Aρα τι νόημα έχει να κατασκευαστεί με αυτή τη συμφωνία που υπέγραψε το Μητσοτάκι με το Νετανιάχου, ο EAST MED όταν η απόφαση
κατασκευής του θα ληφθεί δύο τουλάχιστον χρόνια μετά; Aνακήρυξη της ΑΟΖ έμμεση δέν υπάρχει. Μη διαβάζετε Pronews. Στηρίζουν Μητοσοτάκι,  όπως και στα μουλωχτά το Πενταπόσταγμα.
Η λέξη ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ στον Νόμο της Θάλασσας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Εφευρέθηκε στην Ελλάδα απο κάτι πρώην φίλους του Σόρα, που θα έσωζε την Ελλάδα. Επομένως η παρακάτω δήλωση κάποιου Λιάκου φερόμενου ως ιστορικού στη Μπανανία, δεν έχει κανένα νόημα, πλήν του να στηρίξει τη πρόσφατα ανηρτημένη στάση Σημίτη για συνεκμετάλλευση της Ελληνικής κυριαρχίας με τη Τουρκία, κάτι που ο Σημίτης των Ιμίων, του χρηματιστηρίου και των χρημάτων στο Ταμείο του ΠΑΣΟΚ που δεν βρήκε η Δικαιοσύνη ποιός τα σούφρωσε, εξύφανε με όσα υπέγραφε με συνθήκες με τη Τουρκία επι χρόνια και στα μουλωχτά όσοι ακολούθησαν με τα ΜΟΕ και τα άλλ μνημόνια, για τα οποία πίεζαν με την ανοχή αυτών που ψηφίζετε οι ΗΠΑ-ΞΗΠΑ.
Για ποιά Λωζάνη μιλάτε ακόμη; Tα έχουν δώσει όλα για να τρώνε. Απο κει και πέρα έχουμε τους γεωστρατηγικούς αναλυτές να προετοιμάζουν τον κόσμο για αυτό που έρχεται και για το οποίο πρώτος μίλησε απο τις ΗΠΑ ο Δένδιας. Κάτι που τα φερόμενα ως πατριωτικά sites pentapostagma και pronews έχουν λησμονήσει. Μιλάνε μόνο για το χθές αλλά όχι για το τώρα. Βέβαια ΤΩΡΑ δεν υπάρχει και αφού δεν υπάρχει ΤΩΡΑ, δεν θα υπάρξει και ΑΥΡΙΟ.
Για να μιλήσεις για παραγωγή πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου και όλοι αυτοί που ψηφίζετε είναι τεμπέληδες. Μόνο μιλάνε. Η παραγωγή είναι η ουσία. Και σε αυτό μιλιά όλοι.  Οτι τους λένε απο το Πρεσβείος λένε και ότι τους λένε κάνουν. Είναι σε υποταγή, σε κατάσταση ύπνου. Καμμία εξαίρεση.
Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ
Απο τη στιγμή που μετά την αναστολή του Δεθνούς Δικαίου στη Μεσόγειο (βλ. Κύπρο, Συρία, Ελλάδα) περάσαμε σε δολοφονίες προσώπων που εκπροσωπούν κόσμο, λογικό είναι να υποθέσει κανείς ποιοί ήταν οι τροφοδότες της 17 Νοέμβρη.
Είναι άλλο να σκοτώσεις έναν στρατιώτη ή έναν τρομοκράτη ευρισκόμενος σε άμυνα ή έστω σε επίθεση και άλλο να σκοτώσεις έναν στρατηγό ενός κράτους. Τότε μιλάμε για δολοφονία. Αυτό αρκεί για να γίνει έκπτωση του Ντόναλντ Τράμπ απο το Προεδρικό αξίωμα. Εδώ θα δούμε και κατά πόσο η Πελόσι του προσφέρει στήριξη ή όχι. Στις ΗΠΑ πολλοί έχουν αρχίσει και την υποψιάζονται, όπως και τη συμμετοχή άλλων στην επανεκλογή του.
Μετά από όσα είπαμε η επίκληση του Διεθνούς Δικαίου απο την Ελλάδα είναι οφθαλμαπάτη. Το διεθνές δίκαιο στη Μεσόγειο και πιθανόν και αλλού έχει καταργηθεί απο τις ΗΠΑ-ΞΗΠΑ, στις οποίες η δικαιοσύνη δεν είναι τόσο ανξάρτητη πλέον. Ελπίζω η Πελόσι να είναι έξυπνη να περιμένει την αντίδραση του Ιράν, κάτι που μπορεί όμως να μην έλθει ποτέ… λόγω συμβιβασμών με το Ιράν και απειλών απο τις ΗΠΑ-ΞΗΠΑ. Ο Ντόναλντ Τράμπ δεν θα διακινδύνευε με μια δολοφονία αν δεν είχε τις πλάτες τους εξασφαλισμένες. Δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθιος. Εκθέτει όλο το σύστημα των ΗΠΑ. Τους έβαλε φωτιά και όλοι τον κοιτάνε!!!
ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ
Ο Ντόναλντ Τράμπ είναι προβλέψιμος πάντως. Τώρα θα δούμε το προετοιμασμένο παιγνίδι του.
Ο Ομπάμα τα έκανε χωρίς να φαίνεται… Αλλο το ένα άλλο το άλλο. Η παιδική αφέλεια κρύβει πολλά αλλά παράγει και αδικαιολόγητα λάθη. Η δολοφονία Soleimani ήταν λάθος, όπως και να το δείς.
Η Ελλάδα με τη προσαρμογή της σταδιακά στη νέα “ηθική” θα χάσει τη ταυτότητα της. Αυτό ήδη συμβαίνει.

 zcode-gr.blogspot.com