Παρασκευή, Ιανουαρίου 10

Ξάνθη: Τον ξύπνησαν και τους “κούφανε”! Δεν ήταν άστεγος όπως πίστεψαν αρχικά (ΦΩΤΟ)

1
O νεαρός κοιμόταν τυλιγμένος με μία κουβέρτα στην Ξάνθη, κοντά στην αστυνομία. Περαστικοί τον λυπήθηκαν και του πήγαν φαγητό. Τότε εκείνος τους εξέπληξε…

Έναν άντρα να κοιμάται τυλιγμένος με μια κουβέρτα στο πεζοδρόμιο, κοντά στη Αστυνομία, εντόπισαν κάτοικοι στην Ξάνθη νωρίς το πρωί.

Όπως ήταν φυσικό, οι πολίτες θεώρησαν πως πρόκειται για κάποιον άστεγο που κοιμόταν μέσα στο κρύο και έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία.
Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνομίλησαν με τον άντρα που κοιμόταν στο πεζοδρόμιο και διαπίστωσαν πως επρόκειτο για πολίτη Ισπανικής καταγωγής, ο οποίος ωστόσο κοιμόταν στον δρόμο αυτοβούλως.
Ακολούθως του πρόσφεραν να φιλοξενηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα σε ζεστό μέρος, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε ευγενικά. Κάτοικοι της περιοχής που αντίκρισαν τον τυλιγμένο με την κουβέρτα άντρα στο πεζοδρόμιο έσπευσαν να τον βοηθήσουν προσφέροντας του φαγητό και ζεστά ροφήματα, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε διευκρινίζοντας ότι έχει την οικονομική δυνατότητα να προμηθευτεί φαγητό και τροφή.
Πηγή: xanthinea.gr