Πέμπτη, Ιανουαρίου 16

Ο "Τούρκογλου" ...Πρόεδρος; Αυτός που ψήφισε όλα τα Μνημόνια, παρέδωσε την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας στους δανειστές ;;;

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΣΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ;;;;
Ο Βενιζέλος πέρασε τη μισή πολιτική ζωή του για να νομοθετεί υπέρ των συμφερόντων και κατά των πολιτών και την άλλη μισή να θεσπίζει νόμους για να αποφύγει τις κυρώσεις ο ίδιος και το σινάφι του.

Μοιάζει ως φάρσα στην κοινή λογική να επιχειρηματολογήσει κάποιος γιατί δεν αξίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος για πρόεδρος της Δημοκρατίας.

- Ψήφισε όλα τα Μνημόνια, παρέδωσε την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας στους δανειστές, στέρησε την αξιοπρέπεια και την ελπίδα από τους Έλληνες πολίτες.

- Επανέφερε φόρο που είχε επιβληθεί επί Τουρκοκρατίας! Το «χαράτσι» μέσω της ΔΕΗ ήταν δίκης του έμπνευσης και υλοποίησης και υποχρέωσε τους Έλληνες ιδιοκτήτες ακινήτων να ξαναπληρώσουν τα σπίτια τους.

- Θέσπισε το νόμο «περί ευθύνης υπουργών». Αυτό το έκτρωμα που οδηγεί στην ατιμωρησία όσους υπουργούς διαπράττουν εγκλήματα, καθώς μετρά την παραγραφή όχι με χρόνια, αλλά με θητείες στη Βουλή!

- Έφτιαξε το νόμο που

ορίζει τα περί λειτουργίας των καναλιών και επιτρέπει στους καναλάρχες για χρόνια να λειτουργούν τα «μαγαζιά» τους χωρίς άδεια και χωρίς να πληρώνουν ευρώ στο κράτος.

- Κατείχε τη λίστα Λαγκάρντ ενώ ΔΕΝ ήταν υπουργός Οικονομικών. Δεδομένου πως ο Βενιζέλος είχε στην κατοχή του το έγγραφο αυτό για σημαντικό χρονικό διάστημα κατά το οποίο δεν ήταν υπουργός, ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φέρει ευθύνη για υπεξαγωγή δημοσίου εγγράφου, κατοχή κι - ενδεχομένως - επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που προστατεύονται από το τραπεζικό απόρρητο.

- "Ερευνάται" εμπλοκή του στο σκάνδαλο των υποβρυχίων. Θυμίζουμε ότι εναντίον του διαβιβάστηκε δικογραφία λίγες μόνο ώρες πριν κλείσει η Βουλή κι ενώ «αράχνιαζε» για μήνες στα συρτάρια.

- Πέτυχε το περίφημο PSI. Με το «κούρεμα» των ομολόγων που πανηγύριζε και πανηγυρίζει μέχρι σήμερα ότι κατάφερε αφάνισε τους μικροομολογιούχους, διέλυσε τα ασφαλιστικά ταμεία που είχαν ομόλογα του Δημοσίου και ευνόησε τις Τράπεζες, οι οποίες μετά από το κούρεμα «για να μην καταρρεύσουν» ανακεφαλαιοποιήθηκαν - από τα λεφτά μας φυσικά.




146 σελίδες γεμάτες σκάνδαλα



HOT DOC: Βενιζέλος, Νονός των Νόμων..



Ο...φοιτητοτίποτας Τούρκογλου που εξελίχθηκε στον δωσίλογο ...


Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΡΣΗ....







thesecretrealtruth