Παρασκευή, Ιανουαρίου 31

Πάνος Καμμένος: Η πρώην και η νυν σύζυγός του μαζί στα εγκαίνια [εικόνες]

Νέα οικογενειακή επιχείρηση για την οικογένεια Καμμένου, αφού το απόγευμα της Δευτέρας εγκαινίασαν τη νέα επιχείρηση εμπορίας αυτοκινήτων, επικεφαλής της οποίας είναι ο γιος του Πάνου Καμμένου, Ηλίας.



 Η επιχείρηση με την επωνυμία «Η. Καμμένος Α.Ε.» είναι η συνέχεια της σπουδαίας δραστηριότητας στον κλάδο του πατέρα του Πάνου Καμμένου, που υπήρξε ο σημαντικότερος έμπορος αυτοκινήτων και ο αυτοκράτορας του κλάδου στις δεκαετίες του ’60 και ’70.



Ανανεωμένος ο Πάνος Καμμένος μετά τη ραγδαία απώλεια βάρους έδωσε το «παρών» μαζί με την σύζυγό του Έλενα Τζούλη και τα παιδιά τους, Λευτέρη και Πολυτίμη Δέσποινα.
Μάλιστα, εκτός από την εμφάνιση του Πάνου Καμμένου ιδιαίτερη εντύπωση έκανε και η εμφάνιση της Τζούλη, η οποία ήταν ντυμένη ροκ με δερμάτινα και διαφάνειες.























Εκεί φυσικά ήταν και η πρώην σύζυγος του Πάνου Καμμένου και μητέρα του Ηλία Καμμένου, Πέγκυ Φιλίππου.








Ο Πάνος Καμμένος και η Πέγκυ Φιλίππου της οικογένειας Φιλίππου που δραστηριοποιείται στα γαλακτοκομικά έχουν τρεις γιους: τον Γιάννη, τον Ηλία και τον Νίκο. Μετά το χωρισμό τους ξαναπαντρεύτηκαν και οι δυο, διατηρώντας πάντα πολύ φιλικές σχέσεις.
























 .thetoc.gr