Παρασκευή, Ιανουαρίου 3

Τώρα αρχίζει το ΕΡΓΟ. Τίποτα δεν είναι δεδομένο για τις μαϊμούδες που ψηφίσατε.--ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !!


ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Η Τουρκία κατά τη γνώμη μου θα φτειάξει βάσεις στις θέσεις 1, 2, 3, 4, και θα τις γεμίσει με S400. Ετσι θα ελέγχει όλη την ανατολική Μεσόγειο. Μια άλλη βάση θα κάνει στο Σινά. Στη Κύπρο άλλη μια. Αλλη μια στη Σμύρνη και όλοι στη Μεσόγειο θα κοιμούνται τα βράδυα με σάκκο εκστρατείας.

Στις θέσεις 8-9 και 6 – 7 θα κινείται το Τουρκικό αεροπλανοφόρο φορτωμένο με πυραύλους και με ηλεκτρομαγητικούς καταπέλτες απο τη Ρωσία ή τις ΗΠΑ του Τράμπ για να πετάνε απο αυτό αεροπλάνα χωρίς να χρειάζεται μεγάλος διάδρομος απογείωσης.
ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΦΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ
Τα χαιρετίσματα μου στο Ισραήλ και στις ΗΠΑ, που πούλαγαν UAV στη Τουρκία και τώρα τραβάνε την ουρά τους έξω.
  • Μετά απο 7 χρόνια ξεκούρασης μιλάνε ΗΠΑ και Ισραήλ για EAST MED με άγνωστα πολλά θέματα ως προς το τί θα κερδίσει σε λεφτά η χώρα μας (σε ΛΕΦΤΑ όχι σε @γνώσεις@ για τα ΑΕΙ των χομπίστας με τις ποδίτσες απο δανεικά…), όταν απο το 2013 δεν έχει γίνει εξόρυξη σε όλη τη Μεσόγειο πλήν Αιγύπτου και Ισραήλ.
  • Μόλις έφαγε το 1/3 της Ελληνικής ΑΟΖ ο Ερντογάν, ΗΠΑ και Ισραήλ προσπαθούν να διασώσουν με ψεύτικες νίκες τον Μητσοτάκη, για να προχωρήσει σε βήματα τις παραδόσεις Ελληνικής κυριαρχίας.
  • Το άλλο είναι πως η Ελλάδα δεν προσεκλήθη απο τη Μέρκελ για τη συζήτηση για τη Λιβύη. Τον Μητσοτάκη τόν έχουν ΟΛΟΙ στο κλάσιμο… ή δεν ήθελε να πάει με γραμμή Ερντογάν.
Μήπως ο Ερντογάν είναι ένας απλός καλλιεργητής του Ισραήλ και των  ΗΠΑ τελικά, για να κάνει η Ελλάδα δωρεάν πράγματα λόγω πίεσης;
  • Απο τον ΤΑΠ η Ελλάδα δεν κέρδισε τίποτα εκτός απο ότι μπήκε στις τσέπες κάποιων πολιτικών.
  • Απο τις βάσεις των ΗΠΑ η Ελλάδα επίσης δεν κέρδισε τίποτα σε χρήματα.
Κάπου πήγαν τα λεφτά όμως, διότι όπως λέω εγώ
όπου κινείται κάτι υπάρχει χρήμα και όταν το χρήμα δεν φαίνεται πάει στο Μαξίμου ή πιο κάτω αλλά με ποσοστά για το Μαξίμου, γιατί φοβούνται αυτό που συνέβη στον Ακη…
Λύσεις υπάρχουν αλλά χωρίς το Μητσοτάκι για Πρωθυπουργό, που είναι μόνιμα θεατής των εξελίξεων, με αντιπροέδρους τον Αδωνη και το Χατζηδάκη (σκεφτείτε τι υπάρχει παρακάτω μέσα στη ΝΔ και στα Eλαγούμια).
ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ

Δεν μπορεί να μιλάει ο Μητσοτάκης και οι παλιάτσοι δημοσιογράφοι που ελέγχει στα βοθροκάναλα, για επιτυχίες
  1. στην εξωτερική πολιτική με τέτοιο αγκούρι που φόρεσε ο αυτοδημιούργητος τουρίστας στην Ελλάδα. Το 1/3 της Ελληνικής ΑΟΖ χάθηκε. Πάει. Το χειρότερο είναι πως ακόμη και για να πάει τη διεκδίκηση μας πλέον σαν χώρας επι της Τουρκικής ΑΟΖ ο Μητσοτάκης στη Χάγη μιλάει για συνυποσχετικό επι της υφαλοκρηπίδας και όχι επι της ΑΟΖ. Παραδίνει συνέχεια με υποχωρήσεις επι παντός επιστητού. Και στη Μακεδονία το έκανε και στο Μεταναστευτικό το έκανε.
  2. στην οικονομική πολιτική, όταν έχει δώσει εγγυήσεις 1 τρίς ευρώ επι της κρατικής περιουσίας σε δανειστές (τα λένε ρέπος) για να μη φανεί πως έγιναν λαγός τα 100 δις ευρώ κόκκινα δάνεια και τα ΠΟΛΛΑ άλλα δις που δεν έχουν γραφεί με τις πλάτες της Γερμανίας και της Γαλλίας. Καταλαβαίνετε πως τα περί πλεονάσματος είναι παραμύθια; Μην αφήνετε κανένα να σας μιλάει για συμφωνίες με τη Μέρκελ σε πλεονάσματα. Αλλού πάνε τα λεφτά…
  3. όταν το υπερΤαμείο είναι ανεξέλεγκτο και χωρίς να υπάρχουν ποινικές ευθύνες για ότι αποφασίζει το ΔΣ του, όπως έκανε και με τους τραπεζίτες ο Σαμαράς.
  4. όταν οι τράπεζες ξεπουλάνε κόκκινα δάνεια σε funds στο 1/10 της αξίας τους (που είναι σε σχέση με τους οίκους αξιολόγησης που δεν έβλεπαν τίποτα στην οικονομία της χώρας επι Καραμανλή) αντί να τα φέρουν σε άμεση διευθέτηση με τους εμπλεκόμενους. Οταν έδιναν οι τραπεζίτες δάνεια χωρίς εγγυήσεις δεν είναι ποινικό αδίκημα;
  5. όταν η χώρα τεχνολογικά είναι μισό αιώνα πίσω γιατί τα λεφτά για την ανάπτυξη πήγαιναν σε θεσούλες και θαλασσοδάνεια. Η χώρα δεν είχε τεχνογνωσία να βρεί τους νεκρούς στη θάλασσα στο Μάτι αλλά ούτε και τώρα να βρεί τον νεκρό στο ΧΥΤΑ Λιοσίων. Δεν μπορεί να φυλάξει τα σύνορα με τεχνολογικά μέσα και τα κρύβει ενώ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Οι κρατικές βιομηχανίες που τις έχουν χρεοκοπήσει, συνεχίζουν να ταίζουν Διοικητικά συμβούλια και συμβούλους που δεν παράγουν τίποτα, που κάθονται στις καρέκλες τους και τρώνε. Το θέμα της Creta Farms θα γίνει όπως έγινε με όλες τις χρεοκοπημένες επιχειρήσεις. Απο απάτη σε απάτη, δεν προλαβαίνεις να γράφεις, και η δικαιοσύνη απούσα μέχρι να πεθάνουν οι μάρτυρες…
Λύσεις υπάρχουν αλλά χωρίς το Μητσοτάκη. Δεν ψάχνω για αφεντικό τη καρποστάλ της Κρήτης. Τάχουμε πεί αυτά.
Να κάνουν στην άκρη οι πλερέζες, πριν η χώρα γίνει η μισή. Να βρούν τρόπο να χαθούν. Να πάνε στις ΗΠΑ σαν τον Γκιουλέν, για να τους φέρουν μετά πίσω οι ΗΠΑ αλα Καραμανλή, για σωτήρες…
ΠΙΝΕΤΕ ΦΡΑΠΕ ΟΣΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΟ
Βλέπετε το επίπεδο Βαρβιτσιώτη; Σας λέει, ό,τι βλέπετε στις ειδήσεις! Αυτό είναι πολιτική θέση, οι διαπιστώσεις; Kαθρεφτάκια σας πουλάει.
Αλλος ένας “αυτοδημιούργητος” σαν τον Μητσοτάκη και τόσους άλλους σε θέση κλειδί. Η Τουρκία φτειάχνει τη πρώτη της βάση στη Λιβύη και σείς ακούτε τους διαπιστωτές των εφοπλιστών και το διπλωματικό πόλεμο του Μητσοτάκη! Κάτι δημοσιογράφοι του δημοτικού τα λένε αυτά που τους έχουν χρόνια τα λαγούμια να παίζουν το Πατριωτάκι.
ΜΕ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ

Σε μια περίπτωση κρίσης, όλοι οι αυτοδημιούργητοι θα είναι βαρίδια στις αποφάσεις που γρήγορα πρέπει να ληφθούν. Καίνε λάδι χωρίς να παράγουν. Αυτό συμβαίνει και τώρα. Δεν το βλέπετε;
Δεν υπάρχει θέση για αυτούς στο μέλλον της χώρας. Η χώρα μίκρυνε γιατί τόσα χρόνια δεν έκαναν αυτό που πρέπει και ακόμη δεν το κάνουν ενώ ο χρόνος περνάει.  Ολο παραμύθια.
Ολα τα λάθη πληρώνονται και κυρίως οι αδικίες
  • Ηθελες Παπαδήμο Ελληνάκο μαγκάκο; Mπες μέσα με 18 δις ευρώ δάνειο με το που έγινε Πρωθυπουργός. Στα φόρεσε και τη κοπάνησε ο Παπαδήμας. Μετά τον έκαναν για το καλό που σας έκανε και Πρόεδρο της Ακαδεμίας Αθενώνε. Θυμάστε και τον άλλονα που μίλαγε για τσουνάμι στο Αιγαίο. Μέσω Μητσοτάκη τον έβαλαν και αυτόνα στην Ακαδεμία των Αθενώνε για μετέπειτα χρήση… Και να οι μισθοί και να οι θεσούλες και να οι συμβούλοι στους υπουργούς και πάρτε απο τ… το μακρύτερο. Πληρώστε.
  • Ηθελες Τσίπρα Διεθνιστή μου, ΜΚΟ-δημοσιο-δημο βολεψάκια; Πάει η Μακεδονία. Οι διεθνιστές μόνο δίνουν; Ποιός θεωρητικός του κομμουνισμού το έχει πεί αυτό; Ο διεθνισμός όταν λέει ανοιχτά σύνορα, δεν λέει κατεβάστε τα βρακιά και πέσετε μπρούμυτα ούτε ανοίχτε τα σύνορα και το τελευταίο δεν μπορεί να το κάνει μόνο ένα κράτος, γιατί θα γίνει βόθρος σαν την Ελλάδα. Ξεμπερδέψτε τα λίγο διεθνιστές μου, γιατί έρχεται Γουδί και στη στενή δεν χωράνε όλοι… Δεν θα σας σώσουν όσοι είναι στις πόρτες σήμερα, γιατί τότε ΔΕΝ θα υπάρχουν πόρτες.
  • Ηθελες Mητσοτάκη Ελληνάκο βολεψάκια; Πάει το 1/3 της Ελληνικής ΑΟΖ. Τώρα περιμένεις απο τους άλλους στο εξωτερικό με το Μητσοτάκη τον “αυτοδημιούργητο” να λύσουν το πρόβλημα! Ο Μητσοτάκης με το να μη οριοθετεί ΑΟΖ έφερε την Ελλάδα να διεκδικεί ΑΟΖ απο τη Τουρκία! Μεγάλος πολιτικός, ηθικός… Αυτόν τον ψηφίσατε εσείς. Ε, πληρώστε το ταμείο… Είναι και κάτι ρέπος στο 1 τρις ευρώ και ασφάλεια καταθέσεων δεν υπάρχει ενώ ότι ήταν να γίνει πλαστικό σε χρήμα απο τις τράπεζες σχεδόν έχει γίνει!!! ΧΑΧΑΧΑ
  • Επι Μητσοτάκη συνεχίζει να διανοίγεται ο Αξιός για να έχουν έξοδο στο Αιγαίο τα Σκόπια, χωρίς ούτε ένας στη Βουλή να κάνει επερώτηση. Μια παρέα είναι όλοι κορόιδα. Μα τί κορόιδα!
Αυτοδημιούργητος σημαίνει ΠΑΤΑΤΕΣ
Σημαίνει
  • “βλέπω τα τραίνα να περνούν”,
  • “κάνω ότι μου λένε”,
  • “τρώω απο τα έτοιμα”
  • “κάνω ότι δεν βλέπω”
  • “δεν μπορώ και δεν θέλω να προβλέψω τίποτα”
  • “τρώω σφαλιάρες για να επιβιώνω πολιτικά”
  • “βολεύω για να βολεύομαι”
  • “κλείνω στόματα εντός και εκτός Ελλάδας”
  • “γδύνομαι αργά και ντύνομαι γρήγορα”
Σημαίνει “κάνω συμμάχους και στήνω διπλωματικό πόλεμο”. Της πλάκας όλα. Μην ακούτε τους αμόρφωτους δημοσιογράφους των λαγουμιώνε που κάνουν προπαγάνδα απο τα ΜΜΕ του καρτέλ των εφοπλιστώνε, γιατί έχουν ελαττωματικό DNA.
Και ο πιό βλάκας μπορεί να καταλάβει πως οι “σύμμαχοι” κοιτάνε πρώτα τα δικά τους συμφέροντα, τα οποία ο γλαφυρός και γραφικός πρωθυπουργός της 1ης εθνικής ήττας μετά τη Κύπρο (έρχεται και άλλη, τα σημειώνετε αυτά που γράφω; να τα σημειώνετε και όταν διορθώνω τα λάθη που λέτε μερικοί, να μη τα επαναλαμβάνετε…), δεν μπορεί καν να τα φανταστεί, γιατί το σχολείο της ζωής το είδε όπως του το είπαν οι άλλοι και κάτι φαλκονέρες.

Ελπίζω να κατανοήσατε το σημερινό μάθημα. Το μόνο ευχάριστο είναι πως ξεκίνησα και άλλους να “βλέπουν”. Δεν είναι λίγο.
ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ πίσω απο τη τιμή των Βιλαρά. ΚΙΑΛΛΟ!!!
Μεγάλο λάθος να μιλήσει ο τενεκές Μητσοτάκης για F35 με τον Donald Trump στις ΗΠΑ. Eτσι τη πάτησε με τις Βιλαρά.
ΕΝΑ δις ευρώ τή μία θα πληρώσει τη Γαλλική Βιλαρά η Ελλάδα ενώ το Ιαπωνέζικο αεροπλανοφόρο IZUMO στοίχισε φτηνότερα! Μια βάρκα γαλλική στοιχίζει όσο το Izumo. Αυτό είναι νέα υποβρύχια U214. Ο Μητσοτάκης ξεπέρασε τον Βενιζέλο σε σκηνικά.
Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Βρήκαν και έναν ειδικό απέξω απο το Μαξίμου προφανώς, για να σας πεί γιατί η συμφωνία Τουρκίας και Λιβύης δεν θα εφαρμοστεί! Το ίδιο κόλπο είχε κάνει ο Τσίπρας προσκαλώντας έναν ειδικό για τις φωτιές απο τον ΟΗΕ, που μίλησε στα ΜΜΕ του καρτέλ που άκουγαν τις βλακείες που έλεγε σαν να ήταν ΘΕΟΣ, για να διασώσει τη Δούρου με πταίσμα για το Μάτι. Πολιτική με αέρα κάνει ο Τοτός.

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ
Μαζέψτε τον, γιατί θα κάνει κακό και στις ΗΠΑ και στο Ισραήλ. Θα ρίξει την αξία των F35… Είναι πρόβλεψη.
Τώρα αρχίζει το ΕΡΓΟ. Τίποτα δεν είναι δεδομένο για τις μαϊμούδες που ψηφίσατε. 
https://zcode-gr.blogspot.com/2019/12/blog-post_27.html




Σχόλια


  1. Η Ελλάδα σάπισε από ανθρώπους. Χάθηκε η ανθρωπιά. Πήγε περίπατο. Όταν η μισή Ελλάδα είναι χωρίς θέρμανση και η άλλη μισή με Θέρμανση κάτι λέει....Όταν ένα μικρό κομμάτι ξενυχτά στις γιορτές με σαμπάνιες και ποτά ( διορισμένο στο δημόσιο με αναξιοκρατικούς διαγωνισμούς) και ένα μεγάλο ποσοστό είναι κλεισμένο σε 4 τοίχους άνεργο-στεναχωρημένο....κάτι συμβαίνει...Ερχόταν το κακό δεκαετίες πριν αλλά κανείς δεν έδινε σημασία...Όμορφα παιδιά να μην έχουν λεφτά για τσιγάρα, για έναν καφέ...να βγουν με την φίλη τους...να σκέφτονται να ζητήσουν από τους γονείς τους. Αυτός είναι ο θάνατος μιας κοινωνίας. Ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας, ο Παπανδρέου, ο Καραμανλής, ο Σημίτης δεν θα χαριστούν από τον ιστορικό του μέλλοντος για την τυραννία που έφεραν στα σπλάχνα της κοινωνίας. Ρήμαξαν τα πάντα παραδίδοντας το ελληνικό κράτος σε ξένους κατακτητές! Το χειρότερο; Στέρησαν την ελπίδα από τα νιάτα!
    Απάντηση








https://zcode-gr.blogspot.com/2020/01/o.html