Κυριακή, Ιανουαρίου 12

Χαίρομαι που ακόμη και ο Τούρκογλου δέχτηκε τις απόψεις μου για την ΑΟΖ. Τώρα θέλει και την επικαρπία…

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ!
Λέει φοβερά πράγματα σήμερα ο υπεύθυνος για το νόμο περί ευθύνης υπουργών, ο συνυπεύθυνος για το θέμα της Στρογγύλης (εγώ τον πρόλαβα) που μαζί με τον Παναγιωτόπουλο πήγε να τη κάνει αρχαιολογικό χώρο για να στερήσει την Ελλάδα απο ΑΟΖ, τα PSI με την εκκλησία και τα Ταμεία που τα άδειασε, τα οικόπεδα…, τη Λίστα Λαγκάρντ απο την οποία έλειπαν τα μεσαία ονόματα, ο Διώτης που έφαγε δέκα χρόνια φυλακή και μετα αθωώθηκε, την ασχετοσύνη του για το τι σημαίνει αναγκαστικός νόμος στα μνημόνια, την ασχετοσύνη του και τα “λάθη” του με Σιάφα και τα
υποβρυχια 214, απο τα οποία ακόμη και τώρα μόνο ένα 214 είναι σε κατάσταση λειτουργίας κοκ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
Πράγματι  ένα απο τα θέματα που απασχολούν την Ελλάδα με τη Τουρκία είναι η οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΟΜΙΚΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ αλλά και ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ (αυτο δεν το κατέχει ο κ.Τούρκογλου και ΔΕΝ μπορεί να το χειρισθεί, όπως δεν ήξερε και για τα χημικά που έχυσαν οι Αμερικάνοι δίπλα στην Κρήτη που έφεραν και τα ψάρια με τις τοξικές αποθήκες στο συκώτι κάτω απο τη Κρήτη). Είναι κάτι που έγραψα ΕΓΩ και αυτός το αποδέχτηκε. Τόσα χρόνια ΜΟΝΟ για υφαλοκρηπίδα μίλαγαν ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ. Τωρα που τα έβγαλα στη φόρα και έφτασε ο κόμπος στο χτένι άρχισε να χορεύει και ο Μητσοτάκης με το Δημητριάδη και αυτός, στο δικό μου ρυθμό. Ειναι σαν τις κλεψομπαλιές κάποιων δημοσιογράφων που οικειοποιούνται όσα γράφω, χωρίς να δίνουν αναφορά στο όνομα μου. Δεν μου αρέσει αυτό.
Διαβάστε τι γράφει. Μαρέσει το γύρισμα που κάνει στη τροφή του λόγου του, θα είναι απο την εποχή που γύριζε κασέτες στο Πανεπιστήμιο…
Το διδακτορικό του στα Γαλλικά είναι γραμμένο; Tέλος πάντων. Διαβάστε τί λέει

Και τώρα τί λέω εγώ…
  1. Η εξωτερική πολιτική για την ΑΟΖ δεν είναι μόνο νομικό θέμα απλά έτσι τον βολεύει να βλέπει την ΑΟΖ μόνο σαν νομική διαφορά, για να μπορεί να λέει αρλούμπες όπως παληά, που οι Τούρκοι δεν θα καταλαβαίνουν γιατί είναι προχωρημένοι στα ενεργειακά θέματα και δεν μασάνε απο πεπέδες. Η εποχή έχει αλλάξει. Θέλει πολλά χρόνια για να μπεί στα νοήματα αυτά και αυτός και πολλοί άλλοι. Λοιπόν να μην ακούω κουταμάρες. Είναι αγραμματοσύνες. Αυτά μόνο μέσα στην Ελλάδα μπορεί να τα πουλάε με ύφος Αλ Σαλέχ.
  2. H Eλλάδα δεν αποδέχεται το Δικαστήριο της Χάγης με απόφαση δήλωση Κοτζιά για επίλυση οριακών διαφορών στις ζώνες. Ας του το πεί κάποιος. Είναι ανενημέρωτος. Να μελετήσει και να μου ξαναπεί. Σε μένα τα λένε. Δεν το βλέπετε; Σιγά σιγά θα βγεί και ο αρχηγός. Θα τις φάει και αυτός και θα ψάχνουν για άλλον…
  3. Δεν μας είπε για τη συνορεύουσα ζώνη, στην οποία η Ελλάδα έχει κυριαρχία (στο ποσοστό που της δίνει ο Νόμος της Θάλασσας), όπως γίνεται και με τα xωρικά ύδατα, την ΑΟΖ, την υφαλοκρηπίδα και την ελεύθερη θάλασσα στην οποία με τον Μανιάτη προσπαθούσαν και κατάφεραν να προκηρύξουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ οικόπεδα πάνω ακόμη και σε σεισμικά ρήγματα (να και άλλη μια παράμετρος που δεν καταλαβαίνει ο Βενιζέλος). Το έκαναν και τη γκάφα τους την πληρώνει η χώρα χρόνια μετά και αφού έγιναν πολλά ΜΟΕ σκυψήματος στον αφέντη. Γιατί ο Ερντογάν όταν βλέπει τέτοιες παρανομίες θα ανταποδώσει τα ίσα και το έκανε. Αυτό είναι σίγουρο. ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
  4. Δεν είναι αντιληπτό γιατί πρέπει να πάει κάποιος σε διεθνές δικαστήριο με συνυποσχετικό, που θα διανείμει τα υπάρχοντα του. Η Ελλάδα δεν διεκδικεί τίποτα απο τη Τουρκία εκτός όσων της ανήκουν. Αν υπογράψει το Νόμο της Θάλασσας η Τουρκία χωρίς αστερίσκους και αποσύρει το casus beli τότε το θέμα αλλάζει. Δεν θα χρειάζεται και συνυποσχετικό αγαπητέ Τούρκογλου, που καλός νομικός ΔΕΝ είσα. Εγώ το βάζω στο τραπέζι αυτό όχι τα ζώα που ψηφίζετε και τα ταίζετε με δις για να μην αδυνατίσουν. Αυτά έχουν αμνησία. Ξεχνούν ότι η Κύπρος είναι κατεχόμενη και δεν κάνουν με τον Αναστασιάδη ότι έκανε ο Ερντογάν με τη Λιβύη του Τράμπ και της Μέρκελ.
  5. Και γιατί στο δικαστήριο της Χάγης; Πως του΄ήλθε. Υπάρχουν και άλλα. Αντε άντε ζητάμε Χάγη επειδή το απαίτησαν οι Τούρκοι... Κοιμάσθε.
O AΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΟΚΥΟ ΛΕΕΙ
Αυτό που λέει ο Ερντογάν στη πραγματικότητα είναι πως η μέση γραμμή δεν μπορεί να εφαρμοσθεί σε πλήρη ισχύ και πρέπει να υπάρξει δίκαια κρίση απο το δικαστήριο. Εδώ μπαίνουν οι άλλοι παράγοντες που η Μαγείρισα απο την Κρήτη, ο Βενιζέλος και εκατομμύρια νομικοί που υπάρχουν σαν αυτόν δεν μπορεί να διαχειρισθεί. Εκει θα χρησιμοποιηθούν εμπειρογνώμονες που θα διορίσει το δικαστήριο και φέξε μου και γλύστρισα. Αν οι Ελληνες αντιπρόσωποι είναι αμόρφωτοι σαν το Βενιζέλο, η χώρα δεν θα έχει όπλα και το δικαστήριο το έχασε η Ελλάδα.
ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΥΞΕΡΟΛΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ.
Μπορώ να τους αφήσω να τη φάνε και μετά Ειδικό Δικαστήριο, πίσσα και πούπουλα. Θα μιλάω μόνο για RCS για F16 και ας καθαρίσουν αυτοί με τον Τραμπ για τα F35… Θα τους πλακώσουν και οι Ρώσοι… Και το λέω ευθέως η αντιδημοκρατική και αντιδεολογική τους συμπεριφορά με κάνει να δώσω πόνο. Και θα το κάνω. Είναι τελικό.
Η εποχή μας δεν είναι της αποπληροφόρησης αλλά της technocracy. Εκεί είναι η περιοχή μου. Τα stealth είναι η περιοχή μου. Είμαι το ΜΕΤΑ και αυτοί είναι το ΧΘΕΣ. Αν με υπακούουν και εργασθούν όπως θέλω ΔΕΝ απειλούνται.
Σαν το Βενιζέλο και όλους αυτούς που ψηφίζετε υπάρχουν πολλοί στον κόσμο. Ξέρετε πόσοι τρώνε ντοσιέ στο κεφάλι απο εφοπλιστές και μετά κλάνουν στο μπαλκόνι;

 https://zcode-gr.blogspot.com/2020/01/blog-