Τρίτη, Ιανουαρίου 14

«ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ» ΤΟΝ MR ELLINIKA HOAXES ΠΟΥ « ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΝΤΑΒ@ΤΖΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ – ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ «ΒΥΘΙΣΤΕΙ» ΣΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗ ΝΤΠ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ

Την αντίδραση του ελληνικού ίντερνετ αρχίζει και προκαλεί η ιστοσελίδα Ellinika Hoaxes που αποτελεί τον εκλεκτό του facebook για να σταματήσουν (υποτίθεται) τα fake news. Σύμφωνα με ανάρτηση στο facebook συγκεκριμένης σελίδας, στοχοποιούνται μόνο αντινεοταξικές σελίδες, λογοκρίνοντας μη αρεστές δημοσιεύσεις και στη συνέχεια το facebook μπλοκάρει, κάνει deboosting ή και σβήνει τις σελίδες.

Όλα αυτά με το αζημίωτο αφού, σύμφωνα με το κείμενο που θα διαβάσετε παρακάτω, ο ίδιος ο διαχειριστής – ένας συνταξιούχος αξιωματικός – έχει λάβει μέσα σε μία χρονιά 300 χιλιάδες δολάρια από το συμβόλαιο με το facebook (για τις παροχές υπηρεσιών λογοκρισίας).

Όμως δημοσιεύματα ιστοσελίδων που έχουμε διαβάσει κατά καιρούς υποστηρίζουν ότι πίσω από αυτή τη ΜΚΟ βρίσκεται η Liberation-Rothschild και το OPEN SOCIETY-SOROS που αποτελούνται από πράκτορες των τοκογλύφων.

Δείτε εδώ την φωτογραφία του διαχειριστή του ellinika hoaxes και όλα όσα αποκαλύπτονται για αυτόν και την ΜΚΟ του. Αξίζει να διαβάσετε και τα σχόλια που συνοδεύουν το κείμενο:






makeleio.gr