Σάββατο, Φεβρουαρίου 8

ΖΗΤΩ Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ! 18ΧΡΟΝΟΣ ΑΦΓΑΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΝΗΛΙΚΟ ΑΙΓΥΠΤΙΟ ΣΕ ΔΟΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ!

Ενώ ο Κούλης Μητσοτάκης δηλώνει υπερήφανος που η ελληνική κοινωνία μετατρέπεται σε «πολυπολιτισμική», ο ελληνικός λαός (αλλά και οι ομοεθνείς) απολαμβάνουν τα… αγαθά του «πολυπολιτισμού». Και ένα από αυτά είναι το «οθωμανικό δίκαιο»…

Μια σοκαριστική υπόθεση έφτασε πριν από λίγες μέρες στους αστυνομικούς της Καστοριάς όχι από καταγγελία του θύματος, αλλά από υπεύθυνους της δομής που αντιλήφθηκαν τι συνέβη. Ως θύμα φέρεται ένας 14χρονος Αιγύπτιος που φιλοξενείται στον καταυλισμό και ως δράστης ένας 18χρονος Αφγανός ο οποίος έχει απασχολήσει αρκετές φορές τους υπευθύνους της δομής με την επιθετική συμπεριφορά του και έχει ζητηθεί η απομάκρυνσή του, χωρίς όμως να επιτευχθεί.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Αφγανός είχε οδηγήσει με τη χρήση βίας τον ανήλικο σε ένα απομονωμένο σημείο της δομής και εκτόνωσε σε βάρος του τις σεξoυαλικές του ορμές. Το θύμα καλούσε σε βοήθεια, ωστόσο όσοι αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε δεν θέλησαν να εμπλακούν!
Να ευχηθούμε στους «συμπαραστάτες» και τους «αλληλέγγυους» εκτός από το να χαίρονται τέτοιου είδους αποβράσματα, να τους δώσουν και τα παιδιά τους για να ικανοποιήσουν την αρρώστια τους!
Κ.Π.