Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10

Σαμπρίνα: Μου είχαν προσφέρει 20-30 εκατομμύρια για γuμνή φωτογράφιση [ΒΙΝΤΕΟ]

samprina
Σε δήλωση της η Σαμπρίνα παραδέχθηκε πως της είχε γίνει πρόταση για γuμνή φωτογράφιση, τότε της είχαν προσφέρει 20-30 εκατομμύρια δραχμές, όμως αρνήθηκε.
«Δεν το είχα κάνει. Γενικά είμαι της άποψης ότι τα γραπτά και οι φωτογραφίες μένουν, πρέπει να προσέχουμε».

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Φωτεινή Πετρογιάννη μίλησε η Σαμπρίνα, η οποία αποκάλυψε πως της είχαν προτείνει κάποτε να κάνει γυμνή φωτογράφιση αντί του ποσού των 30 εκατομμυρίων δραχμών, αλλά είχε αρνηθεί.
«Δε λέω ποτέ την ηλικία μου, δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, αλλά έχω ταμπού. Δεν κάνω μπότοξ, κάνω μεσοθεραπείες. Δεν έχω κάνει καμία πλαστική, δεν χρειάστηκε. Ανάμεσα στον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο και τον Σταμάτη Γονίδη, ερωτεύτηκα περισσότερο τον Κώστα, με τον οποίο είμαστε ακόμα πάρα πολύ καλοί φίλοι. Έχει γράψει πολλά τραγούδια για μένα, σίγουρα το «Άγγελέ μου, τύραννέ μου».
Με τον Σταμάτη δεν είμαστε τόσο φίλοι, αλλά αν τον δω έξω θα του μιλήσω. Φορούσα κάποτε στη σκηνή μια μακριά μαύρη κάπα και δεν είδα πού τελείωνε η πίστα κι έπεσα πάνω στο πρώτο τραπέζι. Ένας θαυμαστής μου είχε στολίσει τις σκάλες μέχρι τον πέμπτο όροφο με ορχιδέες. Παλιότερα ήμουν πολύ ζηλιάρα, τώρα καθόλου, ίσως επειδή δεν έχω σχέση.
Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου και βρήκα κάτι. Μου είχαν προτείνει πολλές φορές να κάνω γuμνή φωτογράφιση και δεν το είχα κάνει. Τα περισσότερα που μου είχαν προτείνει ήταν 20-30 εκατομμύρια δραχμές, αλλά δεν… Γενικά είμαι της άποψης ότι τα γραπτά και οι φωτογραφίες μένουν, πρέπει να προσέχουμε», είπε η Σαμπρίνα.




.makeleio.gr/