Σάββατο, Φεβρουαρίου 29

ΤΖΑΜΑΧΙΡΙΑ ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ! 400 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΗΔΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ… «ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ»!

Ενώ η «ασφαλής χώρα που προστατεύει τα σύνορά της» (χθεσινή δήλωση του παρασημοφορημένου από την CIA… επιθεωρητή Κάλαχαν, από τον Έβρο) και που «δεν θα ανεχθεί παράνομες εισόδους» (χθεσινή δήλωση Κούλη Μητσοτάκη), έχει επιστρατεύσει στρατούς κι αστυνομίες για να μην περάσουν τα περίπου χίλια «προσφυγάκια» που πολιορκούν τα σύνορα στις Καστανιές του Έβρου, τα τετρακόσια εξ’ αυτών ήδη εισήλθαν επί ελληνικού εδάφους!
Τα νεοαφιχθέντα «προσφυγάκια» εντοπίστηκαν να κινούνται επί ελληνικού εδάφους σε μικρές ομάδες στο χωριό Καστανιές και κατά μήκος του εθνικού οδικού δικτύου – οι πρώτοι που τους εντόπισαν εκεί ήταν οι… διερχόμενοι οδηγοί, οι οποίοι ειδοποίησαν τις «αρχές»!
Εν τω μεταξύ, το… “Erdogan Express” φέρνει χιλιάδες στα σύνορα, δημιουργώντας μια νέα Ειδομένη! Σε λίγες ημέρες δε, οι μισοί απ’ αυτούς θα έχουν περάσει μέσα, με διάφορους τρόπους, και εν τέλει η… «ασφαλής χώρα που προστατεύει τα σύνορά της» θα τα… ανοίξει και επισήμως για να δεχθεί και τους υπολοίπους, κατόπιν εντολής της αφέντρας Μέρκελ!
(ΥΓ): Κι όποιος αμφιβάλλει γι’ αυτό, τον προκαλούμε για ένα… στοιχηματάκι!

ethnikismos.net