Μιχάλης Μανιάτης: «Δεχόμουν απειλές, όχι μόνο εγώ προσωπικά αλλά και η οικογένειά μου»!

Μιχάλης Μανιάτης: «Δεχόμουν απειλές, όχι μόνο εγώ προσωπικά αλλά και η οικογένειά μου»!
Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις ο Μιχάλης Μανιάτης επέλεξε να βρεθεί στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» όπου και μίλησε για όλους και για όλα.
Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, για την κινηματογραφική επιτυχία της ταινίας
«Άγγελος» εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους μετά την προβολή έπρεπε να κυκλοφορεί με συνοδεία.

Χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Μανιάτης σημείωσε πως «αναγκαστικά συνέβη αυτό. Το επέβαλε το Υπουργείου Πολιτισμού και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη γιατί δεχόμουν απειλές. Όχι μόνο εγώ προσωπικά αλλά το σπίτι μας και η οικογένειά μου. Έπαιρναν τηλέφωνα την μητέρα μου, σε μια μονοκατοικία όπου μέναμε, της έλεγαν πως “βλέπουμε τον γιο σου τώρα που είναι στο Σύνταγμα και δεν θα φτάσει στο σπίτι”. Ήμασταν υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε το τότε 5ο Αστυνομικό Τμήμα για λόγους ασφαλείας».
Επίσης, ο Μιχάλης Μανιάτης αποκάλυψε πως υποδύθηκε τον Άγγελο στην ομώνυμη επιτυχία επειδή, πολύ απλά, κανένας άλλος δεν δεχόταν να ερμηνεύσει τον συγκεκριμένο ρόλο. Για τον οποίο ρόλο, δε, δέχθηκε βοήθεια μεγάλη από τον Άντονι Χόπκινς! «Συμπτωματικά εδώ στην Ελλάδα γνωριστήκαμε με τον Άντονι Χόπκινς και με επηρέασε διδάσκοντας με πως να μην είμαι ηθοποιός» δήλωσε ο 68χρονος Μιχάλης Μανιάτης.