Σάββατο, Φεβρουαρίου 8

Κόρινθος: Πυροβολισμοί και συμπλοκή Αλβανών κακοποιών με αστυνομικούς! - Δυο τραυματίες




Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής έλαβε χώρα στην Αρχαία Κόρινθο για τη σύλληψη τριών οπλισμένων Αλβανών ληστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε άγρια ανταλλαγή πυροβολισμών, με τις δυνάμεις της αστυνομίας να έχουν στήσει μπλόκα σε περάσματα με στόχο να εγκλωβίσουν τους καταζητούμενους.


Το χρονικό
Συγκεκριμένα, το τμήμα Εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής είχε ακολουθήσει τα ίχνη των κακοποιών και τους είχε εντοπίσει σε σπίτι στην Αρχαία Κόρινθο.

Όταν αυτοί αντιλήφθηκαν πως είναι μπλοκαρισμένοι, έβγαλαν τα όπλα τους και άρχισαν τα πυροβολούν κατά των αστυνομικών.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ “απάντησαν” στα πυρά, και τελικά δύο από τους κακοποιούς τραυματίστηκαν. Ένας από αυτούς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου και ο άλλος στο Θριάσιο. Ο τρίτος συνελήφθη.

Πυροβολισμοί και εμβολισμός περιπολικού και στους Αγίους Θεοδώρους
Υπενθυμίζεται πως περιστατικό με καταδίωξη και πυροβολισμούς είχε σημειωθεί και την Παρασκευή λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, στους Αγίους Θεοδώρους. Όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν 44χρονο καταζητούμενο και πήγαν να τον συλλάβουν.

Κάπου εκεί τα πράγματα ξέφυγαν, αφού για να ξεφύγει από τους άνδρες της ΕΛΑΣ ο καταζητούμενος μπήκε στο αυτοκίνητό του, και διεμβόλισε το περιπολικό για να ξεφύγει θυμίζοντας σκηνές από… το πασίγνωστο video game “Grand Theft Auto”, αφού οι αστυνομικοί άρχισαν να πυροβολούν για να τον ακινητοποιήσουν.

Τελικά ο άνδρας διέφυγε τραυματισμένος στο πόδι, ωστόσο η ελευθερία του… δεν κράτησε και πολύ. Το Το πρωί του Σαββάτου οι αστυνομικοί τον βρήκαν και τον συνέλαβαν σε σπίτι στους Αγίους Θεοδώρους.

Οι ποινές που εκκρεμούσαν σε βάρος του ήταν συνολικής ποινής 64 χρόνων φυλάκισης.
https://www.newsit.gr/