Ούτε μία κράτηση για το καλοκαίρι στο Β. Αιγαίο! Κανείς δεν θέλει να κάνει διακοπές στα φλεγόμενα από τους μετανάστες νησιά!!!
Κόλαση η ζωή των κατοίκων στα νησιά του Βορείου Αιγαίου που ψηφίζουν τα ίδια κόμματα 40 χρονιά (των εκλεκτών του Γιαχβέ) νομίζοντας ότι ειναι διαφορετικά, και ακόμη δεν έχουν δει τίποτα !! αυτή ειναι εποχή της αμαρτίας(!) όπως έγραφαν σε μια ιντερνετική φωλιά τους,
10 χρονιά έχουν ίντερνετ και δεν βλέπουν τίποτα οι κοιμισμένοι πάρα το γεγονός ότι τους βλέπεις live . Αντί αυτού ειναι μαζεμένοι σε έγκυρες πήγες τους και έχουν γίνει τα μυαλά τους τυρόγαλο...
Θέλουν οι ελληνόφωνοι να κρύψουν την μοχθηρή ράτσα τους που ο όχλος νομίζει οτι ειναι δηθεν ιδεολογία, (και το facebook που προωθεί τις έγκυρες πήγες τους με κάθε τρόπο) δεν τους αφήνει: ορδές από ελληνόφωνους κάνουν επίθεση σε γυναικά γιατι άπλα σχολίασε οτι θελει να φύγει από την έγκυρη πηγή τους! που φυσικά παίζει να την έβαλε το facebook πάρα την θέληση της οπως προωθεί μαρξιστικές έγκυρες πηγές τους, όμοιος και η google στην πρώτη θέση όλες οι έγκυρες πήγες μαζικής αποχαύνωσης, μαζί με κάτι ψευδο-απόγονους αρχαίων που παριστάνουν τους σούπερ ντουμπερ Έλληνες, ώστε ο όχλος να θεωρεί αυτές για "πατριωτικές σελίδες" και αναπαράγουν προπαγάνδες τους συχνά πυκνά..
Διαπιστωθεί αυτό που είχαμε υποψία εδώ και πολύ καιρό για μια δήθεν πατριωτική σελίδα στην πρώτη θέση, αυτοί που εμφανίζονται ως αρθρογράφοι σε αυτή την "πατριωτική σελιδα" ειναι του "συστήματος", και αρέσκονται να γράφουν βιβλία με το κιλό και δυο εξ αυτών μαρξιστικές ασυναρτησίες σε μια άλλη σελίδα που επίσης εμφανίζονται ως αρθρογράφοι! εκτός τις προπαγανδες που βάζουν και το παίζουν πατριώτες και σούπερ Έλληνες, οι άσχετοι που γράφουν τόνους βιβλίων με ασυναρτησίες έμαθαν την μορφή σελίδων amp? σοβαρά τώρα αυτοί οι Νεοέλληνες ραγιάδες που δεν καταλάβουν τίποτα αν δεν το σπουδάσουν 3-4 χρονιά και εχουν κανει δεδομένα πράγματα που στερούνται λογικής ? φυσικά και οχι! άπλα ως καθεστωτική σελίδα την έκαναν και αυτή amp..



Τώρα διαβάστε για τα νησιά: Όπως αναφέρουν ακριβείς πληροφορίες που γνωρίζει καλά το υπουργείο Τουρισμού, τα ξενοδοχεία στα νησιά του Βορείου Αιγαίου δεν έχουν ούτε μία κράτηση για το καλοκαίρι, γεγονός που γκρεμίζει όλη την τοπική οικονομία και προκαλεί αναδίπλωση χιλιάδων Ελλήνων προς την ηπειρωτική χώρα.
Η κατάσταση είναι δραματική. Ουδείς ξένος πηγαίνει να κάνει τα μπάνια του και τις διακοπές του σε περιοχές που φλέγονται ή υπάρχουν επεισόδια από μετανάστες ή εκτεταμένη εγκληματικότητα. Όλα αυτά που γίνονται στη Μόρια και γενικότερα στα νησιά μας μεταδίδονται καθημερινά σε όλο τον κόσμο.
Η πολιτική στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη κρίνεται από τους κατοίκους ως περίεργη και απαράδεκτη. Τόσο στα νησιά, όσο και στο εσωτερικό της κυβέρνησης λένε ότι ο ίδιος ο Μητσοτάκης, το κέντρο της κυβέρνησης αποδεχόμενο εντολές από το εξωτερικό, δεν θέλει να λάβει κανένα μέτρο. Δεν θέλει αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό.