Παρασκευή, Φεβρουαρίου 7

50.000 ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΣΤΕΡΕΑ, ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΑ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΓΟΝΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. "Ο ΣΟΡΟΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ".

"ΕΓΩ  Ο  ΚΟΥΛΗΣ,  ΘΑ  ΣΥΝΤΡΙΨΩ  ΤΟΝ  ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ".

Χιλιάδες αλλοδαπούς, που έχουν εξασφαλίσει άσυλο (δηλαδή την συντριπτική πλειοψηφία) πρόκειται να μεταφέρει η κυβέρνηση στην περίφημη «ενδοχώρα» όπως είπε πριν από λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Λιμενικού Σώματος.


Όπως είπε ο πρωθυπουργός «τα νησιά θα αποσυμφορηθούν σε πρώτη φάση από εκείνους στους οποίους έχει ήδη χορηγηθεί καθεστώς προστασίας και οι παράνομοι, όσοι εισέρχονται στη χώρα γνωρίζοντας ότι δεν θα τύχουν καθεστώτος προστασίας από την ελληνική νομοθεσία, θα γυρίζουν γρήγορα στην Τουρκία και στις χώρες προέλευσης».
Πόσοι όμως είναι αυτοί; Συνολικά στην Λέσβο υπάρχουν σήμερα τουλάχιστον 25.000 αλλοδαποί, στην Σάμο 5.000, στην Λέρο 4.000, 5.000 στην Χίο κ.ο.κ. Συνολικά μιλάμε για περίπου 40.000 αλλοδαπούς αυτή την στιγμή μόνο στα νησιά με τις αφίξεις να είναι συνεχείς, χωρίς ανάπαυλα.
Μέχρι τα τέλη της άνοιξης θα έχουν μπει επιπλέον 40.000 οπότε από το σύνολο των 80.000, οι 50.000 έχει προγραμματιστεί να μεταφερθούν Μακεδονία, Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία, Ήπειρο και Πελοπόννησο.
Το πρόβλημα είναι ότι τα νησιά δεν αδειάζουν γιατί όσοι φεύγουν για την ενδοχώρα αναπληρώνονται σχεδόν αμέσως!
Συνολικά αναμένονται για το 2020 , 100.000 νέοι παράνομοι μετανάστες σύμφωνα με τον γραμματέα Πρώτης Υποδοχής Μάνου Λογοθέτη.
Μάλιστα ο πρωθυπουργός εξέφρασε "προσδοκία" στην συνεργασία της Τουρκίας για να δεχθεί πίσω όσους δεν παίρνουν άσυλο, αλλά μόνο με "προσδοκίες" δεν λύνεται αυτό το πρόβλημα που απειλεί να διαλύσει την ελληνική κοινωνία.
Πόσοι από τους 40.000 θα δεχθεί να πάρει πίσω; 100, 500; 1000; Οι υπόλοιποι πρόκειται απλώς να μεταφερθούν στην «ενδοχώρα» και αυτό να συνεχίζεται εσαεί.



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ