Τρίτη, Φεβρουαρίου 4

Κτύπησαν τις καμπάνες των εκκλησιών οι κάτοικοι της Μόριας: Αλλοδαποί εισέβαλλαν στο χωριό

Κτύπησαν τις καμπάνες των εκκλησιών οι κάτοικοι της Μόριας: Αλλοδαποί εισέβαλλαν στο χωριό
Έβαλαν φωτιά κοντά στο εργοστάσιο της ΔΕΗ! - Κατέλαβαν το κτίριο της κοινότητας στη Μόρια
Συνεχίζεται η πρωτοφανής ένταση στην Λέσβο.
Μετά την κατάληψη της Μυτιλήνης από χιλιάδες αλλοδαπούς, τουλάχιστον 300 εξ αυτών εισέβαλλαν μέσα στο χωριό της

Μόριας!

Άμεσα αντέδρασε ομάδα κατοίκων που χτύπησαν τις καμπάνες του χωριού και σύντομα μεγάλος αριθμός κατοίκων βγήκε στους δρόμους, έτοιμοι να αμυνθούν από τις απειλητικές διαθέσεις των αλλοδαπών.

Οι «αιτούντες άσυλο»(!) κατέλαβαν εξ εφόδου το κτίριο της κοινότητας και οι κάτοικοι της Μόριας παραμένουν στους δρόμους, σε ένα κλίμα που θυμίζει κυριολεκτικά εισβολή!






«Τουρκικό δάκτυλο» πίσω από την κατάληψη της Μυτιλήνης από τους παρανομούσε μετανάστες βλέπουν οι αρχές

«Τουρκικό δάκτυλο» πίσω από τα σημερινά πρωτοφανή επεισόδια από χιλιάδες αλλοδαπούς και την έφοδο στην πόλη της Μυτιλήνης, βλέπουν οι Αρχές.

Αυτό αναφέρουν πληροφορίες από την Μυτιλήνη μετά το...... σπάσιμο του αστυνομικού κλοιού και την κατάληψη του κεντρικού δρόμου της προκυμαίας μπροστά από το δημοτικό θέατρο από τους αφηνιασμένους αλλοδαπούς.

Μάλιστα όλοι μιλούν για «κεντρικό σχεδιασμό» αφού οι αλλοδαποί έβαλαν φωτιά κοντά στο κεντρικό εργοστάσιο παραγωγής ρεύματος, με στόχο να παραλύσουν όλο το νησί!

Το ότι ήταν απόλυτα οργανωμένο σχέδιο τεκμαίρεται και από το γεγονός ότι οι αλλοδαποί κινήθηκαν σε τρεις διαφορετικές «φάλαγγες» από αντίστοιχες κατευθύνσεις με στόχο να αιφνιδιάσουν τις αστυνομικές δυνάμεις όπως και έγινε.
Υποκινούμενη εξέγερση ψευτο-προσφύγων (Αφγανών κυρίως) στη Λέσβο.Προσπάθησαν μαζικά να κατέβουν με πορεία στη Μυτιλήνη.Η αστυνομία τους ανέκοψε & τότε άρχισαν να ανεβαίνουν τα βουνά φτάνοντας έως έξω από το εργοστάσιο της ΔΕΗ οπου έβαλαν φωτιές.Υστερα κατέλαβαν την προκυμαία. pic.twitter.com/0sgQltIWrH
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/844315_ktypisan-tis-kampanes-ton-ekklision-oi-katoikoi-tis-morias