Παρασκευή, Φεβρουαρίου 28

Στην αντεπίθεση ο Μουτζούρης: ''Θέλουμε να μείνουν τα νησιά μας ελληνικά'' - Το ''κεφάλι'' του Περιφερειάρχη θέλει ο Μητσοτάκης!

Ξεκάθαρος ο Περιφερειάρχης.
«Καμία επανάσταση κατά του κράτους, κατά της κυβερνήσεως, θέλουμε τα νησιά μας να παραμείνουν ελληνικά» είπε μιλώντας στο Mega.

«Τρεις ώρες προσπαθούσα για την ασφάλεια των ανδρών των ΜΑΤ» είπε στη συνέχεια.


Στη συνέχεια ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, ζήτησε να κατέβουν οι τόνοι και «όλα τα θέματα θα λυθούν και λύσεις θα βρεθούν».

Όσο για το να θα πάει στη συνάντηση στο Μαξίμου, είπε ότι αν αποχωρήσουν τα ΜΑΤ μέχρι το μεσημέρι θα πάει.

Πέτσας για Μουτζούρη: Είναι γραφικός και επικίνδυνος - Καμία συζήτηση μαζί του

Γραφικό και επικίνδυνο" χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κ. Μουτζούρη. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ και σχολιάζοντας τη χειρονομία του Περιφερειάρχη κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη που προκάλεσε σάλο, ο κ. Πέτσας είπε ότι "δεν έχουμε να πούμε τίποτα με τον κ. Μουτζούρη".

Σε ερώτηση για το εάν περιμένουν στην κυβέρνηση μια συγγνώμη από τον κ. Μουτζούρη, ο κ. Πέτσας τόνισε "δεν περιμένουμε καμία συγγνώμη. Και να το κάνει τώρα θα είναι υποκριτική, στο πλαίσιο ενός τακτικισμού από την πλευρά του".

Ο κ. Πέτσας πρόσθεσε ακόμη ότι ο κ. Μουτζούρης έχει ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στα νησιά αυτή τη στιγμή.

«Δεν είναι πλάκα.» θέλησε να επισημάνει ο κ. Πέτσας, λέγοντας ότι ο ίδιος ο Μουτζούρης είπε ότι δεν θα έρθει στη σύσκεψη για το θέμα των κλειστών δομών, αλλά και η κυβέρνηση δεν θα τον καλούσε μετά από τα τελευταία γεγονότα.

Σε ερώτηση αν θα ζητηθεί η παραίτησή του από την κυβέρνηση, είπε «αυτό θα το δούμε. Όλα είναι στο τραπέζι. Θα εξετάσουμε όλες τις ευθύνες του».