Σάββατο, Φεβρουαρίου 15

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
Το Έθνος των Ελλήνων έχει μακραίωνη ιστορία που οφείλουμε να τη συνεχίσουμε στο διηνεκές, με την εθνική, φυλετική και εδαφική ταυτότητα αλώβητη. Τα δίκαια, τα συμφέροντα και η αποστολή που μάς συνέχουν είναι κοινά και αδιαίρετα. Η Ελλάς ανήκει αποκλειστικά στους πιστούς Έλληνες και η απόφαση που οφείλει να λάβει είναι η ενδυνάμωση τής Πατρίδος
και η επέκταση τής εθνικής της κυριαρχίας όπου βρίσκονται ελληνικές πατρίδες και κοινότητες. Πρέπει να τεθεί φραγμός επιπλέον στους ψευτορωμιούς που μεθοδεύουν το κόντεμα τού Έθνους μας.
Οι εχθροί τής Ελλάδος είναι ταυτόχρονα και εχθροί τού Ελληνικού Εθνικισμού. Δεν είναι διόλου τυχαίο ότι ο Ελληνικός Εθνικισμός δεν έχει έντιμους πολιτικούς αντιπάλους, αλλά ανήθικους ξενοκίνητους διώκτες. Η δε πολεμική που υφιστάμεθα συμβαίνει σε όλες τις βαθμίδες τής ελληνικής κοινωνίας, ακόμη και στα σχολεία. Σύνηθες επιχείρημα των πολέμιων τού εθνικισμού μας είναι ότι μισούμε τάχα τα άλλα έθνη και ότι δεν έχει σχέση ο υγιής πατριωτισμός με την ιδεολογία μας.
Η παράνοια των ανθελλήνων χαρακτηρίζει την πνευματική τους μικρότητα, το δικό τους μίσος απέναντι σε κάθε τι ελληνικό και την ξενοδουλεία που υπηρετούν με το αζημίωτο. Ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι η αγάπη και η προσήλωση στα ιδανικά και την διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής ως αυθύπαρκτη και ισχυρή οντότητα. Ο Ελληνικός Πατριωτισμός είναι η αγάπη και η προσήλωση στην ελευθερία τής Πατρίδος που αναπτύσσεται με τις δικές της εθνικές δυνάμεις. Ο Έλληνας που αγαπάει το Έθνος του είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής. Ο Έλληνας που αγαπάει την Πατρίδα του είναι οπωσδήποτε Πατριώτης. Και ο Αληθινός Έλλην είναι το ίδιο Εθνικιστής και Πατριώτης. Κανείς δεν μπορεί να αγαπά το Έθνος του δίχως να αγαπά την Πατρίδα του.
Ιδού ο Εθνικισμός πάντων των Ελλήνων. Εκείνος που γνωρίζει εγκάρδια και συνειδητά να αγαπά τον λαό του, εκείνος μονάχα γνωρίζει να αγαπά το Θεό και τον άνθρωπο. Ο Εθνικιστής είναι πιστός, αλληλέγγυος στον αδερφό του, εργατικός και πολεμιστής όταν πρέπει να βαστήξει όρθιο το προσκύνημα, τις εθνικές ψυχές και τα εθνικά εδάφη. Είμαστε Έλληνες, είμαστε Ορθόδοξοι, είμαστε Έθνος Αποστολικό και Εκπολιτιστικό. Διαθέτουμε το πιο γόνιμο και γεωστρατηγικά σημαντικό οικόπεδο τού πλανήτη, διαθέτουμε γη, ενέργεια και λαό που ξέρουν να ανθοβολούν την εθνική μας οικονομία και δεν ανεχόμαστε απώλειες εδαφικές. Είμαστε Εθνικιστές και λέγουμε ξεκάθαρα πως η Ελλάς ανήκει μονάχα στους Έλληνες και σε καμία παγκοσμιοποίηση.
Μάς λέγουν οι ψευτορωμιοί πολιτικοί τού κατοχικού καθεστώτος, φιλελεύθεροι, σοσιαλιστές, αριστεροί και οι παραφυάδες τους, ότι οι ψευτοσύμμαχοι, το διεθνές δίκαιο και τα διεθνή τους δικαστήρια θα δώσουν τάχα ασφαλείς λύσεις στις προκλήσεις και τα στημένα προβλήματα που στρέφουν εναντίον μας. Το έργο το έχουμε δει πολλές φορές και εμείς και οι πρόγονοί μας, ίδιο και απαράλλαχτο. Το έχουμε δει στα δάνεια, στις εισβολές βαρβάρων, στην σκλαβιά αδερφών μας. Και όλα ετούτα με αντάλλαγμα αισχρό χρήμα άτιμο για να βουλώσουν στόματα. Μέχρι που φτάσαμε στο σημείο η είσοδος των βαρβάρων να γίνεται με δήθεν μεταναστευτικούς και προσφυγικούς τρόπους. Έλληνες να πεινάνε. Και οι σκλάβες ελληνικές πατρίδες να κινδυνεύουν να γίνουν περισσότερες.
Οι αστικοδημοκράτες πολιτικοί και τα νεοταξικά τους κομματικά φερέφωνα προβαίνουν σε συνομιλίες και συνάξεις με πλήρη ταύτιση απόψεων διαλύσεως τού Ελληνικού Έθνους. Κι έτσι μάθαμε πως το ΕΛΙΑΜΕΠ θα πραγματοποιήσει σύναξη με θέμα «Μάς συμφέρει η Χάγη;» και μάλιστα με την συμμετοχή όλων των ολετήρων που υποθήκευσαν την Πατρίδα μας στους διεθνείς τοκογλύφους, διακομματικά. Θέλουν δηλαδή τα κόμματα τού συνταγματικού τόξου να μάς οδηγήσουν στην συνεκμετάλλευση τού Αιγαίου και την αποστρατικοποίηση των νήσων μας, όταν οι Τούρκοι έχουν βλέψεις για την αρπαγή τουλάχιστον 16 νησιών μας, επιδιώκουν την τουρκοποίηση τής Θράκης μας με συνέδρια και προπαγάνδα και ζητούν κατάργηση τής ΑΟΖ τού Καστελόριζου! Οι βλέψεις των Τούρκων φτάνουν έως την Κρήτη μέσω Λιβύης, ενώ επιζητούν πάντα την επέκταση τής κυριαρχίας τους στην Κύπρο.
Όλα τούτα συμβαίνουν, ενώ ο λαθροεποικισμός τής χώρας συνεχίζεται με αυξητικούς ρυθμούς. Είναι μια αισχρή κατάληψη τής Πατρίδος μας, με την αντικατάσταση τού δημογραφικά πληγωμένου Ελληνισμού μας που γίνεται με την κερδοφορία όλων των εμπλεκόμενων πλευρών. Ο αφελληνισμός όμως ήρθε η ώρα να σταματήσει με κάθε τρόπο. Διότι άρχοντες, εργάτες, φρουροί και νομοθέτες τής Ελλάδος είναι μονάχα οι Έλληνες στην πίστη, στο αίμα και τη συνείδηση. Ήρθε η ώρα να ενεργοποιηθεί ό ύψιστος Νόμος τού Έθνους. Όταν το Ελληνικό Έθνος κινδυνεύει, δεν υπάρχουν κόμματα. Υπάρχει μονάχα ο Πατριωτισμός των Ελλήνων. Διότι τα ξενοκίνητα κόμματα διχάζουν. Μονάχα το Ελληνικό Έθνος ενώνει και φτιάχνει Αληθινή Ελλάδα.
Ο Εθνικισμός πάντων των Ελλήνων είναι εδώ, άγρυπνος υπερασπιστής τής Φυλής μας και των εθνικών μας εδαφών. Έχει ιερό χρέος να συνάψει συμμαχία των κομματικών του στρατοπέδων και να αναλάβει την Πατρίδα ενωμένος, σε πλήρη συστράτευση με τον πιστό ελληνικό λαό. Κανείς δεν μπορεί να κοντύνει την Ελλάδα ερήμην τού λαού της. Ο ελληνικός λαός έχει κάθε δικαίωμα να απαιτήσει την εφαρμογή τής σωτηρίας τού Ελληνικού Έθνους. Η λαϊκή ετυμηγορία είναι ύψιστος κανόνας. Οι τύραννοι πέφτουν, δεν κυβερνούν μήτε συγκυβερνούν. Ο Εθνικισμός πάντων των Ελλήνων, ενωμένος σε ένα σώμα αδιαίρετο, θα ενώσει κάτω από τα ελληνικά λάβαρα ολάκερο τον ελληνικό λαό, προκειμένου να λάβουμε πίσω την Πατρίδα μας, κάνοντάς την πιο τρανή από ποτέ. Και οι ένοπλες δυνάμεις τής Πατρίδος μας ξέρουν να τειχίζουν την εθνική μας γη και να λευτερώνουν ελληνικές ψυχές.https://www.triklopodia.gr