Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10

Ο ΑΚΑΡ ΠΑΣΑΣ, Η ΧΑΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Νέο «μήνυμα» προς τους γραικύλους των Αθηνών έστειλε ο Τούρκος υπουργός Αμύνης Ακάρ Πασάς, με συνέντευξή του στην εφημερίδα Hürriyet.
Κατ’ αρχάς, ο Πασάς έθεσε –και πάλι!- θέμα αποστρατιωτικοποίησης των νήσων του Αιγαίου:
 «Ο τρόπος προσέγγισης της Ελλάδας στα θέματα αυτά, δυσκολεύει την επίλυσή τους σε κοινό επίπεδο. Έχει στρατιωτικοποιήσει 16 από τα 23 νησιά από το 1936
και έχει παραβιάσει τις συμφωνίες. Από την άλλη, με έναν τρόπο χωρίς προηγούμενο στον κόσμο και στην ιστορία, ισχυρίζεται πως ο εναέριος της χώρος είναι 10 μίλια ενώ τα χωρικά της ύδατα φτάνουν τα 6 μίλια. Αυτό δεν είναι λογικό».
Στην συνέχεια, ο Ακάρ Πασάς προειδοποίησε πως: «Δεν θα επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο αλλά ούτε να καταπατηθούν τα δικαιώματα μας στην Κύπρο, στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο. Δεν υπάρχει περίπτωση επιβίωσης κανενός σχεδίου αν δεν είμαστε μέσα κι εμείς».
Είναι προφανές, πως το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο, καθώς το θέμα της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών του Αιγαίου και της συνεκμετάλλευσης του ενεργειακού του πλούτου, θα τα θέσουν οι Τουρκαλάδες στην Χάγη, στην οποία προσπαθούν να μας σύρουν οι εγχώριοι προδότες (Κούλης και ΣΙΑ), για να μη χρεωθούν προσωπικά την προδοσία, αλλά να τη ρίξουν σε «απόφαση του διεθνούς δικαστηρίου, με την οποία οφείλουμε να συμμορφωθούμε»! 
Εθνικό χρέος όλων των Ελλήνων, να μην προλάβουν οι προδότες να μας πάνε στη Χάγη! Κάτω ΤΩΡΑ η κυβέρνηση των προδοτών, γιατί αύριο θα είναι πολύ αργά!

https://ethnikismos.net