Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10

ΚΟΥΛΗΣ: «ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΙΔΡΥΣΑΜΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ (ΜΚΟ). ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η 17ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ …ΠΑΪΑΤ ΓΙΑ ΤΑ «ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ».

 «Στρατηγός» Στεφανής από την Λέσβο: «Τι σας πειράζουν 20.000 μετανάστες; Στην υπόλοιπη Ελλάδα έχουμε 1,8 εκατομμύρια»!

50.000 ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΣΤΕΡΕΑ, ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΑ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΓΟΝΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. "Ο ΣΟΡΟΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ".

Η  κόρη  του  Μητσοτάκη  έχει  φτιάξει  δική  της  δουλεμπορική  εταιρεία,  την «Make A Difference – Youth Helping Youth».

Γιατί δέν πρέπει νά διαθέτῃ Μ.Κ.Ο. ἡ Δάφνη Μητσοτάκη;


Κατ’ ἀρχὰς νὰ ξεκαθαρίσουμε κάτι.
Δὲν εἶναι ἀδυναμία τοῦ Μητσοτάκη τὸ μεταναστευτικό, εἶναι συνειδητὴ ἐπιλογή.
Τὸ ὅτι ἡ Δάφνη Μητσοτάκη λοιπὸν ἔχει Μ.Κ.Ο. καὶ μάλιστα κάνει καὶ τζίρο ἑκατομμυρίων πρέπει νὰ εἶσαι πολὺ παθιασμένος νὰ τὸ ὑποστηρίξῃς.
Ὅμως…
Ὅταν εἶσαι 16 ἐτῶν καὶ κόρη πρωθυπουργοῦ (ἢ ἐν δυνάμει πρωθυπουργοῦ) εἶναι φανερὸ ὅτι θὰ σὲ συμβουλεύουν ἐκτὸς ἀπὸ τοὺς γονεῖς σου καὶ ἐπαγγελματίες τῆς ἐπικοινωνίας.
Ἔτσι ἡ μικρὴ Δάφνη, ξεκάθαρα ὑπὸ τὴν ἐπήρεια συμβούλων προχώρησε στὸ κολλέγιο τῶν Ἀθηνῶν στὴν δράση ποὺ ἀποδεδειγμένα ἔκανε καὶ στὴν συνέχεια ἐχάρισε τὶς ὁποῖες εἰσπράξεις στὰ ἀνήλικα μεταναστόπουλα.
Οὐδεὶς ψόγος καὶ ἐπ αὐτοῦ.
Κάθε οἰκογένεια ἔχει τὶς ἠθικές της προτεραιότητες τὶς ὁποῖες ὑπηρετεῖ.
Βέβαια μία οἰκογένεια πρωθυπουργικὴ ἐξυπηρετεῖ, πέραν ἀπὸ τὶς ἠθικές της προτεραιότητες καὶ τὶς ἐπικοινωνιακές της.
Ἐγὼ στὴν ἡλικία τῶν 16 ἐτῶν βέβαια εἶχα διαφορετικὲς προτεραιότητες καὶ ἡ οἰκογένειά μου ἄλλες τὶς ὁποῖες ὅσο μποροῦσα ὑπηρετοῦσα.
Θὰ μποροῦσε λοιπὸν ἡ Δάφνη νὰ χαρίσῃ τὰ χρήματα αὐτὰ στὸ «χαμόγελο τοῦ παιδιοῦ», ἢ στὰ καρκινοπαθῆ παιδιά, ἢ ἀκόμη καὶ στὴν ἀνέγερση κάποιου ἀδριάντος σὲ κάποιο μέρος τῆς Ἑλλάδος. Μᾶς ἔδειξε ὅμως τὶς προτεραιότητες τὶς δικές της, οἱ ὁποῖες εἶναι παράγωγο τῶν σκέψεων τῆς οἰκογενείας της.
Οὐδεὶς ψόγος καὶ σὲ αὐτὸ ὄμως..
Αὐτὸ ὅμως γιὰ τὸ ὁποῖο δὲν μιλᾶ κάποιος καὶ τὸ ὁποῖο βέβαια χρήζει ψυχιατρικῆς διαγνώσεως, εἶναι τὸ γεγονὸς ὅτι ὁ Μητσοτάκης δὲν κρύβει τὶς προτεραιότητές του στὸ μεταναστευτικὸ καὶ οἱ ὀπαδοὶ τῆς ἐθνικῆς ταὐτότητος (ὅπως ἰσχυρίζονται) νεοδημοκράτες τὸν ψηφίζουν.
Αὐτοὺς πρέπει νὰ κυττάξῃ ὁ ἰατρὸς καὶ ὄχι τὴν νεαρὰ γόνο.


Ὁ θεὸς νὰ σᾶς συγχωρέσῃ.

ΠΡΟΤΑΣΗ  ΝΟΜΟΥ  ΤΩΝ  "ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ":  "Οι  με  οποιονδήποτε  τρόπο  εμπλεκόμενοι  σε  Μ.Κ.Ο.  που  σκοπό  έχουν  την  μεταφορά  σκλάβων  από  την  Αφρική  και  την  Ασία  στην  Ελλάδα,  χαρακτηρίζονται  δουλέμποροι και τους  επιβάλλεται  η  ποινή  του  θανάτου".

Σκοπεύει να βάλει τάξη στις ΜΚΟ, μας λέει τώρα η κυβέρνηση αποδίδοντας μάλιστα σε αυτές την «υποκίνηση» των συγκεντρώσεων και των ταραχών που σημειώνονται από τους λαθρομετανάστες τις τελευταίες ώρες στην Λέσβο.

Κατέθεσαν και τροπολογία για να ψηφιστεί χθες στην Βουλή που προβλέπει «τη συγκρότηση ειδικού μητρώου καταγραφής Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ)» με το οποίο θέλουν να μας πείσουν ότι θα τελειώσουν και οι …Μπίζνες Καλά Οργανωμένες όπως θα έπρεπε να λέγονται κανονικά. Και να θέλαμε να πιστέψουμε ότι όντως έχει τέτοιες προθέσεις η κυβέρνηση και ότι δεν παίζει απλώς παιχνίδια εντυπώσεων, δεν μας αφήνει όμως ο βίος και η πολιτεία της φαμίλιας Μητσοτάκη που έχει και η ίδια μια ιδιαίτερη αδυναμία στις ΜΚΟ!Ως γνωστόν η εξαδέλφη του Κούλη, η Αντιγόνη Λυμπεράκη, είναι επικεφαλής στην ΜΚΟ του Σόρος στην Ελλάδα που είναι ανακατεμένη μέχρι τα μπούνια στο λαθρομεταναστευτικό αφού ο ίδιος ο Ουγγροεβραίος διεθνής μεγαλοκερδοσκόπος κινεί με τις οργανώσεις και τα δισεκατομμύρια του τα νήματα για την ισοπέδωση και αλλοίωση των εθνών και των κοινωνιών, όπως η ελληνική.
Επίσης η αδελφή του Κούλη, η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, δημιούργησε την ΜΚΟ ActionAid στην Ελλάδα έχοντας διατελέσει για χρόνια και μέλος του Δ.Σ. της ActionAid International που διαχειρίζεται τεράστια χρηματικά ποσά τα οποία συνδέονται κατά κύριο λόγο με τη μετανάστευση από την Αφρική και τα μικρά παιδιά.
Η Δάφνη Μητσοτάκη είναι το τρίτο από τα παιδιά του πρωθυπουργικού ζεύγους. Είναι μόλις 17 ετών και αποτελεί τη μεγάλη αδυναμία του Κ. Μητσοτάκη καθώς έχει πει σε συνέντευξή του μεταξύ των άλλων σε συνέντευξή του ότι η Δάφνη είναι ο μοναδικός άνθρωπος που δικαιούται να έχει παράπονα από εκείνον, καθώς όταν τα αδέλφια της ήταν στην ηλικία της, εκείνος δεν είχε ασχοληθεί με την πολιτική.
Και την Κυριακή των εκλογών του περασμένου Ιουλίου ήταν εκείνη που συνόδευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο εκλογικό κέντρο όπου ψήφισε, με τα φλας των φωτογράφων να απαθανατίζουν μπαμπά και κόρη να φτάνουν πιασμένοι χέρι χέρι.


Λίγους μόλις μήνες όμως πριν από τις εκλογές και με σαφές πια ότι η ΝΔ θα τις κέρδιζε, η νεαρά Μητσοτάκη -ακολουθώντας προφανώς την ….οικογενειακή παράδοση- είχε φτιάξει τη δική της ΜΚΟ.
Και πώς το μάθαμε αυτό; Το «διαφήμιζε» η ίδια η οικογένεια Μητσοτάκη όταν αμέσως μετά τις εκλογές τροφοδοτούσε με υλικό τα τηλεοπτικά κανάλια και τις εφημερίδες με «όσα δεν ξέρετε για τα παιδιά του νέου πρωθυπουργού»:


Η 22χρονη Σοφία πήρε το πτυχίο της από το αμερικανικό πανεπιστήμιο John Hopkins και δούλευε ήδη στην Goldman & Sachs.
Ο 20χρονος Κωνσταντίνος που αποφοίτησε από το Κολέγιο Αθηνών σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης.
Και η Δάφνη «είναι ένα πολύ δραστήριο κορίτσι και κοινωνικά ευαισθητοποιημένο, αφού μαζί με μια φίλη της έχουν δημιουργήσει μια οργάνωση, το «Make A Difference – Youth Helping Youth» για την προστασία και τη βοήθεια στους νέους και ειδικά στα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που βρίσκονται στη χώρα μας».


Πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα της οργάνωσης, που καταγράφεται ως «Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός», δηλαδή ΜΚΟ, βρίσκουμε περισσότερες λεπτομέρειες:
«Ήταν Μάρτιος του 2019 όταν η Δάφνη και η Μαρίνα ανάμεσα σε διάφορες συζητήσεις, προβληματισμούς και αναζητήσεις συνέλαβαν την ιδέα του Make a Difference. Η ιδέα της ανεξάρτητης αυτής οργάνωσης, γεννήθηκε από την επιθυμία τους να ανταποκριθούν εμπράκτως στις ανάγκες που έχουν συνομίληκά τους παιδιά, στο πνεύμα συνεισφοράς και αλληλεγγύης απο παιδιά σε παιδιά. Η πρώτη τους στοχευμένη ομάδα ήταν ασυνόδευτα παιδιά προσφύγων τα οποία κάλεσαν σε φιλικό αγώνα μπάσκετ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Αθηνών. Τα έσοδα από την πρώτη αυτή εκδήλωση διατέθηκαν για την στέγαση, σίτιση και εκπαίδευση των ασυνόδευτων παιδιών της οργάνωσης Home Project. Η συνέχεια του έργου της Make a Difference στηρίζεται στην ανταπόκριση του κοινού ακολουθώντας τις σελίδες της στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης».
Τέσσερις μήνες δηλαδή πριν από τις εκλογές και την ώρα που ήδη η ελληνική κοινωνία έβραζε από τις ανεξέλεγκτες διατάσεις του λαθρομεταναστευτικού και της ασύδοτης και επικίνδυνης δράσης των ΜΚΟ με τη ΝΔ να λέει -ως αντιπολίτευση ακόμη- ότι θα τις θέσει υπό έλεγχο, η κόρη του Κ. Μητσοτάκη έστηνε τη δική της ΜΚΟ για τα ασυνόδευτα…

  Η  Σοφία  Κουβελάκη  σε  φωτογραφία  της  αμερικανικής  πρεσβείας  για  το  δουλεμπόριο  ανηλίκων.


Θέλετε να δούμε και ποια είναι η οργάνωση Home Project με την οποία συνεργάζεται η ΜΚΟ της πρωθυπουργικής θυγατέρας; Είναι μια άλλη ΜΚΟ που εδρεύει στο Κολωνάκι, εμφανίζεται ως «Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Για τους Ασυνόδευτους Πρόσφυγες» με επικεφαλής την Σοφία Κουβελάκη «Διαχειρίστρια Προγραμμάτων του Ιδρύματος Μποδοσάκη». Όπως έχει δηλώσει και η ίδια «το The HOME Project είναι ένας κοινωφελής οργανισμός που συστάθηκε με σκοπό την παροχή ενός ολιστικού προγράμματος υποστήριξης, προστασίας, εκπαίδευσης και κοινωνικής ένταξης των ασυνόδευτων παιδιών προσφύγων στη χώρα μας. Στόχος μας είναι να μην υπάρχει κανένα ασυνόδευτο παιδί στον δρόμο ή σε κράτηση.
Το μοντέλο που ακολουθούμε βασίζεται σε τρεις πυλώνες που περιλαμβάνουν τη δημιουργία ξενώνων για ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες, τη δημιουργία θέσεων εργασίας για Έλληνες και άτομα από την προσφυγική κοινότητα, καθώς και τη στήριξη της τοπικής οικονομίας μέσω της αξιοποίησης κενών ή εγκαταλελειμμένων σπιτιών ανά την Ελλάδα». Το Home Project συνεργάζεται με το American Community School ενώ η Σ. Κουβελάκη έχει πάρει μέρος και σε καμπάνια που είχε οργανώσει η Πρεσβεία των ΗΠΑ υπό τον Τζ. Πάιατ στην Ελλάδα με στόχο «να αναδείξει τα οράματα και τις αξίες που μοιράζονται οι ΗΠΑ και η Ελλάδα».


Να θυμίσουμε ότι και ο ίδιος ο Μητσοτάκης τον Νοέμβριο είχε ανακοινώσει με βαρύγδουπες δηλώσεις ειδικό σχέδιο «για τα προσφυγόπουλα» τοποθετώντας επικεφαλής το δίδυμο Αγαπηδάκη – Δοξιάδη, προκαλώντας τότε πολλές απορίες για εκείνη την αιφνιδιαστική του κίνηση. Ότι τα «προσφυγόπουλα» είναι κατά κανόνα μια βιτρίνα για να μπαίνουν στη χώρα μας δήθεν ως …ανήλικοι 20ρηδες και 25ρηδες λαθραίοι κάθε καρυδιάς καρύδι, ακόμη και τζιχαντιστές είναι μια μόνο από τις πτυχές του μεγάλου αντεθνικού κόλπου με τις ΜΚΟ…

(Από  το  Μακελειό).


 «Στρατηγός» .Στεφανής από την Λέσβο: «Τι σας πειράζουν 20.000 μετανάστες; Στην υπόλοιπη Ελλάδα έχουμε 1,8 εκατομμύρια»!

Μεγάλες αντιδράσεις καταγράφονται στην Λέσβο για δήλωση η οποία φέρεται να έγινε από τον υφυπουργό Εθνικής Αμυνας και πρώην Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού και Αλκιβιάδη Στεφανή, σύμφωνα με την οποία «Στην υπόλοιπη Ελλάδα υπάρχουν 1,8 εκατομμύρια μετανάστες και αναλογικά όλοι έχουν μοιραστεί το βάρος. Απλά στην Κρήτη και την Πελοπόννησο που έχουν πιο πολλούς από εμάς, τους έχουν αξιοποιήσει και δουλεύουν στα χωράφια».
Οπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ την περασμένη Παρασκευή ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας, μιλώντας προς τους συγκεντρωμένους αξιωματικούς της Μεραρχίας Αρχιπελάγους στην Παγανή διατύπωσε την παραπάνω πρωτοφανή θέση, η οποία αποκαλύπτει, βέβαια και τον πραγματικό αριθμό παράνομων ή νομομοποιηθέντων μεταναστών στην Ελλάδα: 1,8 εκατ. άνθρωποι!
Το 18% του ελληνικού πληθυσμού, η μεγαλύτερη πληθυσμιακή αλλοίωση μιας χώρας της Ευρώπης μετά τον πόλεμο.
Η θέση ότι «Στην υπόλοιπη Ελλάδα υπάρχουν 1,8 εκατομμύρια μετανάστες και αναλογικά όλοι έχουν μοιραστεί το βάρος. Απλά στην Κρήτη και την Πελοπόννησο που έχουν πιο πολλούς από εμάς, τους έχουν αξιοποιήσει και δουλεύουν στα χωράφια» καταδεικνύει και κάτι άλλο: Οτι η κυβέρνηση εκλαμβάνει ως λύση του μεταναστευτικού το να δουλεύουν στα χωράφια οι μετανάστες!
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2020/02/17