Σάββατο, Φεβρουαρίου 15

Η ΝΔ πραγματοποιεί στο “προσφυγικό” τα πιο τρελά όνειρα του Τσίπρα!

Η ΝΔ πραγματοποιεί στο “προσφυγικό” τα πιο τρελά όνειρα του Τσίπρα!
Μια φορά κι έναν καιρό, επί παντοδυναμίας των «κατσαπλιάδων» του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Λαθρομετανάστευσης Μουζάλας, ανακοίνωσε πως σκέπτεται να προχωρήσει ακόμα και σε επιτάξεις ξενοδοχείων ιδιωτών, για να στεγάσει τα «προσφυγάκια». Τότε, τα «εθνικόφρονα» τρολάκια της «Ομάδας Αλήθειας», ωρύονταν: «Ετοιμάζονται για επίταξη κτιρίων ιδιωτών.
Ας τα βλέπουν όσοι τους ψήφισαν για να μην πληρώσουν ΕΝΦΙΑ»). Ωστόσο, ο συριζαίος Μουζάλας το είπε αλλά δίστασε να το κάνει…

ΕΠΙΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΥΠΕΡ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ: ΔΙΣΤΑΣΑΝ ΟΙ «ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΤΗΣ ΝΔ (ΒΙΝΤΕΟ)


Μια φορά κι έναν καιρό, επί παντοδυναμίας των «κατσαπλιάδων» του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Λαθρομετανάστευσης Μουζάλας, ανακοίνωσε πως σκέπτεται να προχωρήσει ακόμα και σε επιτάξεις ξενοδοχείων ιδιωτών, για να στεγάσει τα «προσφυγάκια». Τότε, τα «εθνικόφρονα» τρολάκια της «Ομάδας Αλήθειας», ωρύονταν: «Ετοιμάζονται για επίταξη κτιρίων ιδιωτών. Ας τα βλέπουν όσοι τους ψήφισαν για να μην πληρώσουν ΕΝΦΙΑ»). Ωστόσο, ο συριζαίος Μουζάλας το είπε αλλά δίστασε να το κάνει…
Δε θα διστάσουν καθόλου όμως οι «εθνικόφρονες» διάδοχοί του, οι οποίοι έχουν έτοιμο διάταγμα για επιτάξεις περιουσιών ιδιωτών στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, προκειμένου να στήσουν νέα hotspots για να στεγαστούν τα «προσφυγάκια»!
Καταλάβατε τώρα τι παιχνίδι παίζεται; Ότι αντεθνικό και αντιλαϊκό δεν τόλμησε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, το κάνουν οι «εθνικόφρονες»!
Γι’ αυτό τους προτιμάει και ο μπάρμπα-Σόρος!
 ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ