Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10

ΠΑΤΡΙΔΑ – ΛΑΟΣ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Πατρίδα - Λαός - Εθνικισμός
Πίσω από τις ψεύτικες κοκορομαχίες και το υποκριτικό πολιτικό θέατρο σκιών, η θλιβερή πραγματικότητα είναι πως οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, που διαχειρίστηκαν το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, έχουν αδιαμαρτύρητα δεχτεί το ευρωπαϊκό σχέδιο μετατροπής των νησιών σε αρχική φάση και σταδιακά όλης της Χώρας σε μια απέραντη αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών. Και οι δυο τους έχουν αποδεχθεί την χρεοκοπημένη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας ως μοναδικής
λύσης και απολύτως αναγκαίας για τον έλεγχο των «προσφυγικών ροών». Εμφανίζονται, μάλιστα, από κοινού, ως οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές της, χτυπώντας παλαμάκια στον χορό κανιβάλων που έχει στηθεί από τις «ανθρωπιστικές» ΜΚΟ και τους υπόλοιπους «αλληλέγγυους» του «πολυπολιτισμού», με αντίτιμο αναρίθμητα εκατομμύρια ευρώ «ενισχύσεων» και «κονδυλίων».
Το αναπόφευκτο αποτέλεσμα δεν ήταν άλλο απ’ αυτό που περιγράψαμε στην αρχή του κειμένου, δηλαδή στην μετατροπή της Ελλάδας σε μια απέραντη αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών. Όπως, επίσης, και την ανατίναξη της ζωής και της καθημερινότητας των γηγενών κατοίκων σε νησιά και ηπειρωτική χώρα που βρέθηκαν στις διαδρομές της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης.
Ενώ η κατάσταση ολοένα και χειροτερεύει, τα νησιά όχι μόνο δεν αποσυμφορίζονται, αλλά αντιθέτως σχεδιάζονται νέες δομές (ανοιχτές ή κλειστές), ετοιμάζονται νέα hot spot που θα αντικαταστήσουν τα παλιά. Την ίδια στιγμή, οι «προσφυγικές ροές» αυξάνουν, οι νέες περιοχές «φιλοξενίας» αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα και η όλη τραγική κατάσταση διαιωνίζεται.
Οι διαμαρτυρίες των κατοίκων είναι νόμιμες, δίκαιες, έντιμες, απαραίτητες. Στρέφονται, συνειδητά ή αυθόρμητα, εναντίον των πολιτικών αποφάσεων της κυβέρνησης και των συνοδοιπόρων κομμάτων που καταστρέφουν την ζωή τους, μετατρέποντας σιγά-σιγά την Χώρα σε χώρο και τον Ομοιογενή Λαό της σε ετερογενή πληθυσμό. Στρέφονται εναντίον της αριστεροδεξιάς υποκρισίας, εναντίον εκείνων που έχουν στήσει έναν κάλπικο δικομματικό καυγά, φορτώνοντας ο ένας στην καμπούρα του άλλου ευθύνες, την στιγμή που υπηρετούν ίδια πολιτική και συνυπογράφουν τις ίδιες ασφυκτικές δεσμεύσεις και υποδείξεις.
Στρέφονται εναντίον εκείνων των «δικαιωματάκηδων», οι οποίοι μέσα από την άνεση των πολυτελών σπιτιών τους και την ασφάλεια της απόστασης πολλών χιλιομέτρων από τους τόπους των συμβάντων, κουνάνε με υφάκι το δάχτυλό τους και αρνούνται να κατανοήσουν ότι οι κάτοικοι των νησιών κα της ηπειρωτικής χώρας έχουν δικαιώματα στον τόπο τους και δεν μετατράπηκαν ξαφνικά σε «ρατσιστές» και «φασίστες», επειδή υπερασπίζονται την γη τους και τον τρόπο ζωής τους.
Οι τοπικές κοινωνίες αντιλαμβάνονται πολύ καλύτερα από τους «αντιρατσιστές» ότι το λεγόμενο «προσφυγικό» δεν αποτελεί ένα «προσωρινό φαινόμενο», ούτε είναι δυνατόν να υπάρξει διαχείριση με τον τρόπο που επιβάλει το ευρωπαϊκό διευθυντήριο και συναποδέχεται εθελόδουλα το εγχώριο πολιτικό υπηρετικό προσωπικό. Οι κάτοικοι στρέφονται εναντίον της αναισθησίας και του κυνισμού που χαρακτηρίζουν το εγχώριο πολιτικό σύστημα. Δηλώσεις, όπως αυτή του πρώην υπουργού και νυν εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Χαρίση, ότι «αυτό που κάναμε εμείς και θα έπρεπε να κάνει και η ΝΔ είναι να πει την αλήθεια στον κόσμο, ότι το προσφυγικό είναι ένα ζήτημα που ήρθε για να μείνει», δείχνουν τον ολισθηρό δρόμο που από κοινού ακολουθούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
Την ίδια ώρα, προχωρούν οι προετοιμασίες για να εορταστούν «όπως πρέπει» τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης του Έθνους του 1821. Η επιτροπή που καταρτίστηκε είναι «ταλαντούχα», με την πρόεδρό της Γιάννα Αγγελοπούλου να είναι «επιτυχημένη» στα «ιβέντς» με χορηγούς και συμβόλαια, όπως άλλωστε συνέβη και στους «ολύμπικ γκέιμς» του 2004. Επιτροπή απόλυτα συμβατή τόσο με αυτά που γίνονται όσο και με αυτά που έρχονται.
Επομένως, μη φανεί περίεργο εάν δούμε επαναλήψεις του τύπου «συνωστισμός στην Σμύρνη» και των γνωστών θεωριών ότι η Εθνεγερσία του 1821 είναι «γνήσιο αποτέλεσμα του Διαφωτισμού»… Αυτό που δεν θα πουν, βεβαίως, επανερχόμενοι στα του σήμερα, είναι πως θα υποστούμε την μεγαλύτερη «αναδιάταξη» του προηγούμενου στάτους κβο. Ότι ως «λύση», σε κάθε περίπτωση Εθνικού Ζητήματος, εννοείται η συρρίκνωση εδαφικών και κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας.
Αυτή η ψευδής συνείδηση, που ψάχνει απεγνωσμένα «θετικά» μηνύματα σε μια δραματικά αρνητική πορεία και σε περίπου προδιαγεγραμμένα σενάρια ακρωτηριασμού τμημάτων του Ελληνισμού, όταν δεν είναι φτηνά και δειλά απολογητική, είναι σίγουρα χυδαία συγκάλυψη της πραγματικότητας.
Αυτό που έχουμε Άμεση Ανάγκη είναι μια άλλη Συνείδηση, που να μην αναλώνεται στο να ψάχνεται για ανύπαρκτα «θετικά» σημεία στην ενδοτική πολιτική των εγχώριων πολιτικάντηδων. Μια συνείδηση που δεν θα αναγνωρίζει «τετελεσμένα» και θα αναζητά την ενεργητική και ευεργετική εξωτερική πολιτική υπέρ των Εθνικών Συμφερόντων, που εδώ και χρόνια δεν παράγεται από καμία κυβέρνηση και κανένα κόμμα του «Συνταγματικού τόξου». Η σφυρηλάτηση αυτής της Συνείδησης για την ανόρθωση και την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους είναι το πρωταρχικό σημαντικό ζητούμενο απέναντι στις μυλόπετρες των γεωπολιτικών αλλαγών και του τουρκικού επεκτατισμού. Πατρίδα – Λαός – Εθνικισμός!
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

 ethnikismos.net